09 Nisan 2009, Perşembe 09:04:05

AB, KARA LİSTESİNİ GÜNCELLEDİ

Avrupa Komisyonu Havayolu şirketleri için hazırladığı kara listeyi günleştirdi.Buna göre Kazakistan’dan 6 havayolu şirketi, bir Taylandlı şirket ile Benin’deki tüm havayolu şirketlerini karar listeye aldı.
  • Peki bilin bakalım Ray Sigorta kimin? Biri "berber fil" mi dedi? Hani şu cin Ali'nin akrabası olan mı? ;)
  • turkiyede genelde ray sigota tarafından yapılıyor
  • Ahl.de görmüştüm. Adı geçen Afgan uçağı Onur Air den kiralandığını gördüm. Yanlış hatırlıyor olabilirim. Bilgisi olan varsa düzeltsin veya teyyid etsin
  • acaba THY uçaklarını hangi şirket sigorta yapıyor.bu kriz ortamında ve bunca olaydan sonra herhalde batmıştır.korkarım THY yakında uçaklarını sigorta ettirecek firma da bulamayacak bu yetenekli ekiplerden sonra.
  • THY'yi niye unutmuşlar. Ne de olsa THY uçaklarının güvenliğinde bu sayılan firmalardan farklı değil. Hatta THY uçakları şaşırıp başka yerlere iniyor. Yakında Atatürk Havalimanı yerine E-5 Küçükçekmeceye inerse hiç şaşırmam doğrusu.
  • eminimki THY bu kafa ile yönetilmeye devam ederse çok kısa bir zaman içinde yayınlanacak özel bir raporla listeye kafadan giriş yapacaklar .çünkü bu yönetimin vurdumduymazlığı buna işaret ediyor
  • Küba'yı eklemeyi unutmuşlar. Listenin en başında Küba olmalı. Kamboçya, K.Kore ve diğer sosyalist ülkeler de tabii...

Avrupa Komisyonu'nun ulaşımdan sorumlu komisyonun başkan yardımcısı Antonio Tajani, “Uçak kalktığında yolcuların güvende olmaları ve kendilerini güvende hissetme hakkı vardır” dedi. Kara listeye Avrupa Birliği ülkelerine doğru uçuş organize eden çok sayıda yeni havayolu şirketi eklendi. Bunlar arasında Kazakistanlı 6 şirket de bulunuyor.

Tajani, tüm havayolu taşıyıcıları ve uçakların hava güvenliği alanında uluslar arası zorunluluklara uymasını garanti altına almak için bu sektörde yer alan bütün çevrelerle aktif diyalogu sürdüreceklerini bildirdi.

Yeni listede Angola, Benin, Ekvator Gine’si, Endonezya, Kırgız Cumhuriyeti, Liberya, Sierra Leone, Swaziland, Demokratik Kongo Cumhuriyeti ve Gabon havayolu şirketlerinin tümü yer alıyor. Sadece Gabon Airlines ve Afrijet az sayıda uçuş izninden yararlanabiliyor.

Bireysel 16 havayolu şirketi de yeni listede yasaklar arasına alındı: Ariana Afghan Airlines (Afganistan); Siem Reap Airways International (Kamboçya); Air Koryo (Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti); Air Company Kokshetau, ATMA Airlines, Berkut Air, East Wing, Sayat Air et Starline KZ (Kazakistan); One Two Go Airlines (Tayland); Motor Sich Airlines, Ukraine Cargo Airways, Ukraine Mediterranean Airlines et Volare Aviation (Ukrayna); Silverback Cargo Freighters (Ruanda), Air West (Sudan).

Kaynak: ABhaber

AB, KARA LİSTESİNİ GÜNCELLEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
Peki bilin bakalım Ray Sigorta kimin? Biri "berber fil" mi dedi? Hani şu cin Ali'nin akrabası olan mı? ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
turkiyede genelde ray sigota tarafından yapılıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ahl.de görmüştüm. Adı geçen Afgan uçağı Onur Air den kiralandığını gördüm. Yanlış hatırlıyor olabilirim. Bilgisi olan varsa düzeltsin veya teyyid etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
acaba THY uçaklarını hangi şirket sigorta yapıyor.bu kriz ortamında ve bunca olaydan sonra herhalde batmıştır.korkarım THY yakında uçaklarını sigorta ettirecek firma da bulamayacak bu yetenekli ekiplerden sonra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY'yi niye unutmuşlar. Ne de olsa THY uçaklarının güvenliğinde bu sayılan firmalardan farklı değil. Hatta THY uçakları şaşırıp başka yerlere iniyor. Yakında Atatürk Havalimanı yerine E-5 Küçükçekmeceye inerse hiç şaşırmam doğrusu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
eminimki THY bu kafa ile yönetilmeye devam ederse çok kısa bir zaman içinde yayınlanacak özel bir raporla listeye kafadan giriş yapacaklar .çünkü bu yönetimin vurdumduymazlığı buna işaret ediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Küba'yı eklemeyi unutmuşlar. Listenin en başında Küba olmalı. Kamboçya, K.Kore ve diğer sosyalist ülkeler de tabii...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000