31 Ağustos 2013, Cumartesi 15:04:07

7 HAVALİMANI PERSONELİ HIRSIZLIKTAN TUTUKLANDI!

JFK Havalimanı'nda, El Al Airlines için bagaj görevlisi olarak çalışan yedi kişi, yolcuların bavullarından binlerce dolar değerinde mücevher ve elektronik eşya çaldıkları gerekçesiyle tutuklandı.
  • Aslancan thy de aynen oyle zaten
  • Thy'den veya american airlinesdan çalınan eşyası olan kaç arkadaşımı biliyorum.Amerikalıların da hiçbir şey yapmadıklarına bizzat şahitim..Ama sanırım bu hırsızlar Bir İsrail!! markası olan El Al uçağında bazı arkası sağlam kişilere de dadanınca normal olarak Ny polisi olayın arkasını araştırıp kolayca yakalamışlar.. keşke uçaktan bagaj teslimine kadar kamera koysalar da kökten çözseler bu işi olmaz mı ki?

NY Post’un haberine göre Queens Bölge Savcısı Richard Brown, şüphelilere ilişkin araştırmanın, kaybolan eşyalara ilişkin gelen sayısız şikayetin ardından başladığını belirtti.

Soruşturma görevlileri, hırsızlıkların çoğunun Nisan ila Ağustos ayları arasında yaşandığını düşünüyorlar.

Boeing 747 model uçağıyla İsrail ile JFK Havalimanı arasında düzenli uçuşlar yapan El Al Airlines, gelen şikayetler üzerine uçağın bagaj kasasına gizli kameralar yerleştirdi.

Görüntülere yansıyan şüpheliler, hırsızlığı itiraf ettiler. Şüphelilerden, çok sayıda çalıntı eşya ele geçirildi.

Şüphelilerden birinin evinden, 5.000 dolar değerindeki bir Seiko saat ele geçirildi.

Bir diğer davalının evinden, bir iPad mini, iki iPhone ve iPad, üç altın yüzük, ucunda bir süs olan altın bir kolye ve bir çift gümüş küpe ele geçirildi.

Üçüncü bir davalıdan ise bir iPhone, iki Canon Powershot kamera, bir Sony Cybershot, bir Nikon Coolpix, bir Sony Playstation ve bir Cartier saat ele geçirildi.

Olay kapsamında tutuklanan kişiler; Queens Saint Albans’tan Tristan Bredwood (22), Richmond Hill’den Udhoo Doodnauth (27), Corona’dan Julio Salas (44), Rosedale’den Oshaine Christie (22) ve Suffolk, Wyndanch’ten Dashawn Schooler (25) ve Brooklyn’den Romaine Smith (25), Nkosi Cunningham (24).

Şüpheliler, büyük hırsızlık ve suç teşkil edecek şekilde çalıntı mal bulundurma suçlarıyla itham edildiler.

7 HAVALİMANI PERSONELİ HIRSIZLIKTAN TUTUKLANDI!

Yorumlar

thy ~ 11 yıl önce
Aslancan thy de aynen oyle zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
Thy'den veya american airlinesdan çalınan eşyası olan kaç arkadaşımı biliyorum.Amerikalıların da hiçbir şey yapmadıklarına bizzat şahitim..Ama sanırım bu hırsızlar Bir İsrail!! markası olan El Al uçağında bazı arkası sağlam kişilere de dadanınca normal olarak Ny polisi olayın arkasını araştırıp kolayca yakalamışlar.. keşke uçaktan bagaj teslimine kadar kamera koysalar da kökten çözseler bu işi olmaz mı ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000