17 Mayıs 2021, Pazartesi 09:11:59

7 saat haber alınamayan paraşütçünün cansız bedeni bulundu

Bursa'da Gürle Dağı'ndan paraşütle atlayan ve yaklaşık 7 saattir haber alınamayan 37 yaşındaki Muammer Yolcu'nun cansız bedenine ulaşıldı.
  • Allah ailesine sabır versin
  • Mekanı cennet olsun.ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim.

Bursa'da Gürle Dağı'ndan paraşütle atlayan ve yaklaşık 7 saattir haber alınamayan 37 yaşındaki Muammer Yolcu'nun cansız bedenine ulaşıldı. Yolcu'nun hava şartları nedeniyle paraşütünün kontrolünü kaybederek savrulduğu düşünülürken, olay yerine gelen yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Orhangazi ilçesinde bir dönem yerel bir gazetenin işletmesini yapan Muammer Yolcu (37), Gürle Dağı'ndan paraşütle atladı. Bir süre sonra olumsuz hava şartları nedeniyle kontrolden çıkan paraşütçü, gözden kayboldu. Jandarma ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Bölgeye AFAD, JAK, Nilüfer Arama Kurtarma (NAK), ANDA, AKUT ve BAKUT ekipleri gönderildi.

300 KİŞİLİK ARAMA-KURTARMA EKİBİ OLUŞTURULDU

300 kişilik arama kurtarma ekibi, 5 saattir haber alınmayan Muammer Yolcu için seferber oldu. Ekipler arazi araçları ve ATV araçları ile araziye girerken, köpekli arama ve drone ile havadan arama çalışmaları yapıldı.

CANSIZ BEDENİ ORMANLIK ALANDA BULUNDU

Arama çalışmalarını genişleten ekipler, 7 saattir haber alınmayan Muammer Yolcu'nun cansız bedenine Yeni Sölöz Mahallesi Eğrentitüzü Mevkii'ndeki ormanlık alanda ulaştı. İlk belirlemelere göre Yolcu'nun rüzgar sebebiyle savrulup, paraşüt ile bağlantısının koptuğu daha sonra yere çakıldığı belirtildi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Yeni Sölöz meydanın gelecek olan iyi bir haberi bekleyen Muammer Yolcu'nun eşi ve yakınlarına acı haber verildi. Yolcu'nun eşi ve yakınları acı haberi alınca baygınlık geçirip, gözyaşlarına boğuldu. Muammer Yolcu'nun cansız bedeni, Bursa Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

KAZADAN ÖNCEKİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan, Muammer Yolcu'nun bugün saat 14.00 sıralarında kazanın yaşandığı uçuştan hemen önceki hazırlık ve havalanma görüntüleri ortaya çıktı.

7 saat haber alınamayan paraşütçünün cansız bedeni bulundu

Yorumlar

Mekanı cennet olsun ~ 3 yıl önce
Allah ailesine sabır versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GL ~ 3 yıl önce
Mekanı cennet olsun.ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000