17 Ocak 2020, Cuma 08:33:44

A380 İstanbul Havalimanı'na indi

Dünya'nın en büyük yolcu uçağı olan Airbus A380, İstanbul Havalimanı’na indi.
  • Sıkıntı olsaydı da kendilerine danışmanlık yaptığımız iga arff olayın hakkından gelirdi. Bir bizim kadar olmasa da iyi yetiştirildiler.
  • Agzi olan konusuyor.adamlar belki hayatinda frankfurt havalimanini gormemistir ama salliyor.Buyuk havalimanlarinda buyuklugunden dolayi normal taxi suresi.5 dakikada taxinin bitmesini istiyorsan koy havalimanlarina git ama sorsan kotuleyenler nedense Istanbul Havalimanini kullaniyor isin garip tarafi bu
  • Qatar vey Emirates'den beklerken Thai sürpriz oldu
  • Umarım Emirates artık İstanbul'da A380e geçer. Manchester a yarı doluluk ile gideceğine, çok rahat IST hattı için bu uçağı doldurabilir. Ama IGA bu uçak için altyapı da hazırmi onu bilemiyorum tabi.
  • Arkadaşlar tamam yeni havalimanı Airbus'ın inişi için uygun olmayabilir, taksi süreleri uzun olabilir asfaltta hata olabilir yapımda mühendislik hatası olabilir ama rica ediyorum eleştirilerimizi ülke içerisinde tutalım. Ülke dışında yapılan yıkıcı yorumlar insanları harekete geçirmek yerine ülkeye giren yabancı yatırımcıyı uzaklaştırır. Eksiklerimiz var fakat bunları düzeltmek için şansımız da var. Bu uçağın İstanbul'a gelmiş olması çok büyük bir şans aslında. Havayolları'na en azından böyle bir durumu kaldırabileceğimizi kanıtlamış olduk piyasadaki 3. Havalimanina güvensizlik hissine rağmen. Ne kadar beğenmesek de, eleştirsek de orası bizim ve bundan sonra da bizim kalacak. Yıkmayın, onarmaya çalışın.
  • Uçak indiğinde yakıt muhabbeti olmuş gece birde
  • Evet sizlerin karalamak için uydurduğu aptal senaryolar çöktü. Sizin gibilere rağmen bu hava limanı tıkır tıkır işliyor ve işlemeye devam edecek. Siz kudurmaya devam edin.
  • Bu ne mantık hava limanı yapılıyor 380 gibi uçak zorlanıyor yok cöp var yok pislik var! Bu liman büyük bir fake oldu sırk egodan ve Atatürk adını söylememek için. Taxi 30 dakika milli para bu.
  • İnanmakta güçlük çekiyorum. Bu canım Memlekette nasıl olurda bu kadar duygusuz ve hissiz insan İGA THY TC denilince bir araya gelip koro halinde uluyorlar? Hemde noktalı.
  • A380 kalkis yaptiktan sonra ardinda kalan çer çop taş micirlarin temizlenmesi uzun surmustur. Malum asfalt disibda kalan 1 ve 4 nolu motorlarin dagittigi cevrenin temuzlenmesi sarttir cunku pistler bu ucaga uygun degil etraf toprak.

Dünya'nın en büyük yolcu uçağı olan Airbus A380, İstanbul Havalimanı’na indi.

Thai Airways Internatıonal'a ait yolcu uçağı bu sabah bir yolcunun rahatsızlanması nedeniyle İstanbul Havalimanı'na acil iniş yaptı.

TG920 sefer sayılı Bangkok-Frankfurt uçuşunu gerçekleştiren yolcu uçağı güvenli bir şekilde İstanbul Havalimanı'na teker koyarken rahatsızlanan yolcuya sağlık ekipleri müdahale etti. AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; İlk müdahalenin ardından İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesindeki özel bir hastaneye sevk edilen hastanın sol tarafında hissizlik olduğu öğrenildi. 

61 yaşında ve Alman vatandaşı olduğu öğrenilen yolcu iki refakatçisi ile birlikte İstanbul'da bırakılırken uçak, 07:25'te İstanbul'dan havalanarak Frankfurt'a hareket etti.

