05 Temmuz 2017, Çarşamba 09:43:31

ABD yolcuları laptoplarıyla uçtu

New York seferinin yolcuları yanlarına tablet.laptop alarak uçtu.
  • Bugün ülkemiz necip milletimiz ve şirketimiz için çok mutlu bir gün ne de olsa ABD yasagi kaldırdı, artik sirtimiz yere gelmez, haydi hep beraber sevincimizi halay çekerek gösterelim !!!
  • Aynen yorum basliginda ne yaziyorsa o..Essegi kaybettirdiler geri buldurdular bizde sevindik ..Acaba kac paraya vediler o cihazlari..
  • Buydu zaten..
  • işte bunlar Pepe nin türkiye ye gelemsinin ilk meyveleri:) PEPE&BJK

New York seferinin yolcuları yanlarına tablet.laptop alarak uçtu.

ABD hükümeti, Türkiye’den ABD'ye yapılan direkt uçuşlarda el bagajlarında laptop, ipad ve kamera gibi elektronik eşyaların taşınmasına getirdiği yasak bu gün itibariyle kaldırıldı. Yasağın kalkmasın kalkmasının ardından ilk kez saban 07.00’da THY’nın TK 03 sefer sayılı New York yolcuları uçağa elektronik eşyalarıyla bindi.

Yasağın kalkması yolcular tarafından da olumlu karşılanırken, yasağın kalktığını öğrenen yolcular laptop’larını yanına aldı.
ABD uçuşlarında uygulanan kabine elektronik eşya almama uygulamasının bittiğinden çok memnun olduğunu söyleyen Emre Tokmak, “ Tabi alıyorum. Herhalde şu dönemde almayan yoktur. Çok isabetli oldu kaldırılması. Bu gün kaldırıldığını biliyordum. Hatta uçak bileti alırken acaba dedim bir gün sonraya mı alsam bileti. Nolur nolmaz diye. Ama bu gün kaldırılacağını memur söyleyince bu güne aldım” dedi.

Elektronik yasağının katlığını babasından öğrendiğini söyleyen Barış Can Köymen, “ New York’a gidiyorum. Laptopumu aldım yanıma. Bu gün kalktığını biliyordum. Babam söylemişti. Haberlerde duymuş” dedi

Elektronik eşye yasağının kalktığından emin olmadığı için laptop’unu bagaja koyan Hasan Orbay, Çantaya koydum. Emin olamadığım için. Öğrendim ama net değildi. Onun için emin olamadım. Yasağın kaldırılması iyi oldu. Sonuçta bir kısıtlama idi. İyi oldu yasağın kalkması bence” dedi

Tüm yolcular İz Dedektörü’nden geçirildi

Yasağın kalkması ile uçak içine alınan elektronik cihazların ve yolcuların tamamı uçağa binmeden önce İz dedektörü’ndan geçirildi. Elektronik eşyalardan ve yolculardan alınan numuneler tek tek iz dedektörüne sokularak incelendi. Yolcular bu incelemenin ardından uçağa alındı.




 

ABD yolcuları laptoplarıyla uçtu

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Trajikomedi ! ~ 7 yıl önce
Bugün ülkemiz necip milletimiz ve şirketimiz için çok mutlu bir gün ne de olsa ABD yasagi kaldırdı, artik sirtimiz yere gelmez, haydi hep beraber sevincimizi halay çekerek gösterelim !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bulunan esek ~ 7 yıl önce
Aynen yorum basliginda ne yaziyorsa o..Essegi kaybettirdiler geri buldurdular bizde sevindik ..Acaba kac paraya vediler o cihazlari..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Resmen ~ 7 yıl önce
Kotu gecirmisler, kanka.
Olması gereken ~ 7 yıl önce
Buydu zaten..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pepe ~ 7 yıl önce
işte bunlar Pepe nin türkiye ye gelemsinin ilk meyveleri:) PEPE&BJK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PEPE ~ 7 yıl önce
Umarim bu sezon Turkiye ve Avrupa liglerinde hakliligini yasariz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000