22 Eylül 2019, Pazar 10:47:03

5 günde 1 milyondan fazla ziyaretçi ağırladı

Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST’i 5 günde 1 milyon 20 bin kişi ziyaret etti.
  • nicelik değil nitelik önemli kendi yurtlarınızdan okulunuzdan kaç otobüsle taşıma öğrenci gitti bilmiyoruz zannetmeyin, işte mitingleriniz de çok kalabalıktı yenikapı dolup taşıyordu falan filan ne oldu kim aldı IBB VE ANK ?
  • Allah aşkına, muhalefet kıskançlığından, teknofesti kötülemek için nerde saçma sapan birşey var, dile getiriyorlar, ellerinde olsa bunu engelleyecekler, ayıp ya, sizin için heykel festivali var, oraya gidin siz yallah
  • Teknoloji ve havacılık bakımından Türkiye'de yapılmış en büyük festivaldir. Adı üstünde fuar değil bu, çocuklarımıza havacılık sevgisi merakı aşılamak, teknolojiye olan ilgilerini arttırmak. Yerli üretimde ise en ufak çöpün bile kıymeti vardır. Teknoloji ve havacılık ufak adımlar ile gelir. Bütün üretilenler ile yerlilik oranı ne olursa olsun gurur duydum.
  • iktidarın kafa yapısı çok tuhaf. ellerini attıkları her organizasyonda katılımcı rekoru kırma haberleri yapmak için can atıyorlar. tamam çok katılım oldu ama katılımcı kalitesi neydi? ipini koparan teknofeste getirilmiş-taşınmış. sarıklılar, takunyalılar, cübbeliler, çarşaflılar, müridler, seri közcüler, osmanlı torunları, hapçılar, baliciler, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar, üretime katkısı olmadan ağzı laf yapanlar... resmen insan ziyanı.
  • Organizasyon, ulasim, hersey problem, beceremediniz adam gibi organizasyonu, rezil olduk kalabalikda, bogulduk ulasimda

Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST’i 5 günde 1 milyon 20 bin kişi ziyaret etti.

Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) ziyaretçi akınına uğradı. Haftasonu havanın da güzel olmasını fırsat bilen İstanbullular, soluğu TEKNOFEST'te aldı. Birbirinden çeşitli etkinliklere ve görsel şovlarla devam eden TEKNOFEST’te 5 günde 1 milyon 20 bin kişinin ziyaret ettiği öğrenildi.

5 günde 1 milyondan fazla ziyaretçi ağırladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

