27 Eylül 2019, Cuma 15:06:03

52. ATAK teslim edildi

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, T129 Atak helikopterinin 52'incisini Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı.
  • Birde benden soru! Augusta Westland ne Firmasıdır ve Atak Helikopteriyle uzaktan yakından bir alakası varmı? Varsa nasıl bir şey?
  • Sessiz sedasız laf değil iş yapanları tebrik ederim. Cobraların yedek parçalarını vermeyen terör destekçisi ülkenin de ettiğini bulması dileğiyle
  • Boş iş eğer ihracatın yoksa. Çünkü önemli parçalar hem milli hem de yerli değil!!!!
  • Taaruz helikopterleri kara birliklerine yakın hava desteği ve yer hedeflerine saldırı maksatla kullanılır. Yani Muharip uçaklara karşı hiç şansı yoktur.
  • Bilmedigim icin soruyorum. bu helikopterin f35e karsi bir ustunlugu varmi

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, T129 Atak helikopterinin 52'incisini Kara Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edildiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı.

 

52. ATAK teslim edildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Gstyle ~ 4 yıl önce
Birde benden soru! Augusta Westland ne Firmasıdır ve Atak Helikopteriyle uzaktan yakından bir alakası varmı? Varsa nasıl bir şey?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
W ~ 5 yıl önce
Sessiz sedasız laf değil iş yapanları tebrik ederim. Cobraların yedek parçalarını vermeyen terör destekçisi ülkenin de ettiğini bulması dileğiyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peki ~ 5 yıl önce
O ulkeyle isbirligi yapanlara ne yorum yapacaksin? Bunu da paylasabilir misin
Boş iş ~ 5 yıl önce
Boş iş eğer ihracatın yoksa. Çünkü önemli parçalar hem milli hem de yerli değil!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 5 yıl önce
ahahaha... zamanında amerika dan ikinci el Cobra helicopter alamayan bir ülke için, kendi yapımı "52." helikopter, büyük gelişmedir.
Hee sen öyle san ~ 5 yıl önce
Gripen uçaklarınında motorları Amerikan sonra diğer parçalarının çoğu İngiltere’den, Almanya’dan ve Fransa’dan. Mercedes Renault motoru kullanıyor. Boeing uçakları Rolls Royce motorları kullanıyor. Rus MC-21 uçaklarının motorları Amerikan. Bunlar gibi daha çook örnekler var o zaman bu ülkelerin yaptığı arabalar ve uçaklarda yerli değil.
Objektif ~ 5 yıl önce
Buraya da gelmişsiniz Senin gibiler hiç bir şeyi beğenmez zaten
Misafir ~ 5 yıl önce
Neden böyle bir yorum yaptığınızı merak ediyorum. Bu projeler millilik oranları arttırılarak devam ediyor. Keşke 25-30 sene önce başlasaydı şimdi sizin istediğiniz gibi %100 olurdu. Milli konularda siyasi düşünmemek, vatanseverlik de önemli bir koşuldur.
Hep gizlilik ~ 5 yıl önce
Neden gizliliği olmayan projelerde ilerliyemiyoruz. Sanırım bu yanıtı normal karşılarsınız.
Mercedes ve Reno dedi yaa ~ 5 yıl önce
Atma Ziya Mercedes Reno motoru mu kullanır? Reno kaça? Mercedes kaça? Bulmuşunuz bir klayve, bütün gün salla da salla. Türkler aslında Marslı :))))
Hadi hadi ~ 5 yıl önce
Bilmeden yazma git araştır öyle gel. Senin ikisinin fiyatlarını öne sürerek gelmen bile cehaletini gösteriyor. Renault'un 1.6 litrelik dizel dCi motoru Mercedes’in C Serisi'nde kullanılıyor.
livonnian ~ 5 yıl önce
Taaruz helikopterleri kara birliklerine yakın hava desteği ve yer hedeflerine saldırı maksatla kullanılır. Yani Muharip uçaklara karşı hiç şansı yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soru ~ 5 yıl önce
Bilmedigim icin soruyorum. bu helikopterin f35e karsi bir ustunlugu varmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osman ~ 5 yıl önce
Bence sen hiçbir şey bilme. Hep öyle kal

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000