04 Kasım 2016, Cuma 09:12:35

737 restoran oluyor

Kastamonu Belediyesi tarafından satın alınarak kente getirilen, hurdaya çıkarılan Boeing 737 tipi yolcu uçağının restoran kafe olarak hizmet vermesi amacıyla yürütülen çalışmalarda sona gelindi.
  • Restoran yapma cay yap!
  • Uçak TC-TUA değil, md 82'nin pencereleri böyle değil.
  • 737 den olsa olsa muhallebici olur. Çiftler dar alanda fısır fısır konuşur. arada bir ufak buse alınır.
  • Bu bu benim projemdi ben hariç herkes yaptı ..:)
  • Pencerelere ve kabine baktiginizda Sovyet zamanindan bir ucaga benziyor. Tupolew 134 olabilir.
  • Uçak modeli MD-82 Tescili ise TC-TUA 737 değil..
  • battık gözünüz aydın!
  • Adam: tuzum nerde yiyoz ve ne yicez? Kadin : sekerim 737 massa ayarladim balik ve salata yiyelim, ne dersin? Adam : harika!!
  • Mak Danıl Daglıs'la bir kere uçamadan ölecek olmaktan dolayı üzgünüm. Kim bilir yurt dışında bir yerde denk gelir belki.
  • ya bu işte baydı!! alın thy 330 ları daha büyük restoran olur:)

Kastamonu Belediyesi tarafından satın alınarak kente getirilen, hurdaya çıkarılan Boeing 737 tipi yolcu uçağının restoran kafe olarak hizmet vermesi amacıyla yürütülen çalışmalarda sona gelindi.

Boeing 737 tipi yolcu uçağı, hurdaya çıkarıldıktan sonra Kastamonu Belediyesi tarafından satın alındı ve parçalara ayrılarak tırlarla İstanbul'dan Kastamonu'na getirildi. Aktekke Mahallesi'nde, Veli Efendi Camisi'nin yanındaki boş alana yerleştirilerek monte edilmeye başlanan eski yolcu uçağının kafe restoran olarak hizmet vermesi planlanıyor.

Mahalledeki vatandaşlar ve cami cemaati de çalışmaları ilgiyle takip ediyor.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ağustos ayı başında tırla kente getirdikleri eski uçağı kafe restorana dönüştürmek için yürüttükleri çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Çalışmaların tamamlanmak üzere olduklarını belirten Babaş, "Kastamonu'da halkın dikkatini çekecek projeleri hayata geçirmek için çaba harcıyoruz. Bunlardan biri de uçak kafe restoran projesi. Ekiplerimiz, projeyi bir an önce bitirmek için mesai harcıyor. Bıkmadan, usanmadan ve yorulmadan vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vereceğiz." dedi.

Uçak koltukları da kullanılacak

Babaş, "Uçak kafe"ye gelecek misafirlere, gerçek bir uçuş hissi yaşatmak istediklerini dile getirerek, bu nedenle mekanın iç yapısını bozmayacaklarını, mutfağın da aracın dışındaki bir alana yapılacağını kaydetti.

Uçak kafe restoranı bir ay içinde hizmete açmayı planladıklarını bildiren Babaş, "Uçak kafe restoran projemizin ilimize değer katacağı düşüncesindeyim. Amacımız Kastamonu'yu her alanda ilgi çeken bir il haline getirmektir." ifadesini kullandı.

Parçalar 40 günde tekrar birleştirildi

Projede görev alan teknisyen Yücel Saraç ise uçağı İstanbul'da parçaladıktan sonra kente getirdiklerini, 40 günde de tekrar birleştirdiklerini anlattı.

Çalışmalarını tamamlanmak üzere olduklarını bildiren Saraç, "İnsanlar ilgiyle karşılıyor. Bazı yaşlılar 'bu uçak buraya mı düşmüş' diyor. Uçak tamamlandığında vatandaşlarımız için güzel bir mekan olacak. Buraya gelip güzel zaman geçirebilecekler." diye konuştu.

Cami cemaatinden Fatih Erener ise uçağın montajının bitmesini heyecanla beklediklerini kaydetti.

737 restoran oluyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Haydaaaa ~ 7 yıl önce
Restoran yapma cay yap!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 7 yıl önce
Uçak TC-TUA değil, md 82'nin pencereleri böyle değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737'li nuriye ~ 7 yıl önce
737 den olsa olsa muhallebici olur. Çiftler dar alanda fısır fısır konuşur. arada bir ufak buse alınır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu ~ 7 yıl önce
Bu bu benim projemdi ben hariç herkes yaptı ..:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tu-134 ~ 7 yıl önce
Pencerelere ve kabine baktiginizda Sovyet zamanindan bir ucaga benziyor. Tupolew 134 olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xerdox ~ 7 yıl önce
Uçak modeli MD-82 Tescili ise TC-TUA 737 değil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
felaket tellalları ~ 7 yıl önce
battık gözünüz aydın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
H. ~ 7 yıl önce
Adam: tuzum nerde yiyoz ve ne yicez? Kadin : sekerim 737 massa ayarladim balik ve salata yiyelim, ne dersin? Adam : harika!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mc ~ 7 yıl önce
Mak Danıl Daglıs'la bir kere uçamadan ölecek olmaktan dolayı üzgünüm. Kim bilir yurt dışında bir yerde denk gelir belki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 7 yıl önce
Önce istersen bi profesyonel İngilizce kursuna git İngilizce okumayı öğren benden sana ufak bir tavsiye. :)
Boeing 727 ~ 7 yıl önce
Avrupada kalan havayollari MERIDIANA BULGARIAN AIR CHARTER DAT DANISH AIR TRANSPORT. Ancak Iranda rahat rahat MD80 ile uçablirsin orda cok "Mak Danil Daglis" var.Iyi ucuslar.
Yorumcu ~ 7 yıl önce
Değerli yorumcu, sen yazmayı belki bilirsin ama ben okumasını da anlamını da bilirim. Amerikan Filolojisi mezunuyum, sen beni fazla dert etme, kendini düşün :) İstersen, gel sana Upper Advanced English dersi vereyim. Toefl'a hazırlayayım, ne dersin? Dear Viewer, you may merely have knowledge about how to read and type but I additionally know how to pronunciate it as well. Being a graduate of American Culture and Literature, you dont worry about me at all and better care about yourself. If you please, I can give you Upper Advanced English lectures and prepare you for Toefl exams for foreigners. Not bad, eh? ... İran önerisi getiren arkadaş için de, dikkate alacağım, bir Tahran - İsfahan yaparız belki. Denk gelebilir. Teşekkürler.
baydı ~ 7 yıl önce
ya bu işte baydı!! alın thy 330 ları daha büyük restoran olur:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000