18 Temmuz 2017, Salı 10:41:07

7 havayolu şirketine rötar cezası!

Moskova'da taşımacılık savcılığı yıl başından bu yana yedi hava yolu şirketini rötarlar nedeniyle para cezasına çarptırdı.
  • Atatürk havalimanını idareci ve personelini tüm kalbi duygularıma tebrik ediyorum çok seyahat ettiyim için görüyorum
  • Ahhh keşke bizde de olsa. Gerçi Atatürk Ve Sabiha Havalimanları bu kapasite kullanımlarıyla özellikle haftadonlarında rötarsız uçuşa izin vermez o da ayrı bir gerçek.
  • Açıklamada sorumlu şahıslara 25 bin, tüzel kişiliklere de 100 bin ruble ceza verildiği bilgisi yer alıyor. Acımadılar, dediğiniz bu mu?

Moskova'da taşımacılık savcılığı yıl başından bu yana yedi hava yolu şirketini rötarlar nedeniyle para cezasına çarptırdı. Ceza alan şirketler Pobeda, Severnıy Veter, Royal Flight, Red Wings, RusLayn ve Gazprom Avia.

Savcı yardımcısı Yekaterina Korotkova konuyla ilgili yaptığı açıklamada rötarların büyük bir bölümünün kötü hava koşullarından kaynaklandığını, bir kısmının da teknik problemler ya da uçak yetmezliği nedeniyle gerçekleştiğini belirtiyor.

Açıklamada sorumlu şahıslara 25 bin, tüzel kişiliklere de 100 bin ruble ceza verildiği bilgisi yer alıyor.

RBC'nın ulaştığı Pobeda Hava Yolları'nın temsilcisi şirketle ilgili yürütülen bir soruşturma olmadığını söyleyerek haberi yalanladı.

16 Temmuz günü Antalya'dan Tomsk'a uçması gereken Royal Flight uçağının yaklaşık 24 saat rötar yaptığı haberleri basına yansımıştı.

7 havayolu şirketine rötar cezası!

Yorumlar

Seyfiddin iflazoglu ~ 7 yıl önce
Atatürk havalimanını idareci ve personelini tüm kalbi duygularıma tebrik ediyorum çok seyahat ettiyim için görüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 7 yıl önce
Ahhh keşke bizde de olsa. Gerçi Atatürk Ve Sabiha Havalimanları bu kapasite kullanımlarıyla özellikle haftadonlarında rötarsız uçuşa izin vermez o da ayrı bir gerçek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kral ~ 7 yıl önce
Açıklamada sorumlu şahıslara 25 bin, tüzel kişiliklere de 100 bin ruble ceza verildiği bilgisi yer alıyor. Acımadılar, dediğiniz bu mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000