23 Ocak 2016, Cumartesi 13:45:21

ABD Suriye’deki uçak pistini genişletiyor

ABD'nin, Suriye'nin kuzeydoğusunda Kürtlerin yoğun olarak yaşadığı bölgede bulunan bir uçak pistini genişlettiği kaydedildi.
  • 1300 km ,vayy adam bütün türkiye ırak sınır hattını pist yapmış sınırı geçmeden göstere göstere indirip kaldıracak.
  • pistler ikiye ayrılır,uçak pisti ve diğerleri.
  • binücyüz kilometrelik pist avrupa yada amerikada bile yok. Kiskandim vallahi. Sanirim ichatlar icin kullanacaklar. Yasasin airporthaber!
  • Büyük şeytan Amerika...
  • helal yakışır thy'ye. sabiha'dan direkt uçuşlar ne zaman başlayacak? bir de şu 300. 777 bu hatta mı kullanılacak??
  • pist 1300 metre yapiyorlarsa bu pistten b747 veya a320 ile yolcu tasiyacaklar. merak ettigim bizim hangi havayolumuz ilk ucusu baslatacak, benim tahminim pega
  • Bu bölge PYD yönetiminde olan bir bölgedir. Pistin uzatması PYD dolayısı ile PKK ya da her türlü lojistik desteğin sağlanmasına yöneliktir, adamlar haklı, öyle uçaktan mühimmat atmak riskli, nasıl olsa yaptığının da hesabını soracak olan şimdilik yok. Şimdi anladınız mı, PKK nın elindeki amerikan silahlarının, İHA ların nereden geldiğini ve kime karşı kullanıldığını ve buna göz yumulduğunu. Amerika küresel sermayenin jandarmasıdır, kullandığı tüm güçler de taşeronudur. Tüm yaptıkları da bölgede ikinci bir israil anlamında olan kürt koridorunu açıp bölgesel yönetimle egemenliğini sürdürmeye yöneliktir. ABD ve AB güçleri kirli pazarlıklarını sona erdirmeden orta doğu da barış sağlanmayacaktır.
  • Büyük ucaklar insin diye yapiyorlar! Kacak petrol
  • Türkçeniz de bozuk. Buna uzatma diyoruz. Yani 700mt'den 1300mt'ye uzatılıyormuş.

Küresel güvenlik alanında faaliyet gösteren Strafor adlı şirketin, ABD'nin, Suriye'nin kuzey doğusunda bulunan bir uçak pistinin genişletildiğine dair uydu görüntülerine ulaştığı belirtildi.

Strafor tarafından yayınlanan uydu fotoğrafında, Rimelan bölgesinde bulunan uçak pistinin yaklaşık 700 metreden bin 300 kilometreye kadar genişletildiği kaydedildi.

Genişletilen alanın Herkül tipi daha büyük uçakların inmesi için yeterli bir alan olduğu ifade edildi. ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü, Suriye'deki ekiplerinin zaman zaman lojistik desteğe ihtiyaç duyduğunu ifade etti.

ABD Suriye’deki uçak pistini genişletiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Sınır ~ 8 yıl önce
1300 km ,vayy adam bütün türkiye ırak sınır hattını pist yapmış sınırı geçmeden göstere göstere indirip kaldıracak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pisttt ~ 8 yıl önce
pistler ikiye ayrılır,uçak pisti ve diğerleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt Önder ~ 8 yıl önce
binücyüz kilometrelik pist avrupa yada amerikada bile yok. Kiskandim vallahi. Sanirim ichatlar icin kullanacaklar. Yasasin airporthaber!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 8 yıl önce
Amerika Avrupadaki kalabalık havaalanlarında pistler 2500 3000 3500 4000 civarları oluyor
Arbeitslos ~ 8 yıl önce
Büyük şeytan Amerika...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal ~ 8 yıl önce
helal yakışır thy'ye. sabiha'dan direkt uçuşlar ne zaman başlayacak? bir de şu 300. 777 bu hatta mı kullanılacak??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 8 yıl önce
pist 1300 metre yapiyorlarsa bu pistten b747 veya a320 ile yolcu tasiyacaklar. merak ettigim bizim hangi havayolumuz ilk ucusu baslatacak, benim tahminim pega

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay ~ 8 yıl önce
Yine burdasınız Remzi Bey, gülmekten bir hal oldum...
ABD ~ 8 yıl önce
Bu bölge PYD yönetiminde olan bir bölgedir. Pistin uzatması PYD dolayısı ile PKK ya da her türlü lojistik desteğin sağlanmasına yöneliktir, adamlar haklı, öyle uçaktan mühimmat atmak riskli, nasıl olsa yaptığının da hesabını soracak olan şimdilik yok. Şimdi anladınız mı, PKK nın elindeki amerikan silahlarının, İHA ların nereden geldiğini ve kime karşı kullanıldığını ve buna göz yumulduğunu. Amerika küresel sermayenin jandarmasıdır, kullandığı tüm güçler de taşeronudur. Tüm yaptıkları da bölgede ikinci bir israil anlamında olan kürt koridorunu açıp bölgesel yönetimle egemenliğini sürdürmeye yöneliktir. ABD ve AB güçleri kirli pazarlıklarını sona erdirmeden orta doğu da barış sağlanmayacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aha ~ 8 yıl önce
Büyük ucaklar insin diye yapiyorlar! Kacak petrol

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanalpilot ~ 8 yıl önce
Türkçeniz de bozuk. Buna uzatma diyoruz. Yani 700mt'den 1300mt'ye uzatılıyormuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dispeç ~ 8 yıl önce
1300km :) sadece Türkçe değil sıkıntı.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000