14 Temmuz 2020, Salı 08:51:18

ABD uçak gemisinde yangın: 21 yaralı!

ABD'nin California eyaletinde yanan USS Bonhomme Richard uçak gemisinde 21 kişinin yaralandığı bildirildi.
  • Bence bizim şu Nahşibendi ciler var ya !! Hani şu space shuttle ın vidasını gevşetenler, ondan sonra bu shuttle havada parladı ya, işte bunlar gene bir kaç dua okuyup bu uçak gemisinde yangın çıkartmışlardır kesinlikle. Yani, hiçbir şey olmamış olsada yine birşey olmuştur. Ben bütün savcıları göreve davet ediyorum.
  • 840ft. meter değil Tercüme eden kişi ufak bir hata yapmış. Havacılıkta yanlış taşlamalardan dolayı çok uçak kazası oldu maalesef,
  • 840 metre değildir o 340 metredir. stajyer mi çalıştırıyorsunuz nedir?
  • 'Yanan 840 metrelik savaş gemisinde' ifadesini yazarken hiç mi aklınızı kullanmadınız?

ABD'nin California eyaletinde yanan USS Bonhomme Richard uçak gemisinde 21 kişinin yaralandığı bildirildi.

ABD’nin California eyaletine bağlı San Diego kentinde bulunan San Diego Deniz Üssü’nde rutin bakımlar nedeni ile demirli olan USS Bonhomme Richard’ın isimli savaş gemisinde meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangında 21 kişinin yaralandığı açıklandı. ABD Pasifik Filosu Deniz Yüzey Kuvvetleri Sözcüsü Mike Raney yaptığı açıklamada, 17 denizci ve 4 sivil olmak üzere 21 kişinin yaralandığını duyurdu. Raney, yaralıların bölgedeki hastanelere kaldırıldığını belirtti. San Diego İtfaiye Şefi Colin Stowell ise, USS Bonhomme Richard savaş geminin su hattına kadar olan bölümlerinin bir kaç gün daha yanabileceğini dile getirdi.

Yanan 840 metrelik savaş gemisinde yaklaşık 160 mürettebatın bulunduğu aktarıldı. Yetkililer, limanda demirli olan diğer 2 savaş gemisi USS Fitzgerald ve USS Russell'ın güvenli bir yere tahliye edileceklerini ifade etti.

Öte yandan USS Bonhomme Richard, 2012 yapımı “Savaş Gemisi" ve “Cesaret Eylemi” adlı iki Hollywood yapımı filmde kullanılmıştı. Amfibi saldırı gemisi olan USS Bonhomme Richard en son Güney Kore’de yapılan manevralarda görev almıştı.





ABD uçak gemisinde yangın: 21 yaralı!

Yorumlar

kim yaktı bu gemiyi ~ 4 yıl önce
Bence bizim şu Nahşibendi ciler var ya !! Hani şu space shuttle ın vidasını gevşetenler, ondan sonra bu shuttle havada parladı ya, işte bunlar gene bir kaç dua okuyup bu uçak gemisinde yangın çıkartmışlardır kesinlikle. Yani, hiçbir şey olmamış olsada yine birşey olmuştur. Ben bütün savcıları göreve davet ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hahahaha ~ 4 yıl önce
840ft. meter değil Tercüme eden kişi ufak bir hata yapmış. Havacılıkta yanlış taşlamalardan dolayı çok uçak kazası oldu maalesef,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
w ~ 4 yıl önce
840 metre değildir o 340 metredir. stajyer mi çalıştırıyorsunuz nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
co2brix ~ 4 yıl önce
'Yanan 840 metrelik savaş gemisinde' ifadesini yazarken hiç mi aklınızı kullanmadınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000