AFAcadet ~ 5 yıl önce
nicelik değil nitelik önemli kendi yurtlarınızdan okulunuzdan kaç otobüsle taşıma öğrenci gitti bilmiyoruz zannetmeyin, işte mitingleriniz de çok kalabalıktı yenikapı dolup taşıyordu falan filan ne oldu kim aldı IBB VE ANK ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıskananlar ~ 5 yıl önce
Allah aşkına, muhalefet kıskançlığından, teknofesti kötülemek için nerde saçma sapan birşey var, dile getiriyorlar, ellerinde olsa bunu engelleyecekler, ayıp ya, sizin için heykel festivali var, oraya gidin siz yallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aksek ~ 5 yıl önce
Teknoloji ve havacılık bakımından Türkiye'de yapılmış en büyük festivaldir. Adı üstünde fuar değil bu, çocuklarımıza havacılık sevgisi merakı aşılamak, teknolojiye olan ilgilerini arttırmak. Yerli üretimde ise en ufak çöpün bile kıymeti vardır. Teknoloji ve havacılık ufak adımlar ile gelir. Bütün üretilenler ile yerlilik oranı ne olursa olsun gurur duydum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
büyük başarı ~ 5 yıl önce
iktidarın kafa yapısı çok tuhaf. ellerini attıkları her organizasyonda katılımcı rekoru kırma haberleri yapmak için can atıyorlar. tamam çok katılım oldu ama katılımcı kalitesi neydi? ipini koparan teknofeste getirilmiş-taşınmış. sarıklılar, takunyalılar, cübbeliler, çarşaflılar, müridler, seri közcüler, osmanlı torunları, hapçılar, baliciler, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlar, üretime katkısı olmadan ağzı laf yapanlar... resmen insan ziyanı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne ~ 5 yıl önce
Terbiyesiz Adamsin. Ipibni koparip yorum yapmissin
Cahil ~ 5 yıl önce
Sarıklı ve cübbeliler demişşin ama sen takım elbise giyince ordinaryüs olunabileceğini düşünüyosun heralde. Farabi, Harezmi, Ömer Hayyam... bunların hepsi sarıklarını çıkartıp takım elbise giydikten sonra bilim adamı oldular zaten...
iyi tespit ~ 5 yıl önce
iyi tespit sonuna kadar katılıyorum,seviye yerlerdeydi,havacılık tutkunu kimseyi göremedim
Xxx ~ 5 yıl önce
Burada amaç geşecekte çok başarılı olacak olan küçük bir çocuğun içinde havacılıkla ilgili o heyecanı ateşlemek hayal dünyasını genişletmek havacılığı teknoloji aşkını aşılamak. Herkes girsin bırakın bu şekilci kısıtlayıcı zihniyeti sarıklı cübbeli ne yaptı sana orada ben de gördüm gittiğimde ailesiyle çocuğuyla gelmiş insanlar. Yanlış olan giyiniş biçimi mi . Şortlara dekolteye tepki gösterenden ne farkın var şu anda ??
Çok büyük başarı ~ 5 yıl önce
Osmanlı torunlarından rahatsız mı oldun ? Ne karışıyorsun insanların giyimine kuşamına ? Sana ne ? Ecnebi sakalıyla dolaşan boynuna Haç takanlardan rahatsız olmazsınız ama
~ 5 yıl önce
cubbeli sarikli veya kapali olmasi birseyi degistirmez kardesim Hepimiz Turkiye cumhuriyetinin vatandasiyiz.Merak ediyorsan ben oyle degilim lakin saygi duyuyorum geri kafali arkadasim.Eger sen bu kisilerden rahatsizsan terket Turkiyeyi.
KaptanKonusuyor ~ 5 yıl önce
Evet kendini begenmis zihniyetin hala olmediginin ziyan ispatı olarak seni de dinledik.
VurduGolOldu ~ 5 yıl önce
Şu güzel amaçlı festival bile size batıyor artık. Devlet eliyle yapılan, milli temalı herşey sizi rahatsız eder olmuş. Bunu bile siyaset malzemesi yapıyorsunuz. Bu ülkenin geri kalmasının en büyük nedeni siz ve sizler gibilersiniz. Tam bağımsız Türkiye diyenleri idam ettiniz, Nuri Demirağ'ın fabrikalarına kilit vurdunuz, vecihi hürkuş gibi insanları sürgün ettiniz, ülkede taş üstüne taş koyanları tehdit ettiniz, bizi başka milletlerin elinde kukla ettiniz. Kendiniz çok beğenmişler gerçeği ben size haykirayım kendini eğitimli zanneden bir avuç cahilsiniz ve bu ülke size rağmen ilerlemeye devam edecek!
Büyük başarııya cevap ~ 5 yıl önce
Cübbeli sarıklı değil sadece... Gece rakısını içmiş bilmem kim ile yatmış kalkmış fikirleri açık kendini bu haltları yiyip aydın sanan ataturkcu hostes arkadaslar da orada idi.
Bu nasıl bir düşünce tarzı ~ 5 yıl önce
Şuraya bak yorumları beğenen neredeyse hiç yok. Demek ki bu ülke eski zihniyetten hala kurtulamamış. Hala İslam’a göre yaşayan insanlardan utanıyorlar. Çok merak ediyorum bu din size ne yaptı ? Çok değil daha iki gün önce Amerika’da bile iki tane üniversite gençlere İslam’ın güzelliklerini anlatıyor diye haber çıktı ama Trump bu iki üniversiteyi tehdit etmiş eğer devam ederseniz yardım fonlarını keserim diye. Avrupa’da 30 senem geçti kimse kimsenin kılığına kıyafetine bakmıyor. İsteyen istediği gibi giyinir diyorlar. Siz insanları kılık kıyafetine göre ayırıp ona göre değer veriyorsanız gerçekten acınacak haldesiniz. O Osmanlı torunu sarıklı dediğiniz adamlar zamanında ABD gibi bir ülkeyi 29 sene haraca bağladılar. Kanuni 46 sene tahtta kaldı o 46 sene boyunca Avrupa’da kimse dans edemedi. En kötü zamanında bile dünyada ilk torpidoyu ateşleyen ülke Osmanlı oldu. Cumhuriyet kurulmadan önce jandarma, polis teşkilatları, okullar, hastaneler ve bankalar kuruldu. Algoritmayı Hârizmî diye beğenmediğiniz bir sarıklı buldu. Bırakın artık şu saçma zihniyetide hep beraber büyük Türkiye olmayı öğrenin.
Seni ~ 5 yıl önce
Bulup dava açmak lazim. Yoruma bak arastirsan kardeşim oldugunu 2 bira icip sizan Adam in biri cikarsin. Task tas ustune koymayip klavye Delikanliligi yapan birisindir.
Her zamanki ~ 5 yıl önce
Organizasyon, ulasim, hersey problem, beceremediniz adam gibi organizasyonu, rezil olduk kalabalikda, bogulduk ulasimda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlçe ilçe ~ 5 yıl önce
İlçe belediyeleri binlerce öğrenci taşıdı sabah 11 de yüzlerce öğrenci festivalden geri dönüyordu ! Bu çocuklar kaçta geldi kaçta gezdi de 11 de geri dönüyordu .Hepside malum partinin ilçeleri sanki amaç katılımcı sayısıydı !! Birde Ensar standı ne alaka ..
Serkan ~ 5 yıl önce
Evet bende ordaydım ve çok kalabalık olduğu için zar zor içeriye girebildik ve bu durumdan dolayı çok sinirliydim fakat içeride gördüğüm yerli ihalar,atak helikopteri vs bunun gibi yerli ürünlerin yapıldığını görmek beni çok mutlu etti.evet halen avrupanın 20 yıl gerisindeyiz ama bence biryerdende başlamak gerekiyor.
Qwerty ~ 5 yıl önce
Gitmeseydin
eminevim ~ 5 yıl önce
eminevim ne alaka?
Sen ~ 5 yıl önce
Onu 6 dakika da bir metro ulasimini 12 dakkaya Indiren buyuksehir yoneticilerine soyle

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000