26 Nisan 2018, Perşembe 21:30:54

ABD Dışişleri'nden THY'ye tebrik mesajı

ABD Dışişleri Bakanlığı, Türk Hava Yollarını (THY), Boeing'le yaptığı ticari anlaşmadan dolayı tebrik etti.
  • Abd pkk ve fetoyu beslesin, desteklesin biz de onlardan 14 milyar dolara uçak alalım sonra da abd dışişleri bizi tebrik etsin. Biz de icatlarını alarak onları daha da zengin ettiğimiz için gurur duyalım ! Şeref ve haysiyet diye birşey var gerekirse büyümeyelim almayalım uçak elimizdekilerle idare edelim ama nerede bizde gerçek yerli ve milli yöneticiler?
  • ÖZEL TEBRİK: İNSANLARIN EMEĞİ VE EKMEĞİ İLE OYNAYAN YÖNETİCİLERE BAŞARILAR DİLER,HEPSİNİ DE YÜCE ALLAH'A HAVALE EDERİM...!
  • Şu kadar para bayıldık şu kadar uçak aldık diye dünyaya hava atan bi araplar var bi biz.Hadi onlar petrol zengini,biz ne zenginiyiz.Bu arada yerli uçağımız göklerdeydi bi ara ne oldu?
  • Nasıl bir rezalet? "Tebrik ederiz doğru olanı yaptınız" diyor yani... Toplam 10 B $'lık yatırımı Türkiye'de orta vadede uçak üretimi için yapamaz mıydı? Bu adamlar nasıl yerli ve milli?
  • komik bir durum olmuş neden ne için teşekkur ediyorsun..10 milyar dolarlik uçak aliyorsun ayrica da ileriki zamanlarda yedek parça ve teknik ekobin eğitimlerine de para odenecek..amerikanin istihdamini arttirdik..başka da alacak uçak yoktur airbus var onlardadan aldik..rus ve çin uçaklari alinmaz.
  • Tebrikler artık kabin yasağı gibi şeyleri uzun bir süre ertelemiş oldunuz. Uçakların almakla kalmayıp extra motorlarda. ge yi yani gene bizi seçtiğiniz için doğuda size karışmıyoruz şimdilik
  • Tebrik etmek nedir ya teşekkür fln et. Milyar dolarlık alım yapıosun. Adam "aferin doğru seçim tebrik ederiz "fln diyor, rezillik diz boyu.
  • Amerika ayağını denk alsın, aksi halde daha çok uçak daha çok motor alırız
  • Tebrikler, vereceğiniz paralarla yanı başınızdaki teröristlere daha çok silah gönderebileceğiz.
  • Abd fetoye sahip cikiyorsa bizde abdye milyarlar dolar öduyirsak fetoye sahip mi cikmis oluyoruz:))yani binmem bu ucaklara daha iyi bee.

ABD Dışişleri Bakanlığı, Türk Hava Yollarını (THY), Boeing'le yaptığı ticari anlaşmadan dolayı tebrik etti.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, THY ve Boeing arasındaki anlaşmanın, iki ülkenin ekonomik iş birliği adına önemine vurgu yapıldı.

Açıklamada, "Türk Hava Yolları'nı, 12 Mart'ta, 5 tane artırma opsiyonuyla birlikte 25 Boeing 787-9 Dreamliners sipariş ettiğini açıklamasından ve 25 Nisan tarihinde bu uçaklar için GE motorları almasından dolayı tebrik ederiz" denildi.

