18 Şubat 2009, Çarşamba 07:49:58

“Gazipaşa Havaalanı için hizmet hırsızlığı yapıyor”

AKP İlçe Başkanı Fazıl Yüksel Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç’i topa tuttu.
  • Gazipaşa Havalimanı,bu haliyle çok yetersiz.Antalya Havalimanını işleten şirketin engellemeleri yüzünden TAV,yeni terminal binası bile yapamıyor çünkü izin alamıyor.Halbuki o limanı büyütmek,ordaki insanların hayrına ama çıkar hesapları olunca kimse bunu düşünmüyor.Bu haliyle ordaki baraka terminale ancak bir tane uçak park edebilir.İkinci uçak için yer bile yok.Bu haliyle açsan ne olacak?

Yüksel; “Biz görevde olduğumuz sürece ilçemize hizmet için elimizden geleni yaptık. Aşındırmadık kapı bırakmadık. Kahyalar Belediye Başkanımla birlikte Gazipaşa Havaalanı için Ulaştırma Bakanımızla defalarca görüştük. O da bize, ‘artık gelmeyin, Gazipaşa benim namusumdur’ dedi ve sözünü tuttu. Gazipaşa Havaalanı açılacak. Ama bunlara rağmen Özgenç medyaya verdiği demeç ve röportajlarda hep kendisini ön plana atıyor. Sanki Gazipaşa’yı kendi yapıyormuş gibi. Bu emek hırsızlığıdır” dedi.

“Gazipaşa Havaalanı için hizmet hırsızlığı yapıyor”

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Gazipaşa Havalimanı,bu haliyle çok yetersiz.Antalya Havalimanını işleten şirketin engellemeleri yüzünden TAV,yeni terminal binası bile yapamıyor çünkü izin alamıyor.Halbuki o limanı büyütmek,ordaki insanların hayrına ama çıkar hesapları olunca kimse bunu düşünmüyor.Bu haliyle ordaki baraka terminale ancak bir tane uçak park edebilir.İkinci uçak için yer bile yok.Bu haliyle açsan ne olacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000