10 Şubat 2017, Cuma 10:06:27

ABD'de 2 bin 700 sefer iptal edildi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kuzeydoğu bölgesi, Çarşamba günü erken saatlerde bastıran kar fırtınasına teslim oldu
  • O laf cambazları vatan hainleri. Kendini bişey sanan gereksizler ordusu! Amerika olunca seslerinin çıkmamasının sebebi odur.
  • O uçaklara acıyorum be abi ..
  • EYYYYYY........ THY'yi,TAV'ı,DHMİ'yi klavye başından olaylar hakkında bilgi sahibi olmadan eleştiren DEĞERLİ YORUMCULAR........Neredesiniz ??????? Yukarıdaki habere göre 2700 uçuş iptal olmuş.Nerede o değerli YORUMLARINIZ ??????? Hepinize HAYIR'lı günler........
  • tk3/09feb ist/jfk seferide IAD`a(Washington)divert etti
  • Yahu arkadaşım bu uçaklar 2000-3000 feetlere çıktığında bulut üstünde kalıp hava şartlarından etkilenmiyor nasıl olsa, bu iptal niye? Binlerce kişinin işi gücü var ona göre planları var. Yazıktır madem öyle tecrübeli pilotlar alınsın da mağduriyetler son bulsun zaar.
  • American Ground Services AGS'ye alım var mıdır acaba?
  • Yine sınıfta kaldı......

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kuzeydoğu bölgesi, Çarşamba günü erken saatlerde bastıran kar fırtınasına teslim oldu. Soğuk hava ve kar fırtınası nedeniyle New York, Boston, Philadelphia gibi kentlerde okullar tatil edilirken, 2 bin 700 uçak seferi de iptal edildi.

New York Valisi Andrew Cuomo, New Yorklulara zorunlu olmadıkça özel araçları ile yola çıkmamaları çağrısında bulundu. Saatteki hızı 50 kilometreye yaklaşan rüzgar eşliğinde yağan kar yüksekliğinin 40 santimetreyi geçmesi beklenirken New York'ta çöp arabaları kar küreme araçlarına dönüştürüldü. Belediye Başkanı Bill De Blasio, kar fırtınası nedeniyle, 1 milyon öğrencinin eğitim gördüğü bin 800 kamu okulunun Çarşamba günü kapalı olacağını duyurdu. Yoğun kar yağışı New York eyaletinin yanı sıra, Massachusetts, New Hampshire, Maine, Connecticut eyaletlerinin de içinde bulunduğu Kuzeydoğu bölgesinde yaşayan 40 milyon kişiyi etkileyeceği belirtildi.

ABD'de 2 bin 700 sefer iptal edildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Hainler ~ 7 yıl önce
O laf cambazları vatan hainleri. Kendini bişey sanan gereksizler ordusu! Amerika olunca seslerinin çıkmamasının sebebi odur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Love ~ 7 yıl önce
O uçaklara acıyorum be abi ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NEREDESİNİZ ??? ~ 7 yıl önce
EYYYYYY........ THY'yi,TAV'ı,DHMİ'yi klavye başından olaylar hakkında bilgi sahibi olmadan eleştiren DEĞERLİ YORUMCULAR........Neredesiniz ??????? Yukarıdaki habere göre 2700 uçuş iptal olmuş.Nerede o değerli YORUMLARINIZ ??????? Hepinize HAYIR'lı günler........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk3 ~ 7 yıl önce
tk3/09feb ist/jfk seferide IAD`a(Washington)divert etti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ona iptal buna iptal ~ 7 yıl önce
Yahu arkadaşım bu uçaklar 2000-3000 feetlere çıktığında bulut üstünde kalıp hava şartlarından etkilenmiyor nasıl olsa, bu iptal niye? Binlerce kişinin işi gücü var ona göre planları var. Yazıktır madem öyle tecrübeli pilotlar alınsın da mağduriyetler son bulsun zaar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havada mı kalıyor ~ 7 yıl önce
Uçak sonunda inecek yere di mi ? Ne saçma bir yorum...
TGS ~ 7 yıl önce
American Ground Services AGS'ye alım var mıdır acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi ~ 7 yıl önce
Yine sınıfta kaldı......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne alaka ~ 7 yıl önce
Amerika ile dhmi nin ne alakası var bi açıkla
Sadece ~ 7 yıl önce
Gülüyorum adam bi de açıkla demiş yaaaa
:) ~ 7 yıl önce
Şaka yapmış arkadaş beybisi sen boşver...
Sevgili düşünce gücü yüksek arkadaşım ~ 7 yıl önce
Burda thy dhmi vs.ile ilgili alakası olsun olmasın yazılan eleştirilere ithafen yazılmıştır..troll seni

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000