01 Haziran 2013, Cumartesi 17:37:42

ABD' KARA LİSTEYE 4 HAVAYOLU EKLEDİ

ABD yönetimi, İran'ın petrokimya endüstrisini hedef alan yeni yaptırımlar açıkladı. ABD Hazine Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İran hükümetinin sahipliğinde ya da kontrolündeki 4 havayolu şirketin kara listeye alındığı belirtildi.
  • Türkiyede faaliyet gösteren bu tür halen uçan veya halen izin bekleyen havayolları yok mu acaba ??? SHGM bir incelese bulurlar görüşündeyim...
  • herkesin elaltından kullandığı nükleeri iran göstererek kullandığı ve abd nin boyunduruğu altına girmediği için ambargolar uygulanıyor.. Sonuna kadar destekliyorum kimseye boyun eğmesinler..
  • Türkiye'de olan olaylara karşı kayıtsız kaldığınız için sizi kınıyorum.

Bu şirketler, Bandar Imam, Bou Ali Sina, Mobin, Nouri, Pars, Shahid Tondgooyan, Shazand ve Tabriz petrokimya şirketleri olarak sıralanıyor.

Bakanlık bunun yanında, kara listedeki İran şirketlerine yardım ettikleri gerekçesiyle diğer bazı bölge ülkelerindeki birtakım şirketlere de yaptırımlar getirdi.

Buna göre, Kıbrıs Rum kesimi ve Ukrayna merkezli Ferland Company Limited adlı şirket, İran Ulusal Tanker Şirketi'ne petrol yaptırımlarını delmesine yardım ettiği gerekçesiyle, Kırgızistan merkezli Kyrgyz Trans Avia, Ukrayna merkezli Ukrainian-Mediterranean Airlines (Um Air) ve Bukovyna Airlines ile Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Sirjanco Trading L.L.C adlı şirketler de, İran havayolu şirketleri Mahan Air ve Iran Air'e uçak tedarik ettikleri gerekçesiyle yaptırım altına alındı.

ABD' KARA LİSTEYE 4 HAVAYOLU EKLEDİ

Yorumlar

Başka ~ 11 yıl önce
Türkiyede faaliyet gösteren bu tür halen uçan veya halen izin bekleyen havayolları yok mu acaba ??? SHGM bir incelese bulurlar görüşündeyim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
göz boyama ~ 11 yıl önce
herkesin elaltından kullandığı nükleeri iran göstererek kullandığı ve abd nin boyunduruğu altına girmediği için ambargolar uygulanıyor.. Sonuna kadar destekliyorum kimseye boyun eğmesinler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mehmet ~ 11 yıl önce
Türkiye'de olan olaylara karşı kayıtsız kaldığınız için sizi kınıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000