10 Ocak 2009, Cumartesi 12:54:43

“Şirketlerimizin faaliyetleri bize heyecan veriyor”

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Airport TV’de yayınlanan “Gülay ile Gündem” programına konuk oldu. Gülay Tunçel'in sorularını yanıtlayan Değirmenci, Türk Sivil Havacılığı hakkında da görüşlerini sundu.
  • Gülay hanım, tuttuğunuzu koparan birine benziyorsunuz.nice başarılara..elazığdan selamlar
  • sevgili gülay her tuttuğu işi olduğu gibi bunu da başardı. ancak bir eleştirim herşeyin iyisini yapmak zorunda değilsin. programınla güzelliğin birbiriyle yarışıyor gibi. gerek ekrn duruşun gerekse bilgi dağarcığın geçmişte olduğu gibi bugün de üst seviyede başarılarının devamını dilerim tufan yüksel

Airport TV’de her hafta Cumartesi günleri izleyicileriyle buluşan ve deneyimli televizyoncu Gülay Tunçel’in hazırlayıp sunduğu “Gülay İle Gündem” bu hafta, Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci’yi konuk etti.

Avcılar ile ilgili konuların gündeme getirildiği programda, Başkan Değirmenci,  '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladıktan sonra gelişen Türk Sivil Havacılığı ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Değirmenci, “Biz her işe Türk gibi başlayıp, İngiliz gibi bitirmeyi seviyoruz” dedi.

İşte Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci’nin Türk Sivil Havacılığı hakkındaki görüşleri:

“Şirketlerimizin faaliyetleri bize heyecan veriyor”

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Gülay hanım, tuttuğunuzu koparan birine benziyorsunuz.nice başarılara..elazığdan selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tufan ~ 15 yıl önce
sevgili gülay her tuttuğu işi olduğu gibi bunu da başardı. ancak bir eleştirim herşeyin iyisini yapmak zorunda değilsin. programınla güzelliğin birbiriyle yarışıyor gibi. gerek ekrn duruşun gerekse bilgi dağarcığın geçmişte olduğu gibi bugün de üst seviyede başarılarının devamını dilerim tufan yüksel

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000