08 Nisan 2010, Perşembe 09:16:53

7 aylık asker havaalanında can verdi!

Hakkâri’de 7 aydır askerlik yapan Er Erişkin, ailesinin yanına gitmek üzereyken havaalanında kalp krizi geçirdi.
  • Zaten kışla gibi olmuş. Ayrıca bu olay havaalanın neresinde oldu da havaalnında hiçbir yetkilinin haberi olmadı? Acaba neler oldu da kalp krizi geçirdi bilen var mı?
  • Allah rahmet eylesin,toprağı bol olsun rahmetliye askerliğe elverişli sağlık raporunu kim verdi acaba?Bir zahmet araştırın.
  • Allah rahmet eylesin Ailesine baş sağlığı ve sabır dilerim
  • Allah rahmet eylesin, gözlerim doldu sabah sabah.Geride kalanlara sabır ver Allahım.

Askerlik iznini İstanbul Esenyurt’taki ailesinin yanında geçirmek isteyen  21 yaşındaki Jandarma Er Okay Erişkin, arkadaşlarıyla uçağa binmek için geldiği Van Havaalanı’nda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Erişkin’in cenazesi dün toprağa verildi.

İstanbul’a tabutu geldi

Erişkin, 7 aydır vatani görevini yaptığı Hakkari’deki birliğinden iznini kullanmak üzere diğer asker arkadaşlarıyla ayrıldı. Ancak Erişkin, havaalanına adım atar atmaz rahatsızlanarak yere yığıldı. Hayatını kaybeden Erişkin’in kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. Erişkin’in Türk bayrağına sarılı tabutu dün İstanbul’a ulaştı.  Bingöl’ün Ağaçöven Köyü nüfusuna kayıtlı Erişkin’in cenazesi dün İstanbul Esenler’deki evine götürüldü. Erişkin, Serhan Tirit Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Esenyurt Yeni Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Gözyaşları sel oldu

Cenaze törenine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, başkan yardımcıları Emin Batmazoğlu, Gürbüz Süleymanoğlu, başkan danışmanları Metin Karakoç, Abdullah Yılmaz, belediye meclis üyeleri, askeri ve emniyet mensupları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda Esenyurtlu katıldı. Acılı anne Nurgül Erişkin ile baba Ali Erişkin gözyaşlarıyla taziyeleri kabul etti.

(Milliyet)

7 aylık asker havaalanında can verdi!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Zaten kışla gibi olmuş. Ayrıca bu olay havaalanın neresinde oldu da havaalnında hiçbir yetkilinin haberi olmadı? Acaba neler oldu da kalp krizi geçirdi bilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allah rahmet eylesin,toprağı bol olsun rahmetliye askerliğe elverişli sağlık raporunu kim verdi acaba?Bir zahmet araştırın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allah rahmet eylesin Ailesine baş sağlığı ve sabır dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allah rahmet eylesin, gözlerim doldu sabah sabah.Geride kalanlara sabır ver Allahım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000