01 Şubat 2013, Cuma 08:58:52

8 HAFTADIR HAVALİMANINDA YAŞIYOR!

Tom Hanks’in başrolünde oynadığı ‘Terminal’ filmi gerçek oldu. İspanya’dan Şili’ye gelen bir turistin tam 8 haftadır Santiago Havalimanı'nda kaldığı ortaya çıktı.
  • O kadar uzun süreli olmasa da İç Hatlar Bağlantı Koridorunda Port Clinic önünde yatan bi Afrikalı bir kadın vardı. Bekard'dan hergün birileri kumanya getiriyordu. Kadın 20 gün kadar orada yatıp kalktı. Sonrasında kayboldu gitti :)
  • Atatürk havaalanında neredeyse 2 aydır deporte ofiste kalan yankuba yı unutuyorsunuz :D

Rodrigo Ben-Azul, ailevi bir sebeple geldiği ülkede parası bitince 2 ay boyunca havalimanında mahsur kaldı. Yerel bir gazeteye konuşan genç turist, buraya bir aile meselesini çözmek için geldiğini ancak başaramadığını, bunun üzerine parasının da bitmesiyle havalimanına geri döndüğünü söyledi.

Havalimanında tanıdık bir yüz haline gelen Rodrigo, Noel ve yılbaşı tatillerini de burada, akrabalarının dönüş bileti için para yollamasını bekleyerek geçirdi. Havalimanı çalışanları, Şili’de özel bir kanala verdikleri röportajda Rodrigo’nun boş el arabalarını yerlerine götürerek para kazanmaya çalıştığını, bulduğu uygun noktalarda uyuduğunu belirtti. Güvenlik kameralarında kül tablalarında sigara arayan genç adamın, yemek artıklarını da mideye indirdiği görüldü.

Genç adamın hikayesi, 2004 yılındaki ‘Terminal’ filmini hatırlattı. Tom Hanks ve Catherine Zeta-Jones’un başrolünü paylaştığı filmde, Viktor Navorski de Krakozya isimli bir ülkeden New York’a geliyor. Uçaktayken gerçekleşen askeri devrim nedeniyle pasaportu geçersiz kalıyor, böylece ne ABD’ye ne de ülkesine girebilen Viktor, tam 9 ay boyunca havalimanında yaşamak zorunda bırakılıyordu.

8 HAFTADIR HAVALİMANINDA YAŞIYOR!

Yorumlar

whereismywigns ~ 11 yıl önce
O kadar uzun süreli olmasa da İç Hatlar Bağlantı Koridorunda Port Clinic önünde yatan bi Afrikalı bir kadın vardı. Bekard'dan hergün birileri kumanya getiriyordu. Kadın 20 gün kadar orada yatıp kalktı. Sonrasında kayboldu gitti :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YOO HAYIR ~ 11 yıl önce
Atatürk havaalanında neredeyse 2 aydır deporte ofiste kalan yankuba yı unutuyorsunuz :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000