Toplam değeri 10 milyar doları aşan anlaşmanın, iki ülke arasındaki ticari iş birliğini genişletmek adına önemine değinilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Boeing ve GE dahil olmak üzere Amerikan şirketleri Türkiye pazarına kendilerini adamış durumdalar ve Türkiye'ye yaptıkları yatırımlar yeni kapasite ve yetenekler ortaya çıkardı,  bölgedeki sosyo-ekonomik gelişim için yenilikçi çözümler sundu. Özellikle havacılık sektörünce, Amerikan şirketleri, değer ekleyen üretim, ithalat, yüksek teknolojili işler ve inovasyon sunuyor. GE, Boeing, Türk Hava Yolları ve Türkiye hükümetini bu önemli açıklamadan dolayı tebrik ediyoruz. Türkiye ile ABD arasındaki ekonomik iş birliğini daha da ileri bir seviye getirmek için sabırsızlanıyoruz."

Dünyanın en büyük uçak üreticilerinden Boeing'le THY arasındaki anlaşma 12 Mart tarihinde açıklanmıştı.

Boeing'den yapılan açıklamada da THY'nin 787-9 Dreamliner tipi yolcu uçaklarına yönelik siparişinin karara bağlandığı belirtilmişti.

ABD Dışişleri'nden THY'ye tebrik mesajı

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Trajikomedi !!! ~ 6 yıl önce
Abd pkk ve fetoyu beslesin, desteklesin biz de onlardan 14 milyar dolara uçak alalım sonra da abd dışişleri bizi tebrik etsin. Biz de icatlarını alarak onları daha da zengin ettiğimiz için gurur duyalım ! Şeref ve haysiyet diye birşey var gerekirse büyümeyelim almayalım uçak elimizdekilerle idare edelim ama nerede bizde gerçek yerli ve milli yöneticiler?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİLEN BİLİR ~ 6 yıl önce
ÖZEL TEBRİK: İNSANLARIN EMEĞİ VE EKMEĞİ İLE OYNAYAN YÖNETİCİLERE BAŞARILAR DİLER,HEPSİNİ DE YÜCE ALLAH'A HAVALE EDERİM...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 6 yıl önce
Şu kadar para bayıldık şu kadar uçak aldık diye dünyaya hava atan bi araplar var bi biz.Hadi onlar petrol zengini,biz ne zenginiyiz.Bu arada yerli uçağımız göklerdeydi bi ara ne oldu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyyy abd ~ 6 yıl önce
Nasıl bir rezalet? "Tebrik ederiz doğru olanı yaptınız" diyor yani... Toplam 10 B $'lık yatırımı Türkiye'de orta vadede uçak üretimi için yapamaz mıydı? Bu adamlar nasıl yerli ve milli?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarotjy ~ 6 yıl önce
komik bir durum olmuş neden ne için teşekkur ediyorsun..10 milyar dolarlik uçak aliyorsun ayrica da ileriki zamanlarda yedek parça ve teknik ekobin eğitimlerine de para odenecek..amerikanin istihdamini arttirdik..başka da alacak uçak yoktur airbus var onlardadan aldik..rus ve çin uçaklari alinmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
—- ~ 6 yıl önce
Tebrikler artık kabin yasağı gibi şeyleri uzun bir süre ertelemiş oldunuz. Uçakların almakla kalmayıp extra motorlarda. ge yi yani gene bizi seçtiğiniz için doğuda size karışmıyoruz şimdilik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bangbros ~ 6 yıl önce
Tebrik etmek nedir ya teşekkür fln et. Milyar dolarlık alım yapıosun. Adam "aferin doğru seçim tebrik ederiz "fln diyor, rezillik diz boyu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 6 yıl önce
Amerika ayağını denk alsın, aksi halde daha çok uçak daha çok motor alırız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 6 yıl önce
Tebrikler, vereceğiniz paralarla yanı başınızdaki teröristlere daha çok silah gönderebileceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Feto ~ 6 yıl önce
Abd fetoye sahip cikiyorsa bizde abdye milyarlar dolar öduyirsak fetoye sahip mi cikmis oluyoruz:))yani binmem bu ucaklara daha iyi bee.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abd ~ 6 yıl önce
abd büyük abi ve istediği zaman sever istediği zaman öper:)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000