©AirportHaber.com







A380 İstanbul Havalimanı'na indi

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

arff ~ 4 yıl önce
Sıkıntı olsaydı da kendilerine danışmanlık yaptığımız iga arff olayın hakkından gelirdi. Bir bizim kadar olmasa da iyi yetiştirildiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetçi ~ 4 yıl önce
Agzi olan konusuyor.adamlar belki hayatinda frankfurt havalimanini gormemistir ama salliyor.Buyuk havalimanlarinda buyuklugunden dolayi normal taxi suresi.5 dakikada taxinin bitmesini istiyorsan koy havalimanlarina git ama sorsan kotuleyenler nedense Istanbul Havalimanini kullaniyor isin garip tarafi bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bvb ~ 4 yıl önce
Qatar vey Emirates'den beklerken Thai sürpriz oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emirates ~ 4 yıl önce
Umarım Emirates artık İstanbul'da A380e geçer. Manchester a yarı doluluk ile gideceğine, çok rahat IST hattı için bu uçağı doldurabilir. Ama IGA bu uçak için altyapı da hazırmi onu bilemiyorum tabi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 4 yıl önce
İga da tek seferde yan yana 12 tane a380 e yetecek yer var problem yok fakirde değiliz a380 almıyoruz sadece ambarı b777 den daha küçük kargoda işe yaramıyor thy nin 400 e yakın uçağı var bunların sadece 30 adedi kargo uçağıdır olsa olsa bu uçaklar ve yolcu uçaklarında yapılan kargo taşımacılığı thy nin %60 gelirini sağlıyor a380 bu şirket politikasına uymayan bir uçak bunun için almıyoruz bu uçağı envantere almıyoruz diye hizmet veremeyeceğimiz anlamına gelmiyor yani sadece işimize gelmiyor
Future Captain ~ 4 yıl önce
Arkadaşlar tamam yeni havalimanı Airbus'ın inişi için uygun olmayabilir, taksi süreleri uzun olabilir asfaltta hata olabilir yapımda mühendislik hatası olabilir ama rica ediyorum eleştirilerimizi ülke içerisinde tutalım. Ülke dışında yapılan yıkıcı yorumlar insanları harekete geçirmek yerine ülkeye giren yabancı yatırımcıyı uzaklaştırır. Eksiklerimiz var fakat bunları düzeltmek için şansımız da var. Bu uçağın İstanbul'a gelmiş olması çok büyük bir şans aslında. Havayolları'na en azından böyle bir durumu kaldırabileceğimizi kanıtlamış olduk piyasadaki 3. Havalimanina güvensizlik hissine rağmen. Ne kadar beğenmesek de, eleştirsek de orası bizim ve bundan sonra da bizim kalacak. Yıkmayın, onarmaya çalışın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sht ~ 4 yıl önce
Uçak indiğinde yakıt muhabbeti olmuş gece birde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çöktü ~ 4 yıl önce
Evet sizlerin karalamak için uydurduğu aptal senaryolar çöktü. Sizin gibilere rağmen bu hava limanı tıkır tıkır işliyor ve işlemeye devam edecek. Siz kudurmaya devam edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A380 ~ 4 yıl önce
Bu ne mantık hava limanı yapılıyor 380 gibi uçak zorlanıyor yok cöp var yok pislik var! Bu liman büyük bir fake oldu sırk egodan ve Atatürk adını söylememek için. Taxi 30 dakika milli para bu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sedat ~ 4 yıl önce
Ne diyelim,seninki de beyin...
İthal samancılar ~ 4 yıl önce
İnanmakta güçlük çekiyorum. Bu canım Memlekette nasıl olurda bu kadar duygusuz ve hissiz insan İGA THY TC denilince bir araya gelip koro halinde uluyorlar? Hemde noktalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temizlik ! ~ 4 yıl önce
A380 kalkis yaptiktan sonra ardinda kalan çer çop taş micirlarin temizlenmesi uzun surmustur. Malum asfalt disibda kalan 1 ve 4 nolu motorlarin dagittigi cevrenin temuzlenmesi sarttir cunku pistler bu ucaga uygun degil etraf toprak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Recep ~ 4 yıl önce
Utanmaz adam acaba evinde bu istanbul hava limanındaki temizligin varmi
A 380 ~ 4 yıl önce
Boy 73 m. kanat genişliği 79.5 m.....1 ve 4 no'lu motorlar arası dıştan dışa 56 m. ....İST pistleri 45 m. olanı banketle birlikte 60 m.....60 m. olanı banketiyle birlikte 70 m. ....Dediğin olay sözkonusu değil.
Freud ~ 4 yıl önce
Hangi okuldan mezunsun?
Semjh ~ 4 yıl önce
Sırf eleştirmiş olmak için yorum yapmayın lütfen. İstanbul havalimanının konumu vs tartışılır konunun uzmanı değilim ancak bu yazdıklarınız dalaman havalimanı için geçerliydi. Şu an ist’de böyle bir problem yok.
Safacan ~ 4 yıl önce
Sorunlu musunuz beyfendi ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000