26 Mart 2010, Cuma 07:36:51

6 tanesi geldi, 4'ü yolda...

İsrail, Türkiye için yaptığı insansız hava araçlarından altısını teslim etti.
  • thkk başlıklı arkadaşa katılıyorum.yıllardır thk şöyle böyle bi tek deri toplarken sesleri çıkıyo.yılların thksına yakişıyomu.thk thk bi cacık yok.alıyollar iki tane pır pır vecihi gibi geziyolar.
  • thkk,sonsuza kadar oyuncak uçakmı yapacak yapsın ya bundan bi tane. bunlarla bizmi denetim yapacağız yoksa israil bunla bizim ülkemizimi denetleyecek.
  • Bu uçakları Amerika Afganistanda silahlı kullanıyor ve gördüğü talibanın kafasına roketi yapıştırıyor ama bizde silah yok çünkü tavşana kaç tazıya tut politikası yıllarca sürüp gitti ve devam...Koysan silahıda kandilin altını üstüne getirsin.
  • Simdi bu ucagi yapabilecek teknoloji biz de yok mu?Eger varsa neden biz kendimiz yapmiyoruz.Eger yoksa o zaman Israil'in bize sattigi ucakta onun adina casusluk yapacak,ya da ona karsi kullanmani engelleyecek,istediginde ucaga mudehale etmesini saglayacak bir sistem/gizli yazilim vs. koymadigini nereden biliyoruz?Davos'ta 'one minute' demekle bu isler olmuyor.Bu ulkeyi guclendirmek icin birseyler yapmak gerekiyor...
  • Ülkemize hayırlı olsun. Umarım yazılımları fılan varsa biz istediğimiz gibi değiştirebiliyoruzdur.

İki ülke arasında 2005 yılında imzalanan 185 milyon dolarlık anlaşma, Türkiye’nin İsrail’den toplam 10 “Heron” uçağı almasını öngörüyor.

Yetkililer dört Heron uçağının daha Nisan sonuna kadar Türkiye'ye teslim edileceğini açıkladı.

Böylece, 10 uçak için yer kontrol istasyonları ve veri terminallerinin Mayıs veya Haziran’da tamamlanması bekleniyor.

Uzaktan kumandalı uçakların kullanımı için gerekli eğitim daha önce tamamlanmış ve 45 kişi İsrail'de eğitim görmüştü.

 

6 tanesi geldi, 4'ü yolda...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
thkk başlıklı arkadaşa katılıyorum.yıllardır thk şöyle böyle bi tek deri toplarken sesleri çıkıyo.yılların thksına yakişıyomu.thk thk bi cacık yok.alıyollar iki tane pır pır vecihi gibi geziyolar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thkk,sonsuza kadar oyuncak uçakmı yapacak yapsın ya bundan bi tane. bunlarla bizmi denetim yapacağız yoksa israil bunla bizim ülkemizimi denetleyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu uçakları Amerika Afganistanda silahlı kullanıyor ve gördüğü talibanın kafasına roketi yapıştırıyor ama bizde silah yok çünkü tavşana kaç tazıya tut politikası yıllarca sürüp gitti ve devam...Koysan silahıda kandilin altını üstüne getirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Simdi bu ucagi yapabilecek teknoloji biz de yok mu?Eger varsa neden biz kendimiz yapmiyoruz.Eger yoksa o zaman Israil'in bize sattigi ucakta onun adina casusluk yapacak,ya da ona karsi kullanmani engelleyecek,istediginde ucaga mudehale etmesini saglayacak bir sistem/gizli yazilim vs. koymadigini nereden biliyoruz?Davos'ta 'one minute' demekle bu isler olmuyor.Bu ulkeyi guclendirmek icin birseyler yapmak gerekiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ülkemize hayırlı olsun. Umarım yazılımları fılan varsa biz istediğimiz gibi değiştirebiliyoruzdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000