11 Temmuz 2019, Perşembe 13:02:24

AB Türkiye ile hava ulaşımı anlaşmasını askıya aldı iddiası

Avrupa Birliği’nin Doğu Akdeniz’deki sondaj çalışmaları nedeniyle Türkiye’ye uygulamayı planladığı olası yaptırımlar basına sızdırıldı.
  • Bir mok yiyemezler.İki yüzlü batı .Onlar ancak sömürsünler.Türk milletine kimse boyun eğdiremez.Ulu önder Atatürk milletiyle nice imkansızlıklara rağmen yedi düvele göstermişti.Bütün bunlar sizce tesadüf mü?S400 lerin geleceği şu günlerde şimarık Rumlar üzerinden Türkiye Cumhuriyetine kolpa yapmaya çalışıyorlar.
  • Aslında sektör açısından çok iyi olur.Türkiye ile AB ülkeleri arasındaki ayrı ayrı anlaşmaları tek bir anlaşma haline getirmek isteyen AB’nin bize dayatmaya çalıştığı ve kabul edilmesi halinde sonuçları bizim içşn çok kötü olacak bir anlaşma.Türk tarafı sadece sınırsız frekans alacakken, diğer taraf daha fazla hak alacaktı. AB gene sanki iyi birşey veriyormuşta vermeyecekmiş gibi hareket ediyor...Lütfen temelli askıya alın.
  • “Gorusulmekte olan hava ulasim anlasmasi” , suanki durumdan farkli baska bir anlasma diye anliyorum. Open Sky anlasmasi gorusuluyodu o olabilir. Eger o ise bana gore bizim icin kotu bir anlasma olacakti. Rynair kamyon gibi carpardi ic ve dis hatlarda. Umarim odur.
  • İnşallah öyle bir şey olmaz da, olursa belki Bursa'ya daha fazla sefer koyarlar. Her şer görülende bir hayır olabilir. Ayrıca sonradan ortaya çıktı ki, yeni genişlemeye yönelik müzakerelerin durdurulması yönünde tavsiye kararı alınmış. Parlamentoya değişiklik yapılmadan sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor. Basına sızdırma olayı da, tepkimizi ölçmek zaten, bakalım ne kadar korkuyoruz vs.
  • Arkadaşlar meyve Veren agac taslanir. Demek dogru yoldayiz
  • Eğer gerçekten ab den Türkiye ye yaptırım olacaksa iki taraf kazançlı çıkamaz bence
  • EY AVRUPA SEN KİMSİN! BÜTÜN AVRUPA UÇUŞLARI DURDURULSUN!
  • Türkiyede Göçmen anlaşmasını askıya alıp sınırlarını açsın Görün bakın Pammmuk gibi olurlar Sıkıntı yok
  • Üst geçişi kontrol eden dhmiye bunun için bir ödeme yapılıyordu artık bu ödemede yapılamayacak. tazminatlar sadece bizim hakkımız diyen dhmi personeline ders olur inşallah,,,
  • Var ya THY bir haftada batar. Bilemedin iki hafta.

Avrupa Birliği’nin Doğu Akdeniz’deki sondaj çalışmaları nedeniyle Türkiye’ye uygulamayı planladığı olası yaptırımlar basına sızdırıldı.

Reuters'ın son dakika haberi olarak duyurduğu gelişmede AB'nin taslak metnini yayınladı. Metinde, "Avrupa Birliği Türkiye'nin Kıbrıs açıklarındaki sondaj çalışması dolayısıyla hava ulaşımı anlaşması görüşmelerini ve Türkiye ile üst düzey diyaloğu askıya aldı" ifadesi yer alıyor.

Habere göre, AB, Türkiye’ye birliğe katılım sürecinde verilen mali yardımı 2020’de kesmeyi planlıyor; bu amaçla Avrupa Yatırım Bankası’ndan Türkiye’ye verilen fonların gözden geçirilmesi istendi.

AB'nin Türkiye'nin sondaj çalışmalarının devam etmesi durumunda başka önlemler de alacağı bildirildi.

KESİN KARAR PAZARTESİ VERİLECEK

Habere göre, Avrupa Birliği’nin ortak aldığı belirtilen bu karar bugün Brüksel’de üye devletlerin temsilcileri ile görüşülecek. Kararda hâlâ değişiklik yapılabileceği, son halinin pazartesi günü yapılacak AB Dışişleri Bakanları toplantısında kabul edileceği belirtildi.

