18 Temmuz 2009, Cumartesi 15:59:10

ABD helikopteri düştü: 2 ölü, 2 yaralı

Amerikan güçlerine ait bir helikopterinin Irak'ta düştüğü belirtildi.
  • Bugün Afganistanda bir helikopter daha düstü (bu kaçinci) ????? 15 ölü var. Köseye sikisan kedi tirmaliyor hemde çok fena. !!!!!!
  • Ey Amerika ne işin var Irak ta , ne işin var Afganistanda, ne işin var Pakistan da.Dünyanın jandarmalığına soyunuyorsun ama bir sürü vatandaşın evlerinden binlerce km. ötede can veriyor.Bir o kadar da girdiğin ülke vatandaşı.Dünyanın jandarmalığını sana kim verdi. Ne işin var oralarda.Bu ülkeler seni tehdit mi etti.Ulusal çıkarlarına çomak mı soktu.Senin amacın bu ülkelerin doğal kaynaklarını ele geçirmek.Bu amaç uğrunada binlerce vatandaşını evlerinden binlerce km.uzaklıkta feda etmekte tereddüt etmiyorsun.Dünyada en büyük benim diyorsan yanılıyorsun.Kediyi köşeye sıkıştırırsan seni tırmalar.Senin de dağılma zamanın gelecek.Dağıttığın ülkeler gibi.

Meydana gelen olayda 2 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

ABD elçiliğinden yapılan açıklamaya göre, helikopter Bağdat'ın doğusundaki bir ABD askeri eğitim sahasında düştü.

Helikopterin düşmesiyle ilgili Dışişleri Bakanlığı Diplomatik Güvenlik Servisi tarafından soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

ABD helikopteri düştü: 2 ölü, 2 yaralı

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Bugün Afganistanda bir helikopter daha düstü (bu kaçinci) ????? 15 ölü var. Köseye sikisan kedi tirmaliyor hemde çok fena. !!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ey Amerika ne işin var Irak ta , ne işin var Afganistanda, ne işin var Pakistan da.Dünyanın jandarmalığına soyunuyorsun ama bir sürü vatandaşın evlerinden binlerce km. ötede can veriyor.Bir o kadar da girdiğin ülke vatandaşı.Dünyanın jandarmalığını sana kim verdi. Ne işin var oralarda.Bu ülkeler seni tehdit mi etti.Ulusal çıkarlarına çomak mı soktu.Senin amacın bu ülkelerin doğal kaynaklarını ele geçirmek.Bu amaç uğrunada binlerce vatandaşını evlerinden binlerce km.uzaklıkta feda etmekte tereddüt etmiyorsun.Dünyada en büyük benim diyorsan yanılıyorsun.Kediyi köşeye sıkıştırırsan seni tırmalar.Senin de dağılma zamanın gelecek.Dağıttığın ülkeler gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000