20 Haziran 2022, Pazartesi 16:14:36

"ABD ve Avrupa havalimanlarında görülmemiş kaos yaşanabilir" uyarısı

Havacılık endüstrisi, Avrupa havaalanlarının yaz boyunca uzun kuyruklar ve gecikmeler sonucu yolcuların kaos yaşayabileceği uyarısında bulundu.
  • Almanya bizi kiskaniyyi...
  • Simarik kibirli tembel avrupalilar calismaya isteksiz, maasi begenmiyorlar. Gunde 8/10 saat calistigim oluyo, sasiriyorlar ve guluyorlar. bir kaza yuzunden hasta kalmam, buzlu karli yagmurlu havada bisikletle giderim, kolay pes etmem. Turkler gelsin avrupada calisinlar, 60li yillar gibi. Bu kitada caliskan insanlar lazim, ekmek parasi kazanmak isteyenlere kapilar acik olmali. Her sektorde eleman lazim, Ciddiyim, Bekliyoruz. Gelin.
  • vah vah evropa tanimaz hale geldi
  • Buralara bi el atmamız lazım tk nında uçtuğu yerler yetişmiş personelimiz çok

Havacılık endüstrisi, Avrupa havaalanlarının yaz boyunca uzun kuyruklar ve gecikmeler sonucu yolcuların kaos yaşayabileceği uyarısında bulundu.

Uzun kuyruklar ve düzenli iptaller yolcular için iç karartıcı derecede yaygın sahneler haline geldi.

Haziranın ikinci haftasında Dublin Havaalanı ve Amsterdam Schiphol Havaalanı'nda yüzlerce uçuş iptal oldu.

Gelecek umut verici görünmüyor

Uluslararası Hava Konseyi, bu yaz Avrupa havaalanlarının üçte ikisinde gecikmelerin kaçınılmaz olduğunu öngördüğünü ve geleceğin umut verici görünmediğini söyledi.

Eurocontrol hava trafik yönetim organı ağ yönetim direktörü Jacopo Passinotti, ”Trafik yoğun bir şekilde geri döndü ve Ukrayna'nın trafiği büyük oranda batıya taşındı" dedi.

Daha fazla ülke koronavirüs kısıtlamalarını kaldırdığından, kıtadaki havaalanları,  yolcu akışına ayak uydurmak için mücadele ediyor.

Uçuş iptalleri devam ederken ABD'li yolcular da yeni bir kaos dalgasıyla karşı karşıya

ABD’de cuma ve cumartesi günleri yaklaşık 14 bin uçuş iptal edildikten veya ertelendikten sonra, pazar günü de bin uçuş iptal edildi.

Pazar günü ABD genelinde yaklaşık bin uçuşun iptal edilmesiyle, yolcular yeni bir uçuş kargaşası dalgasına maruz kaldılar. Bilanço, Cuma ve Cumartesi günleri iptal edilen veya ertelenen ABD içindeki, dışındaki veya ABD'ye yapılan yaklaşık 14 bin uçuşa eklendi.

Atlanta'daki Hartsfield-Jackson Havaalanı, bu iptallerin en çok etkilediği havaalanlarından biri oldu. Hafta sonu Delta Havayolları düzinelerce tarifeli uçuşu iptal ettiği veya değiştirdiği için Atlanta'daki yolcular mağdur oldular.

Delta Havayollarından bir sözcü, Cumartesi günü yaptığı açıklamada, ”Hava trafik kontrolü, hava durumu ve bazı çalışanların planlanmamış devamsızlıklarıyla ilgili zorluklar da dahil olmak üzere, operasyonlarımızı çeşitli faktörler etkilemeye devam ediyor" dedi.

En fazla iptal sayısına sahip havaalanları arasında Kuzey Carolina'daki American Airlines hub Charlotte Douglas; New York City bölgesindeki LaGuardia ve Newark Liberty; ve Washington DC'den Reagan Washington National var.

"ABD ve Avrupa havalimanlarında görülmemiş kaos yaşanabilir" uyarısı

Yorumlar

Kıl fo ~ 2 yıl önce
Almanya bizi kiskaniyyi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grb ~ 2 yıl önce
Simarik kibirli tembel avrupalilar calismaya isteksiz, maasi begenmiyorlar. Gunde 8/10 saat calistigim oluyo, sasiriyorlar ve guluyorlar. bir kaza yuzunden hasta kalmam, buzlu karli yagmurlu havada bisikletle giderim, kolay pes etmem. Turkler gelsin avrupada calisinlar, 60li yillar gibi. Bu kitada caliskan insanlar lazim, ekmek parasi kazanmak isteyenlere kapilar acik olmali. Her sektorde eleman lazim, Ciddiyim, Bekliyoruz. Gelin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
x ~ 2 yıl önce
vah vah evropa tanimaz hale geldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 2 yıl önce
Buralara bi el atmamız lazım tk nında uçtuğu yerler yetişmiş personelimiz çok

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000