08 Ocak 2010, Cuma 05:25:38

ABD, HAVALİMANI GÜVENLİĞİNDE KÜSTAHLAŞTI

Amerika Birleşik Devletleri, NWA uçağına bombalı saldırı girişiminden sonra güvenlik seviyesini yine abarttı.
  • adamlar abartsada bizim atatürk havalimanini cevreleyen trl örgülerin altindan itler girip cikiyor,bizimkiler daha siki kontrol ediyorlar,inecek ucaklarda pisti pas geciyor.
  • ONLAR DA NORMAL BATILILAR GIBI GIYINSINLER HILKAT GARIBESI GIBI DEGIL
  • Kendi ulkesinin guvenligi icin herseyi yapana kizmamak lazim. Kaldiki olaylarin arkasinda hep bizim muslumanlar cikiyor. Haydi Airporthaber bunu yayinla korkma, daha onceki yorumumu yayinlamadinda!!!

Detroit'teki uçak saldırısından sonra alarm durumunu yeniden “paranoya seviyesine” yükselten ABD, Kanadalı bir Müslüman kadını havaalanından geri çevirdi.

ABD'deki eşini ziyaret etmek isteyen Ürdün asıllı Ayet Manna (25), "Halifax Stanfield Havaalanında 4 saat sorgulandım. Parmak izlerimi aldılar. Hakaret edip dışarı çıkardılar” dedi.

Miami-Detroit seferi için Northwest Havayolları şirketine ait uçağa binen 43 yaşındaki Mansur Muhammed Esad adlı yolcunun, "Bütün Yahudileri öldürmek istiyorum" diye bağırması da güvenlik önlemlerinin artırılmasına etken oldu.

Yeni Şafak

ABD, HAVALİMANI GÜVENLİĞİNDE KÜSTAHLAŞTI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
adamlar abartsada bizim atatürk havalimanini cevreleyen trl örgülerin altindan itler girip cikiyor,bizimkiler daha siki kontrol ediyorlar,inecek ucaklarda pisti pas geciyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ONLAR DA NORMAL BATILILAR GIBI GIYINSINLER HILKAT GARIBESI GIBI DEGIL

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kendi ulkesinin guvenligi icin herseyi yapana kizmamak lazim. Kaldiki olaylarin arkasinda hep bizim muslumanlar cikiyor. Haydi Airporthaber bunu yayinla korkma, daha onceki yorumumu yayinlamadinda!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000