14 Eylül 2020, Pazartesi 10:01:34

7500 Euro'ya Uçuş Okulu Satın Aldı

Çinli işadamı Kai Dai, geçen yıl Slovenya’da aldığı havayolu şirketi ile isminden bir hayli söz ettirmişti. Kai Dai şimdi de Adria Airways Pilot Akademisi’nin ortağı oldu.
  • Tam otomom dar gövde uçaklar 2025 te satışa giriyo. Pilot milot gerekmiycek artık kimseye . Ölü yatırım .
  • 140.000 euro cok mu Sigorta var cift asgari ucret TK nin butun imkanlari is garantisi :) hatta okurken ispartadakilere konaklama yardimi okul 70.000 euro + 30.000 tip egitimi e kredi ceksen zaten bunu 150.000 den assaga odemessin , niye akademililer bu kadar agliyo anlamis degilim :) ben 40K ya egitimi hallettim macaristan Turkiye kombinasyonu ile :) herkese basarilar :)
  • Biz de 140,000€'ya lisans aldık :D

Çinli işadamı Kai Dai, geçen yıl Slovenya’da aldığı havayolu şirketi ile isminden bir hayli söz ettirmişti. Kai Dai şimdi de Adria Airways Pilot Akademisi’nin ortağı oldu. Kai Dai’nin Şahin’i olduğu Kylin Prime Capital bu bağlamda Slovenya Havacılık Endüstrisi’ndeki en büyük pay sahibi olmuş oldu.

İflasını açıklayan Adria Havayolları uçuş okulunu, 7500 Euro’ya alan şirket, satın alma işlemini Slovenya Eski Anayasa Mahlemesi başkanı Peter Jambreak ile gerçekleştirdi.

ATO (Approved Training Organisations - Onaylanmış Eğitim Kuruluşu) belgesi alarak prosedürleri önümüzdeki yıla kadar tamamlaması beklenen şirket, Çin, Hindistan ve Endonezya’ya pilot yetiştirmeyi hedefliyor.

©️AirportHaber

7500 Euro'ya Uçuş Okulu Satın Aldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Otomom ~ 4 yıl önce
Tam otomom dar gövde uçaklar 2025 te satışa giriyo. Pilot milot gerekmiycek artık kimseye . Ölü yatırım .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akademi ye ~ 4 yıl önce
140.000 euro cok mu Sigorta var cift asgari ucret TK nin butun imkanlari is garantisi :) hatta okurken ispartadakilere konaklama yardimi okul 70.000 euro + 30.000 tip egitimi e kredi ceksen zaten bunu 150.000 den assaga odemessin , niye akademililer bu kadar agliyo anlamis degilim :) ben 40K ya egitimi hallettim macaristan Turkiye kombinasyonu ile :) herkese basarilar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akademi ~ 4 yıl önce
Biz de 140,000€'ya lisans aldık :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
is ~ 4 yıl önce
hayatında başarılar.umduğunu bulmani isterim tabi.büyük bir meblağ odemissin.
Akademiciler ~ 4 yıl önce
Ahh ayda bes lira maas alip saga sola hava yaparken iyi sonra odemeye gelince magdursunuz, kredi cekip cebinden odiyen birsuru adam sesini cikarmiyor. Sartlar en basindan belliydi imzalamasaydin o zaman silah zoruyla mi imzalattilar sana?
Komik ~ 4 yıl önce
İmzalamasaydınız o zaman.Akademide olup ağlayanların topunu işten çıkarırdım CEO olsam.Yazık.
Akademiciler diyen arkadaşa ~ 4 yıl önce
Yine çok isteyip kazanamayan kıskanç bir pilot aday aday adayı...!
Artik muhendis ~ 4 yıl önce
Muhendis gibi calisirsin aslan kardesim
Yoksunluk ~ 4 yıl önce
İyi huyun da, kötü huyun da doğuştan geldiği artık iyice anlaşıldı. Başkalarının sıkıntı çekmesine bile oh çekenler var. Onların cebinden çıkan, zannedersin bunların cebine giriyor. İyi huy yoksunları için ne diyelim, Allah ıslah etsin. Vermeyince Mabud, neylesin Mahmut. Ahlaktan yoksun bunlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000