13 Mayıs 2019, Pazartesi 09:02:03

ABD hibe ettiği helikopterleri teslim ediyor

ABD, Yunanistan'ın Ege Denizi üzerinde yapacağı gözetleme faaliyetlerinde kullanmak için hibe 70 helikopteri teslim etmeye başladı.
  • Amerika hayrına iş yapmaz!Bize karşı mı kullanacak daha sonra Yunanistan’ı?
  • Bu yunan akillanmaz. Silâh sektörüne yaptığı yaratırımlarla battı ama akıl noksan. Almanyadan sonra abd nin malı olacak. Hibe dediği helikopterler onlara bizdeki tuzla jip ve Reolar gibi coook pahalıya patlayacak.
  • Abd nin çöplerini almak dostumuz yunanistana yakışmamış bizden atak almalarını isterdim..
  • 20 sene önce Türkiye sizin için büyük tehdit biz yetişene kadar size ciddi kayıp verdirirler o yüzden silahlanmanız gerekli ayağıyla milyarlarca dolarlık silah satmışlardı yunanlılar borç ve faiz ödemekten hala bellerini doğrultamadılar.
  • Haberden anladığımız kadarı ile Yunanistana kıyak değil kazık gibi geliyor daha öncede Türkiye de eski kobraları hibe etmişti yedek parça ve modernizasyon adı altında farklı girdiler sağlamıştı sistem aynı sistem iyiki bize vermedi :-)
  • Sorun değil hepsini gömecek mühimmatımız var
  • Al sana eyyy Amerika. Akıllı insan eyy Amerika deyip boyundan büyük tehdit savurup ülkeyi Afganistan a cevirecegine doğru zaman gelene kadar güç toplar.
  • USA karşılığını daha önce almadan selam dahi vermez.Dış politikası tamamen ali menfaat üzerine tesis edilmiştir.Bir tek İsraile dost-müttefik muamelesi yapar diğerleri parya.
  • Yazik olmus Yunanistana, hurdalari almislar, baslarina neler gelecek, ya yenilestirme, ya ensilasyon, ya su ya bu derkeeeen...., Abd kimbilir ne kadar kar edecek bu isten
  • Bu helikopterleri sırf Türkiyeye karşı kullansınlar diye bedava hibe ediyorlar. Fazla bir işe yaramazlar. Türkiyeye karşı verdikleri siyasi mesaj, askeri mesajadn daha önemli. Türkiye , ABD ile müttefiklik ilişkisini gözden geçirmek zorundadır.

ABD, Yunanistan'ın gözetleme faaliyetlerinde kullanmak için hibe 70 helikopteri teslim etmeye başladı.

Ekonomik kriz içinde debelenen Yunanistan, Ege Denizi üzerinde yapacağı gözetleme faaliyetlerinde kullanmak için ABD’den taarruz helikopterleri satın almak için masaya oturmuştu.

Yunanların kriz sırasında nadir silah ithalatından biri olan ikinci el OH-58D Kiowa Warrior silahlı keşif helikopterlerleri Yunanistan’a ulaştı. ABD'nin helikopterler için para almayacağını sadece hibede bulunduklarını söyledi.

Bir kısmı yedek parça olarak kullanılacak!

70 adet savaş helikopterinin 36'sının operasyonlarda, 24'ünün eğitim alanında, diğer 10 helikopterin ise yedek parça gereksinimini karşılamak amacıyla kullanılacağı açıklanmıştı.

ABD hibe ettiği helikopterleri teslim ediyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

X ~ 5 yıl önce
Amerika hayrına iş yapmaz!Bize karşı mı kullanacak daha sonra Yunanistan’ı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ruhi ~ 5 yıl önce
Bu yunan akillanmaz. Silâh sektörüne yaptığı yaratırımlarla battı ama akıl noksan. Almanyadan sonra abd nin malı olacak. Hibe dediği helikopterler onlara bizdeki tuzla jip ve Reolar gibi coook pahalıya patlayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biz verelim ~ 5 yıl önce
Abd nin çöplerini almak dostumuz yunanistana yakışmamış bizden atak almalarını isterdim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ege ~ 5 yıl önce
20 sene önce Türkiye sizin için büyük tehdit biz yetişene kadar size ciddi kayıp verdirirler o yüzden silahlanmanız gerekli ayağıyla milyarlarca dolarlık silah satmışlardı yunanlılar borç ve faiz ödemekten hala bellerini doğrultamadılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 5 yıl önce
Haberden anladığımız kadarı ile Yunanistana kıyak değil kazık gibi geliyor daha öncede Türkiye de eski kobraları hibe etmişti yedek parça ve modernizasyon adı altında farklı girdiler sağlamıştı sistem aynı sistem iyiki bize vermedi :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk58 ~ 5 yıl önce
Sorun değil hepsini gömecek mühimmatımız var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk58'e ~ 5 yıl önce
emin ol gömersin ama önce el koydukları kardak'ı ellerinden geri al görelim.
Yaaa ~ 5 yıl önce
Al sana eyyy Amerika. Akıllı insan eyy Amerika deyip boyundan büyük tehdit savurup ülkeyi Afganistan a cevirecegine doğru zaman gelene kadar güç toplar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Değil mi ? ~ 5 yıl önce
İha ve S-İha'lar ile başlayan yolculuğumuz gibi...
Haybeden Traş ~ 5 yıl önce
USA karşılığını daha önce almadan selam dahi vermez.Dış politikası tamamen ali menfaat üzerine tesis edilmiştir.Bir tek İsraile dost-müttefik muamelesi yapar diğerleri parya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ils ~ 5 yıl önce
Dış politikasını menfaat üzerine kurmayan bir tane devlet söyler misin?
Heh he, anca aptallar bunun yararli olacagini dusunur ~ 5 yıl önce
Yazik olmus Yunanistana, hurdalari almislar, baslarina neler gelecek, ya yenilestirme, ya ensilasyon, ya su ya bu derkeeeen...., Abd kimbilir ne kadar kar edecek bu isten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dede ~ 5 yıl önce
yok.kominikasyon
ELM,İZMİR ~ 5 yıl önce
Bu helikopterleri sırf Türkiyeye karşı kullansınlar diye bedava hibe ediyorlar. Fazla bir işe yaramazlar. Türkiyeye karşı verdikleri siyasi mesaj, askeri mesajadn daha önemli. Türkiye , ABD ile müttefiklik ilişkisini gözden geçirmek zorundadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000