14 Ağustos 2009, Cuma 07:42:43

6 yaşındak çocuğu paraşütle attılar!

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ören beldesinde, 6 yaşındaki Eser Ayşe Nur Öztürk yamaç paraşütü ile atladı...
  • Yıllar önce Uçantürk dergisi THK İnönü tesislerinde 6 aylık bebeğin paraşüt hocası olan babası ile yaptığı tandem atlayışını haber yapmıştı. Hem de 3000 metreden gerçek uçak atlayışı. Bu atlayışmı oluyo şimdi yani?
  • mantıksıız bişi yok ki bide profesyonel birile atlamış sonuçta... keşke bnenide 6 yaşında biri yamaç paraşütüne bndirseydi.. çook şanslı bence..
  • gerekli tedbirler her ucus oncesinde alindigi gibi alinirsa gayet mantikli. hic bir sakinca yok.

Milas'ın Ören beldesindeki Alatepe Dağı'ndaki pistten kendisine eşlik eden paraşüt pilotu Vedat Okur ile birlikte atlayışı gerçekleştiren 6 yaşındaki Eser Ayşe Nur Öztürk, yaklaşık 20 dakika sonra başarılı bir şekilde iniş yaptı. 6 yaşındaki kızın paraşüt, atlayışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.

Öztürk, Amerika'dan ailesiyle birlikte Türkiye'ye tatile geldiğini belirterek, ''Paraşütle atlamak çok güzeldi. İlk kez atladım ve çok heyecanlandım'' dedi.

Yamaç paraşütü pilotu ve uzman eğitmen Vedat Okur, 6 yaşındaki çocuğun yapabildiği bir sporu herkesin yapabileceğine işaret ederek, ''Bugüne kadar Alatepe Dağı'ndan yaptığımız atlayışlarda olumsuz hiçbir şey yaşanmadı. Alatepe, Türkiye'nin en güvenli uçuş pistlerinden birisi. Yamaç paraşütü herkesin yapabileceği bir spor''diye konuştu.

6 yaşındaki çocuğun anne ve babası ise kızları ile gurur duyduklarını söylediler.

Zaman

6 yaşındak çocuğu paraşütle attılar!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Yıllar önce Uçantürk dergisi THK İnönü tesislerinde 6 aylık bebeğin paraşüt hocası olan babası ile yaptığı tandem atlayışını haber yapmıştı. Hem de 3000 metreden gerçek uçak atlayışı. Bu atlayışmı oluyo şimdi yani?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
mantıksıız bişi yok ki bide profesyonel birile atlamış sonuçta... keşke bnenide 6 yaşında biri yamaç paraşütüne bndirseydi.. çook şanslı bence..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
gerekli tedbirler her ucus oncesinde alindigi gibi alinirsa gayet mantikli. hic bir sakinca yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000