23 Eylül 2015, Çarşamba 12:42:16

600 metrede evlilik teklifi

Tokat’ta yamaç paraşütü ile tandem uçuşu yapan çılgın aşık 600 metre yükseklikte “Benimle evlenir misin Sümeyyem?” pankartı açarak kız arkadaşına evlilik teklifi yaptı.
  • Belki erkek karşında; )
  • Bir erkek bana bu şekilde teklif etse. .. dünyalar benim olur. ne yemekler hazırlarim, ne sürprizler yaparım...nerde ancak hayal
  • d yok b var. .. bana diyosun evet izliyorum bu adamın teklifi çok romantik buluyorum
  • Ancak tüm odun yorumcularda burda. Buralara hiç öedeni insan uğramazmı?
  • Öf çok banâl
  • La romantikler bi bitmediniz . Hiçmi bir derdiniz sıkıntınız sorununuz yok . Vallahi billahi yahu resmen işsiz güçsüz hissi veriyorsunuz.
  • Bi kere de bi kız teklif etsin yahu :)
  • Aferin aferin kötü örnek olmaya devam edin.. Biri uçakla havada adını yazar biri pankart açar
  • Çok romantik, nerde öyle erkekler. ...
  • Ulan en abuk sabuk evlilik teklifini nasıl yaparım da reklamım olur diye düşünmekten bizim evlilik delilerinin dibi düşecek. Yeter be...yeter artık...evlenecekseniz gidin adam gibi evlenin. Kimisi uçakta evlenme teklifi yapar, kimisi gider apronda veya yolcu salonunda reklamını yaptırır. Anladık....Neden en saçma sapan bir şekilde bu teklifi yapmak zorundasınız?

Tokat’ta yamaç paraşütü ile tandem uçuşu yapan çılgın aşık 600 metre yükseklikte “Benimle evlenir misin Sümeyyem?” pankartı açarak kız arkadaşına evlilik teklifi yaptı.

Tokat’ta yaşayan Yusuf Yurttutar adlı genç, kız arkadaşı Sümeyye Aygün’e yamaç paraşütüyle sürpriz bir evlilik teklifi yapmak istedi. TODEX Kulübü’nden T2 sertifikasına sahip pilot Serdar Saçtı Yurttutar’ın talebini geri çevirmedi. Turhal ilçesinde Pilot Saçtı ile Yurttutar, bin 200 metre yükseklikteki Mercimek Tepesi’ne çıktı. Gerekli hazırlıkların yapılmasından sonra tandem uçuşu yapan çılgın aşık 600 metre yükseklikte iken “Benimle evlenir misin Sümeyyem?” yazılı pankart açtı. Arkadaşının kaza yaptı haberi ile olay yerine getirilen Sümeyye Aygün ise hiçbir şeyden habersiz gökyüzünde açılan pankartı görünce kısa süreli şok yaşadı. Havada kız arkadaşı ile telefonda görüşen Yurttutar, heyecanını paylaştı. Turhal karayolu üzerindeki tarlaya inen damat adayı diz çöküp kız arkadaşına evlilik teklifi yaptı. Aygün’ün “Evet” cevabı üzerine konfetiler patlatılarak arkadaşları tarafından kutlama yapıldı.

Yaklaşık 10 yıldır yamaç paraşütü sporu yapan THK T2 sertifikasına sahip pilot Serdar Saçtı, çocuk ve engellileri genelde sevindirmek için onlarla tandem atlayışı yaptığını söyledi. Bu sporu ticaret gözetmeksizin hobi amaçlı yaptığını belirten Saçtı, sürpriz evlilik teklifi yapmak isteyen genci teklifini değerlendirdiğini ifade ederek, “Hava şartları gayet uygundu. Arkadaşın evlenmek istediği arkadaşı durumdan habersiz iniş yapacağımız yerde idi. Planladığımız gibi pankart açarak önlerine iniş yaptık. İkisi de mutlu oldu, yüzük eşliğinde evlilik teklifi yaptı. Risksiz güzel bir uçuş ve iniş yaptık. Kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Bu sporu sertifikalı ve uzman eşliğinde yapmak gerekiyor” diye konuştu.





600 metrede evlilik teklifi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Ben olabilirmiyim ~ 9 yıl önce
Belki erkek karşında; )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir kız ~ 9 yıl önce
Bir erkek bana bu şekilde teklif etse. .. dünyalar benim olur. ne yemekler hazırlarim, ne sürprizler yaparım...nerde ancak hayal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b ~ 9 yıl önce
d yok b var. .. bana diyosun evet izliyorum bu adamın teklifi çok romantik buluyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok hoş bir program ~ 9 yıl önce
Ancak tüm odun yorumcularda burda. Buralara hiç öedeni insan uğramazmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kızkedi ~ 9 yıl önce
Öf çok banâl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
non ~ 9 yıl önce
La romantikler bi bitmediniz . Hiçmi bir derdiniz sıkıntınız sorununuz yok . Vallahi billahi yahu resmen işsiz güçsüz hissi veriyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 9 yıl önce
Bi kere de bi kız teklif etsin yahu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kenan ~ 9 yıl önce
Aferin aferin kötü örnek olmaya devam edin.. Biri uçakla havada adını yazar biri pankart açar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
noob ~ 9 yıl önce
çok fazla film izliosun .d
b. ~ 9 yıl önce
Çok romantik, nerde öyle erkekler. ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 9 yıl önce
Ulan en abuk sabuk evlilik teklifini nasıl yaparım da reklamım olur diye düşünmekten bizim evlilik delilerinin dibi düşecek. Yeter be...yeter artık...evlenecekseniz gidin adam gibi evlenin. Kimisi uçakta evlenme teklifi yapar, kimisi gider apronda veya yolcu salonunda reklamını yaptırır. Anladık....Neden en saçma sapan bir şekilde bu teklifi yapmak zorundasınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!!! ~ 9 yıl önce
Seneye de kafama s...yım pankartı açarsa şaşırmam
!!!!!!! ~ 9 yıl önce
Hiçbir FO yolcuyla muhattap olmaz, bu haberi yalan yanlış yapanda yayınlayanda aynı oranda ASPARAGAS!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000