17 Mart 2010, Çarşamba 07:23:27

ABD YİNE İNSANSIZ UÇAKLA SALDIRDI

ABD'nin pilotsuz uçaklarının Pakistan'ın Kuzey Veziristan bölgesinde düzenlediği füze saldırılarında 9 kişi öldü.
  • parasini aldi,bugün bakin Iran kadar olamiyoruz,ambargo filan hikaye adamlar hala B747 ucuyor nasil oluyor?yillardir bu adamlar ambargoyu nasil deliyor?demekki oluyor kardesim,M113 veya diger tanklar nedir ki,Türkiyede bunlardan cok daha iyisi yapilabiliyor,savas gemiside yapiliyor Türkiyede,zaten tüm bu alimlar yag cekmek icin yoksa yedek parcaya ihtiyacim olurda göndermez diye degil.
  • Arkadas çok güzel yazmissin fakat Türk Hava Kuvvetlerine F16 F4E ve F5 uçaklarini kim satti. M48 ve M60 M113 tanklari kimden aldik ????? Amerikaya yag çekmeye mecbursun yedek parçalari vermezse perisan olursun. Ha unuttum Deniz kuvvetlerinin Savas gemileri de USA dan geliyor!!!!!!!!!!!.
  • Arkadaş, bir cümlede ancak bu kadar güzel özetlenebilirdi bu konu... Ağzına sağlık!
  • Stratrajik ortagi,ermeni tasarisinin bas mimari,simdiye kadar kendi topraklarinda kizilderilileri katletmis,Japonyaya atom sallamis,Koreye saldirmis,Vietnam da cocuklari kimyasalla yakmis,endi kendine yiktigi WTC kulelerinin altinda Afganistana girmis,uydurma kimyasal silah bahanesiyle Irak ta milyonu gecen insani öldürmüs ve kullandigi uranyumlu memiler ile gelecek nesli bile silip süpürmüs,RTE yi BOP es baskani ilan etmis,bir katilden daha ne beklenir ki?

Yetkililer, Kuzey Veziristan'ın Datahel ve Hamzoni bölgesinde düzenlenen saldırılarda 4 kişinin de yaralandığını söyledi. ABD uçaklarının Datahel bölgesinde dün düzenlediği füze saldırısında da 11 kişi ölmüştü.

ABD'nin bu yılın başından beri Pakistan topraklarına düzenlediği 20 saldırıda yaklaşık 120 kişi öldü.

(Zaman)
 

ABD YİNE İNSANSIZ UÇAKLA SALDIRDI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
parasini aldi,bugün bakin Iran kadar olamiyoruz,ambargo filan hikaye adamlar hala B747 ucuyor nasil oluyor?yillardir bu adamlar ambargoyu nasil deliyor?demekki oluyor kardesim,M113 veya diger tanklar nedir ki,Türkiyede bunlardan cok daha iyisi yapilabiliyor,savas gemiside yapiliyor Türkiyede,zaten tüm bu alimlar yag cekmek icin yoksa yedek parcaya ihtiyacim olurda göndermez diye degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadas çok güzel yazmissin fakat Türk Hava Kuvvetlerine F16 F4E ve F5 uçaklarini kim satti. M48 ve M60 M113 tanklari kimden aldik ????? Amerikaya yag çekmeye mecbursun yedek parçalari vermezse perisan olursun. Ha unuttum Deniz kuvvetlerinin Savas gemileri de USA dan geliyor!!!!!!!!!!!.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaş, bir cümlede ancak bu kadar güzel özetlenebilirdi bu konu... Ağzına sağlık!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Stratrajik ortagi,ermeni tasarisinin bas mimari,simdiye kadar kendi topraklarinda kizilderilileri katletmis,Japonyaya atom sallamis,Koreye saldirmis,Vietnam da cocuklari kimyasalla yakmis,endi kendine yiktigi WTC kulelerinin altinda Afganistana girmis,uydurma kimyasal silah bahanesiyle Irak ta milyonu gecen insani öldürmüs ve kullandigi uranyumlu memiler ile gelecek nesli bile silip süpürmüs,RTE yi BOP es baskani ilan etmis,bir katilden daha ne beklenir ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000