17 Ocak 2019, Perşembe 10:41:38

70 bin havayolu çalışanının üniformaları yenilendi

ABD'nin en büyük havayolu şirketlerinden biri olan ve 88 binden fazla personeliyle faaliyetlerini yürüten United, şirketin göz önünde bulunan 70 bin personelinin üniformalarını yeniledi.
  • Kabin memurunun sakalı var. Hemen batar şimdi bu şirket.
  • Terzilere “bol giydirin” demisler... yahu bu insanlar kabin ekibi, senin vitrinin, nasil bu kadar sığ olabiliyorsunuz? Guzelim uniformalari cuval gibi vermisler cocuklara! Gerci kimse onu oyle giymez herkes kendi terzisine tadilata vericek ama zihniyete bakın... “bol giydirin” bu cocuklar en iyi olanlardan secilir, en iyilerini sunmak lazım ki, en iyi hizmeti versin, en iyi kazanım sağlansın. Bir havayolu sirketinin en önemli varlığı ucaklari, pilotlari ve kabin ekipleridir. Herkesin yeri doldurulur, bunlar “zamanla doldurulur” tecrube isidir. Teknik firmasi disarda tonla var ve islerini adam gibi yapiyorlar, yer hizmetleri desen yine oyle... bu sirket “havayolu” sirketidir. Vitrini guzel durana, basarili olana, mutluluk hissettirene gelir yolcu.
  • zamanında bu sektörün öncüsü olan amerika şu an yerlerde sürünüyor resmen. kırmızı kravat, ince sırma çizgisi, blazer ceket. 90 yıllık şirketin üniforması tarihi biraz yansıtmalı.
  • Üniforma konusunda ABD’de en iyi üniformalar Delta’nın üniformalarıdır. Bunlar ise bence biraz demode gözüküyor.
  • Hic begenmedim
  • Hala bu kıyafetleri beğenip bizimkileri kötüleyen oluyorsa samimiyetinden şüphe ederim. Ve madem beğenmiyorsunuz en içte dileklerimle beğendiğiniz üniformaları giyebileceğiniz şirketlerde çalışmanızı temenni ederim. Saygılarımla.
  • Lesh gibi
  • Bakın bunu cok ama cok ictenlikle soyluyorum bu elbiseleri kapimdaki usaga,hizmetciye,bahcivana hatta ve hatta sokakdaki copcuye bile giydirmem bune boyle ya
  • Şık sade ve güzel. Bizim tasarım gerçekten çok kötü
  • kabin için esas renk laciverrtir, kirlenebilecek yerleri lacivert dışındakileri farklı yapmışlar abd liler bu işi biliyor

ABD'nin en büyük havayolu şirketlerinden biri olan ve 88 binden fazla personeliyle faaliyetlerini yürüten United, şirketin göz önünde bulunan 70 bin personelinin üniformalarını yeniledi.

Ana hatlarda üç farklı renkten oluşan yeni üniformalarda ağırlıklı olarak “Pasifik Mavisi”, “Premium Mor” ve “Atlantik Ametisti” gibi renkler yer alıyor. 

Kabin içi dizaynını da yenileyen şirket "Premium Plus" konseptiyle yolcularına hizmet veriyor.

ABD'li ünlü modacı Tracy Reese tarafından tasarlanan yeni üniformalar Brooks Brothers ve Carhartt gibi dünyanın önde gelen perakende giyim firmaları tarafından üretildi.

©AirportHaber.com

İşte United'ın yeni üniformaları

70 bin havayolu çalışanının üniformaları yenilendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Kmx ~ 5 yıl önce
Kabin memurunun sakalı var. Hemen batar şimdi bu şirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeni üniformalar ~ 5 yıl önce
Terzilere “bol giydirin” demisler... yahu bu insanlar kabin ekibi, senin vitrinin, nasil bu kadar sığ olabiliyorsunuz? Guzelim uniformalari cuval gibi vermisler cocuklara! Gerci kimse onu oyle giymez herkes kendi terzisine tadilata vericek ama zihniyete bakın... “bol giydirin” bu cocuklar en iyi olanlardan secilir, en iyilerini sunmak lazım ki, en iyi hizmeti versin, en iyi kazanım sağlansın. Bir havayolu sirketinin en önemli varlığı ucaklari, pilotlari ve kabin ekipleridir. Herkesin yeri doldurulur, bunlar “zamanla doldurulur” tecrube isidir. Teknik firmasi disarda tonla var ve islerini adam gibi yapiyorlar, yer hizmetleri desen yine oyle... bu sirket “havayolu” sirketidir. Vitrini guzel durana, basarili olana, mutluluk hissettirene gelir yolcu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MBA USA ~ 5 yıl önce
Kazakistan kafayi yemis
MBa UsA ~ 5 yıl önce
Sirf bunlarin bakimi icin ekip calistianiz lazim
pan am ~ 5 yıl önce
zamanında bu sektörün öncüsü olan amerika şu an yerlerde sürünüyor resmen. kırmızı kravat, ince sırma çizgisi, blazer ceket. 90 yıllık şirketin üniforması tarihi biraz yansıtmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABC ~ 5 yıl önce
Üniforma konusunda ABD’de en iyi üniformalar Delta’nın üniformalarıdır. Bunlar ise bence biraz demode gözüküyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 5 yıl önce
Hic begenmedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IST TK ~ 5 yıl önce
Hala bu kıyafetleri beğenip bizimkileri kötüleyen oluyorsa samimiyetinden şüphe ederim. Ve madem beğenmiyorsunuz en içte dileklerimle beğendiğiniz üniformaları giyebileceğiniz şirketlerde çalışmanızı temenni ederim. Saygılarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Valla üstad ~ 5 yıl önce
Amerikada pizzaci bizde kaptandan fazla kazaniyoelr ve alim gucu cok daha yuksek. Bize boyle bir teklif gelse gideriz tabiki. Siz ne yapicaksiniz? Dil bilmessiniz, dil hadi zamanla ogrendiniz, o insanlarla paylasabileceginiz kültür seviyesi yok!... sizin en artistiniz lisansli olanlariniz onu da veriyorsun parasini 40 gunde tornavida sıkma egitimi veriyorlar size!... ne anlatiyosun?
Yalaka ~ 5 yıl önce
Antrasit renge bordo yeleğin nesi iyi amir kıyafeti leş gibi united kıyafetinde uyum var en azından
... ~ 5 yıl önce
Lesh gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gereksiz... ~ 5 yıl önce
Leş gibi olan senin dil bilgin.
Ictenlik.... ~ 5 yıl önce
Bakın bunu cok ama cok ictenlikle soyluyorum bu elbiseleri kapimdaki usaga,hizmetciye,bahcivana hatta ve hatta sokakdaki copcuye bile giydirmem bune boyle ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ay koptm ~ 5 yıl önce
:(
Ziyaaaa ~ 5 yıl önce
Çöpçü olarak sen giyme de :))
Km ~ 5 yıl önce
Şık sade ve güzel. Bizim tasarım gerçekten çok kötü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kabin ~ 5 yıl önce
kabin için esas renk laciverrtir, kirlenebilecek yerleri lacivert dışındakileri farklı yapmışlar abd liler bu işi biliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000