12 Mayıs 2015, Salı 15:47:54

A400M YENİDEN HAVALANIYOR

Fransız uçak üreticisi Airbus'ın askeri nakliye uçağı A400M, kazadan sonra bugün yeniden havalandı.
  • Ucuş güvenliği dedikleri nedir ?
  • Airbusun kirim arastirmalarina ne derece onemsedigini bu olaydan da anlayabiliyoruz. Lubitz olayinda hemen ayni gun kirim nedenini bulmuslardi. A400 M de ise arastirma sonuclanmadan, en azindan ilk sonuclar bile alinmadan, hic bir sey yokmus gibi test ucuslarina devam ediyorlar. Bu ne anlama geliyor? En azindan arastirmadan cikacak sonuclari takmadiklari, bu ucagin sorunlari varsa bile bu sorunlari cozecek butce ve insan gucunu bu projeye yonlendirmek istemedikleri ortaya cikiyor. Ayrica kirim olsa ne olur? Nasil olsa sigorta sirketleri maddi kaybi karsiliyor. Ayrica kendilerine biraz fazla guveniyorlar. Bu balon bir yerde patlayacaktir haberleri yok. Ayrica testlere bu sekilde devam etmek Airbusun kazalarda olen insanlara ne kadar deger verdigi de boylelikle ortaya cikmis oldu.
  • Peki turkiyenin ucagi ne olucak ? Bir sonraki ucagimi alicak ?
  • Şov yapmaktan başka birşey değil. Ne yapsanız boş. Millet anladı anlayacağını. Bu uçak bunca sene neden geciktirildi ve neden hala sorunları var. Mazisi 1985 lere kadar gidiyor... Ben aman dikkat derim.
  • Sebebi belli olmadan havalanması manidarr
  • Yagmur gibi airbus yagıyor tepemize Pilotaj hatası diyorlardı airbus yetkilileri hepimize Ama bu vatandaş rte'den tecrübeli olduğu için inanmıyor du size ve Boeing yöneticileri içten sessizce hunharca seviniyorlardı
  • Tepemize airbus yağıyor adeta

Fransız uçak üreticisi Airbus'ın askeri nakliye uçağı A400M, kazadan sonra bugün yeniden havalandı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü İspanya'nın Sevilla kentinde düşmesi sonucu 4 kişinin yaşamını yitirdiği kazadan 3 gün sonra bugün yeniden test uçuşu için havalanacak olan A400M, kısa bir süre havada kalacak.

Cumartesi günü düşen A400M'nin, MSN 23 koduyla Türkiye'ye teslim edilecek uçak olduğu açıklanmıştı.

A400M YENİDEN HAVALANIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

AIR ~ 9 yıl önce
Ucuş güvenliği dedikleri nedir ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FDR, CVR Cozulmusmu? ~ 9 yıl önce
Airbusun kirim arastirmalarina ne derece onemsedigini bu olaydan da anlayabiliyoruz. Lubitz olayinda hemen ayni gun kirim nedenini bulmuslardi. A400 M de ise arastirma sonuclanmadan, en azindan ilk sonuclar bile alinmadan, hic bir sey yokmus gibi test ucuslarina devam ediyorlar. Bu ne anlama geliyor? En azindan arastirmadan cikacak sonuclari takmadiklari, bu ucagin sorunlari varsa bile bu sorunlari cozecek butce ve insan gucunu bu projeye yonlendirmek istemedikleri ortaya cikiyor. Ayrica kirim olsa ne olur? Nasil olsa sigorta sirketleri maddi kaybi karsiliyor. Ayrica kendilerine biraz fazla guveniyorlar. Bu balon bir yerde patlayacaktir haberleri yok. Ayrica testlere bu sekilde devam etmek Airbusun kazalarda olen insanlara ne kadar deger verdigi de boylelikle ortaya cikmis oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Peki turkiyenin ucagi ne olucak ? Bir sonraki ucagimi alicak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Şov yapmaktan başka birşey değil. Ne yapsanız boş. Millet anladı anlayacağını. Bu uçak bunca sene neden geciktirildi ve neden hala sorunları var. Mazisi 1985 lere kadar gidiyor... Ben aman dikkat derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sebebi belli olmadan havalanması manidarr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S.B. ~ 9 yıl önce
Yagmur gibi airbus yagıyor tepemize Pilotaj hatası diyorlardı airbus yetkilileri hepimize Ama bu vatandaş rte'den tecrübeli olduğu için inanmıyor du size ve Boeing yöneticileri içten sessizce hunharca seviniyorlardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 9 yıl önce
Çok teatral olmuş. Bir de Türkçe'de noktalama işaretleri nerede ve nasıl kullanılır öğrensen kara cahillikten komple sıyrılacaksın inşallah. Az biraz daha gayretle çalışmaya devam et. Belki yaptığın bu yorumlarla Pulitzer bile verirler sana.
S.B. ~ 9 yıl önce
satır satır yazdım şiir gibi göndere tıkladım yayınlanınca böyle çıktı ben napim eve dikkat etmedim ama
.. ~ 9 yıl önce
Tepemize airbus yağıyor adeta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 9 yıl önce
hahahaha...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000