AB Türkiye ile hava ulaşımı anlaşmasını askıya aldı iddiası

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Arda ~ 5 yıl önce
Bir mok yiyemezler.İki yüzlü batı .Onlar ancak sömürsünler.Türk milletine kimse boyun eğdiremez.Ulu önder Atatürk milletiyle nice imkansızlıklara rağmen yedi düvele göstermişti.Bütün bunlar sizce tesadüf mü?S400 lerin geleceği şu günlerde şimarık Rumlar üzerinden Türkiye Cumhuriyetine kolpa yapmaya çalışıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kapsamlı Havacılık Anlaşması ~ 5 yıl önce
Aslında sektör açısından çok iyi olur.Türkiye ile AB ülkeleri arasındaki ayrı ayrı anlaşmaları tek bir anlaşma haline getirmek isteyen AB’nin bize dayatmaya çalıştığı ve kabul edilmesi halinde sonuçları bizim içşn çok kötü olacak bir anlaşma.Türk tarafı sadece sınırsız frekans alacakken, diğer taraf daha fazla hak alacaktı. AB gene sanki iyi birşey veriyormuşta vermeyecekmiş gibi hareket ediyor...Lütfen temelli askıya alın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Open Sky ~ 5 yıl önce
“Gorusulmekte olan hava ulasim anlasmasi” , suanki durumdan farkli baska bir anlasma diye anliyorum. Open Sky anlasmasi gorusuluyodu o olabilir. Eger o ise bana gore bizim icin kotu bir anlasma olacakti. Rynair kamyon gibi carpardi ic ve dis hatlarda. Umarim odur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Löman Yak ~ 5 yıl önce
İnşallah öyle bir şey olmaz da, olursa belki Bursa'ya daha fazla sefer koyarlar. Her şer görülende bir hayır olabilir. Ayrıca sonradan ortaya çıktı ki, yeni genişlemeye yönelik müzakerelerin durdurulması yönünde tavsiye kararı alınmış. Parlamentoya değişiklik yapılmadan sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor. Basına sızdırma olayı da, tepkimizi ölçmek zaten, bakalım ne kadar korkuyoruz vs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADD ~ 5 yıl önce
Arkadaşlar meyve Veren agac taslanir. Demek dogru yoldayiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Valla arkadaşlar ~ 5 yıl önce
Eğer gerçekten ab den Türkiye ye yaptırım olacaksa iki taraf kazançlı çıkamaz bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EY AVRUPA!! ~ 5 yıl önce
EY AVRUPA SEN KİMSİN! BÜTÜN AVRUPA UÇUŞLARI DURDURULSUN!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gazzzz ~ 5 yıl önce
Saçmalamayalım. Aklı başında tepki verelim, çünkü haklıyız.
hasok ~ 5 yıl önce
Türkiyede Göçmen anlaşmasını askıya alıp sınırlarını açsın Görün bakın Pammmuk gibi olurlar Sıkıntı yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
laf! ~ 5 yıl önce
laf yapma aç! hep aynı hikaye
SHGM ~ 5 yıl önce
Üst geçişi kontrol eden dhmiye bunun için bir ödeme yapılıyordu artık bu ödemede yapılamayacak. tazminatlar sadece bizim hakkımız diyen dhmi personeline ders olur inşallah,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 5 yıl önce
Olursa öyle bişey sende kına yakarsın.
Komik ~ 5 yıl önce
Türkiye hava sahasini kullanmayacaklar mi?
Komik ~ 5 yıl önce
Hayatımda duyduğum en komik saçmalık bu olmalı... Türkiye’nin üyesi olduğu Eurocontrol örgütü ve buradan Türkiye’deki hava trafik personeli Hizmetleri karşılığı ödenen tazminatın, tamamen başka bir uluslararası örgüt olan Avrupa Birliği ile alakası yoktur. Shgm gibi bir kurumda çalışıp bunu bilmiyor olman bile hiçbir zaman DHMİ’nin tırnağı olamayacağınızın kanıtıdır.
Uçuşlara sınırlama yapılsa ~ 5 yıl önce
Var ya THY bir haftada batar. Bilemedin iki hafta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADD ~ 5 yıl önce
Sende kina yak.
Hain ~ 5 yıl önce
Yeterki boyun eyin size herşey müstehak batı yalakaları sizi
Kına ~ 5 yıl önce
Kına göndereyim mi
Tayyar ~ 5 yıl önce
Sende kina yakarsin basin gökyüzüne deger
oh yeah ~ 5 yıl önce
tk batsın biz senle iki kadeh atalım başbaşa
saf olma ~ 5 yıl önce
İhtimal dahilinde bile değil. Türkiye'de anında hava sahasın kapatır. O zamanda avrupalı şirketler bir haftada, bilemedin iki haftada batar. Kısaca yemezler. Bu kadar ezik olmayın. Azıcık gücünüzün farkında olun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000