02 Haziran 2018, Cumartesi 08:59:25

86 kişiye uçağa binmek yasaklandı!

Çin'de 117 kişi hatalı davranış sergilediği gerekçesiyle uçak ve tren yolculuğundan men edildiği bildirildi.
  • Masanizi kapstirmisiniz demeye korkar olduk duymadigimiz laf kalmiyo hele cocuk baglatirken direk dusman ilan ediyorlar
  • Kabin içi kapalı bir kutu polis güvenlik vb. bir otorite olmadığından olsa dahi cezası olmadığından özellikle personele yapılan çoğu sözlü taciz hatta fiziksel müdahale cezasız kalıyor terminal içinde aynı şeyler geçerli bence kara liste uygulamasına geçmeli Toplumu ahlak ve kurallarına uyum sağlamayan taşkınlık yapan herkes böyle cezalandırılmalı.
  • Eyy Türkiye bizde uçalım hastalarla

Çin'de 117 kişi hatalı davranış sergilediği gerekçesiyle uçak ve tren yolculuğundan men edildiği bildirildi.

Çin Demiryolu İdaresi ve Çin Sivil Havacılık İdaresinden yapılan açıklamada, 86 kişiye bir yıllığına uçakla ve 31 kişiye de 180 gün boyunca trenle seyahat yasağı getirildiği belirtildi.

Açıklamada, tren yolculuğundan men edilen kişilerin, trene biletsiz binme, trende sigara içme, seyahat sırasında ve istasyonlarda rahatsızlığa neden olduğu aktarıldı.

Bununla beraber uçak yolculuğundan bir yıllığına men edilen yolcuların da hava alanında yapılan güvenlik denetimlerinde üzerinde kanunlara aykırı nesneler bulundurduğu ve başkalarının kimlik bilgilerini kullandığı kaydedildi.

Çin'de uçak ve hızlı trenler özellikle bayram ve tatillerde yoğun olarak kullanılıyor. Çin Bahar Bayramı (Çuncie) ve Sonbahar Bayramı’nda (CongÇiuCie) yolcuların sayıları yüz milyonlara ulaşabiliyor.

86 kişiye uçağa binmek yasaklandı!

Yorumlar

Km ~ 6 yıl önce
Masanizi kapstirmisiniz demeye korkar olduk duymadigimiz laf kalmiyo hele cocuk baglatirken direk dusman ilan ediyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YHM ~ 6 yıl önce
Kabin içi kapalı bir kutu polis güvenlik vb. bir otorite olmadığından olsa dahi cezası olmadığından özellikle personele yapılan çoğu sözlü taciz hatta fiziksel müdahale cezasız kalıyor terminal içinde aynı şeyler geçerli bence kara liste uygulamasına geçmeli Toplumu ahlak ve kurallarına uyum sağlamayan taşkınlık yapan herkes böyle cezalandırılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duy sesini ~ 6 yıl önce
Eyy Türkiye bizde uçalım hastalarla

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000