10 Ağustos 2009, Pazartesi 11:20:16

900 metrede şok kavga!

İki yamaç paraşütçüsü birbirine girdi, biri yaralandı...
  • Kimse bu işin yetkilisi.Göreve davet ediyoruz.Daha fazla insan HAYATIYLA OYNANMASIN ARTIK..
  • Abuk sabuk işlere yönetmelik çıkarmayı bilen Sayın SHGM yetkililleri, yamaç paraşütü ticareti yapan kişilerin yeterli önlem alıp almadıklrını sorguluyorlar mı? Buradaki kişiler 2 kuruş fazla kazanmak uğruna rüzgarın limit dışı olduğu zamanlarda bile atlayışa devam ediyorlar, Yeterli ilkyardım hizmeti yok, Marmariste konuşlu orman bakanlığının helikopteri yaralı nakli yapıyor, 3. dünya ülkelerinde görülebilecek bir manzara, Muğla Valiliği ne yapıyor?
  • Mevsimlik çalışma için buraya gelen kişiler burada uçuş yaptırıyor. Ne lisans ne eğitim ne bakım...
  • Sertifikasız, eğitimi bilimsel temellere dayanmayan kişilerden uçuş hizmeti alınması..Yok dünyada örneği..Milyonlarca lira tazminat cezasına neden olur, mazallah..Felaket olmadan müdahale ediniz.. MUTLAKA BİR OKULDAN EĞİTİM ALMALILAR..
  • yine airporthaber başlıkla kuş avına çıkmış .sanki adamlar havada kavga etmişler gibi başlık atmışsınız olmuyor olmuyor...
  • Neredesiniz, bir işlem yapacak mısınız?
  • Hiçbirinin sertifikası yok.Lisans hak getire.. bu insan hayatıyla oynamaktadır.Sivil havacılık ve mülki makanlar nerede ? Mutlaka eğitim sertifikası olmadan uçuş yapmaalrına engel olunmalıdır..
  • Her iki dolmuşçunun da havacı olduklarını öğrenene kadar lisaslarının geçici; öğrenememeleri halinde tamamen iptalinden yanayım. Bu disiplini alamamış insanların Fetiyedeki kazalara zemin hazırladıklarını düşünüyorum.
  • Lisanslarının iptali gerekir. Tail commender.
  • bunlardanpilot değil don lastiği bile olmaz yaaaa kalitesizler

Fethiye'nin Ölüdeniz Beldesi'nde bulunan yamaç paraşütü uçuş zirvesi Babadağ'ın bin 900 metre zirvesinde kavga eden iki yamaç paraşütü pilotundan birisi hastanelik oldu. Başından yaralanan pilot güçlükle hastaneye ulaştırıldı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Ölüdeniz'den aldıkları müşterilerini yamaç paraşütüyle uçurmak için Babadağ'a çıkan Engin Sarıkaya(23) ve Celal Yıldız adlı pilotlar yolculuk esnasında kısa bir tartışma yaşadılar. Yanındakiler tarafından sakinleştirilen iki pilot bu şekilde Babadağ'ın bin 900 metre zirvesine çıktılar. Burada atlayış öncesi tekrar tartışmaya başlayan iki pilot gruptan ayrılarak kavga etti.

Dağın zirvesindeki diğer turist ve pilotların görmediği kavga sonucu pilotlardan Ergün Sarıkaya, kendilerini dağa çıkaran şoförün yanına gelerek "Beni acil hastaneye götür çok kötüyüm" dedi.

Başından yaralanan pilot hızla dağdan indirilmeye çalışılırken diğer yandan da 112 Acil servise haber verildi. Hisarönü Köyü'nde Babadağ'a çıkan yolun girişine kadar çıkabilen ambulans burada yaralı pilotun getirilmesini bekledi. Burada ambulansa nakledilen yaralı pilot Fethiye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Başından yaralanan pilotun hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

900 metrede şok kavga!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 15 yıl önce
Kimse bu işin yetkilisi.Göreve davet ediyoruz.Daha fazla insan HAYATIYLA OYNANMASIN ARTIK..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Abuk sabuk işlere yönetmelik çıkarmayı bilen Sayın SHGM yetkililleri, yamaç paraşütü ticareti yapan kişilerin yeterli önlem alıp almadıklrını sorguluyorlar mı? Buradaki kişiler 2 kuruş fazla kazanmak uğruna rüzgarın limit dışı olduğu zamanlarda bile atlayışa devam ediyorlar, Yeterli ilkyardım hizmeti yok, Marmariste konuşlu orman bakanlığının helikopteri yaralı nakli yapıyor, 3. dünya ülkelerinde görülebilecek bir manzara, Muğla Valiliği ne yapıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Mevsimlik çalışma için buraya gelen kişiler burada uçuş yaptırıyor. Ne lisans ne eğitim ne bakım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sertifikasız, eğitimi bilimsel temellere dayanmayan kişilerden uçuş hizmeti alınması..Yok dünyada örneği..Milyonlarca lira tazminat cezasına neden olur, mazallah..Felaket olmadan müdahale ediniz.. MUTLAKA BİR OKULDAN EĞİTİM ALMALILAR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yine airporthaber başlıkla kuş avına çıkmış .sanki adamlar havada kavga etmişler gibi başlık atmışsınız olmuyor olmuyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Neredesiniz, bir işlem yapacak mısınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hiçbirinin sertifikası yok.Lisans hak getire.. bu insan hayatıyla oynamaktadır.Sivil havacılık ve mülki makanlar nerede ? Mutlaka eğitim sertifikası olmadan uçuş yapmaalrına engel olunmalıdır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Her iki dolmuşçunun da havacı olduklarını öğrenene kadar lisaslarının geçici; öğrenememeleri halinde tamamen iptalinden yanayım. Bu disiplini alamamış insanların Fetiyedeki kazalara zemin hazırladıklarını düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Lisanslarının iptali gerekir. Tail commender.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bunlardanpilot değil don lastiği bile olmaz yaaaa kalitesizler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000