05 Mayıs 2014, Pazartesi 13:09:45

77 YAŞINDAKİ PİLOT GÖSTERİ UÇUŞUNDA ÖLDÜ!

ABD’nin California eyaletinde gösteri uçuşu yapan çift kanatlı uçak ters olarak düştü. Alev alan uçağın pilotu hayatını kaybetti. O anlar amatör kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.
  • 77 yaşındaki dedem gitsin görünmeyecekbir çölde falan uçsun. Bu gösterinin sonu zaten belliymis. Izleyen çoluk çocuğun ne günahı var ki buna tanık olmak zorunda kalıyor. Yaş ayırımı yapmam ama 77sin be kardeşim. Git nerde uçarsan uç kim karışır? bırak gösteriyi gözü gören biri yapsın.
  • Sunucu ve seyirciler nekadar da soğukkanlı. Dinlerken hala nezaman kaza olucak diye bekledim. Allah rahmet eylesin

California’daki Travis Hava Kuvvetleri Üssü’nde düzenlenen hava şovunda 77 yaşındaki pilot Eddie Andreini yaptığı manevra sırasında uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Pilotun 16 yaşından beri uçak kullandığı ve 25 yıldır hava şovlarına katıldığı bildirildi.

Pilot, kaza sırasında 1944 model Stearman çift kanatlı uçak ile gösteri yapıyordu. Andreini, “Kurdele kesme” yani uçağı 180 derece çevirerek yere yakın uçuş yapma tekniğini uygularken uçak ters olarak düştü. Düşen uçaktan önce dumanlar yükseldi daha sonra uçak alev aldı. Bu sırada uçağın pilotu dışarı çıkamadı. Olay yerine gelen itfaiye araçları çıkan yangına müdahale etti. Bu sırada seyircilere yerlerinde kalmaları konusunda uyarı yapıldı.

Kaza yapan uçağın pilotu Eddie Andreini’nin bölgede sevilen ve bilinen bir gösteri pilotu olduğu belirtildi. Kaza sırasında gösterinin sunucusu mikrofon ile akrobasi şovunu anlatırken, Eddie Andreini’nin yere fazla yaklaştığını fark etti ve çarpışma öncesi “Dikkat et Eddie” diye bağırdı.

Kazanın gösteriyi izleyen seyircilerden uzakta meydana gelmesi facianın boyutunun artmasına engel oldu. Kazadan sonra uçak şovunun iptal edildiği ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı.

77 YAŞINDAKİ PİLOT GÖSTERİ UÇUŞUNDA ÖLDÜ!

Yorumlar

77 ~ 10 yıl önce
77 yaşındaki dedem gitsin görünmeyecekbir çölde falan uçsun. Bu gösterinin sonu zaten belliymis. Izleyen çoluk çocuğun ne günahı var ki buna tanık olmak zorunda kalıyor. Yaş ayırımı yapmam ama 77sin be kardeşim. Git nerde uçarsan uç kim karışır? bırak gösteriyi gözü gören biri yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sunucu ve seyirciler nekadar da soğukkanlı. Dinlerken hala nezaman kaza olucak diye bekledim. Allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000