08 Eylül 2018, Cumartesi 14:07:31

6 kişi taşıyan helikopter kayboldu

Himalayalar'da 6 yolcusu bulunan ve hasta taşıyan helikopter kayboldu.
  • Kendisini havacı zannedip şuraya hiç alakasız saçma sapan yazan alayınızın allah cezasını versin. Ulen helikopter kayıp, 6 tane can ortalıkta yok ama yazılanlara bir bak. Karaktersiz camiasız maalesef.
  • uçuş lisansını para ile almıştır. thy de ki bayan pilotların 4 tanesinde olduğu gibi.Neyse burdan girmim özel konulara..Yoksa depremler olur.
  • Kökeni ne acaba pilotun? Merak ettim
  • Tabi düşer, hindistanda Türkiyedeki yobaz yapıya ayak uydurursa böyle kazalar kaçınılmaz.Yobaz dogulmaz,olunur. vaaaaan minut diyede ingilizce konusursunuz hahah :D
  • Acaba bu helikopterde van minutçu var mı?
  • Helikopterın pilotu maalesef sivil kökenliymiş.Ben her uçuşumda yanımda oturan sivilden gelen pilot gençlere diyorum,kendinizi geliştirin,reis gibi olmayın yoksa havalimanının hali ortada,pasaport kontrolu kontuar her yer kap kara çarşaf içinde.Ama neyse..Çok büyük grev bekliyor ülkeyi diyim buradan size!

Himalayalar'da 6 yolcusu bulunan ve hasta taşıyan helikopter kayboldu.

Himalayalar'da 6 hasta yolcuyu taşıyan Altitude Air şirketine ait helikopter kayboldu. Nepal'in merkezindeki Dhading bölgesinde uçuş yapan helikopterle irtibat kurulamıyor. Gelen bilgilere göre helikopter, Samogon köyünden Katmandu'ya hasta götürüyordu. Yerel saatle 08.18'de inmesi gereken helikopteri bulmak için kurtarma ekipleri harekete geçti.

Altitude Air Genel Müdürü Nima Nuru Şerpa, "Üst düzey kaptan rütbesiyle uçuş yapan son derece deneyimli olan 'AS350B3e' kurtarma helikopteri yerel saatle 08.00'de kayboldu. 1 Japon turist ve 5 Nepalli olmak üzere 6 yolcu vardı" şeklinde açıklama yaptı.

Helikopteri bulma çalışmaları sürüyor. 

6 kişi taşıyan helikopter kayboldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Allah cezanızı versin ~ 6 yıl önce
Kendisini havacı zannedip şuraya hiç alakasız saçma sapan yazan alayınızın allah cezasını versin. Ulen helikopter kayıp, 6 tane can ortalıkta yok ama yazılanlara bir bak. Karaktersiz camiasız maalesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sahte lisans ~ 6 yıl önce
uçuş lisansını para ile almıştır. thy de ki bayan pilotların 4 tanesinde olduğu gibi.Neyse burdan girmim özel konulara..Yoksa depremler olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
köken ~ 6 yıl önce
Kökeni ne acaba pilotun? Merak ettim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vaan minyut ~ 6 yıl önce
Tabi düşer, hindistanda Türkiyedeki yobaz yapıya ayak uydurursa böyle kazalar kaçınılmaz.Yobaz dogulmaz,olunur. vaaaaan minut diyede ingilizce konusursunuz hahah :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dua ~ 6 yıl önce
Acaba bu helikopterde van minutçu var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grev ve Ben ~ 6 yıl önce
Helikopterın pilotu maalesef sivil kökenliymiş.Ben her uçuşumda yanımda oturan sivilden gelen pilot gençlere diyorum,kendinizi geliştirin,reis gibi olmayın yoksa havalimanının hali ortada,pasaport kontrolu kontuar her yer kap kara çarşaf içinde.Ama neyse..Çok büyük grev bekliyor ülkeyi diyim buradan size!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000