08 Nisan 2010, Perşembe 09:32:05

5. DURUŞMADA NELER OLACAK?

Isparta’da 30 Kasım 2007’de 57 kişinin ölümüyle sonuçlanan uçak kazasıyla ilgili açılan davanın 5’inci duruşması bugün yapılıyor.
  • Aydin K. olen kaptan pilotun kayitlarinda acik bulmaya calisiyor hala.. Adamcagizin ABD'de calistigi hava yolundan atildigini bile soyluyor etrafta. Ben biliyorum o sirket kapandigi icin geldi kendisi tekrar Turkiye'ye.. Sag koltuktaki pilotun egitiminin olmamasini, ucagin neden GPWS olmadan uctugunu nasil savunabiliyor hala bilemiyorum.. Bu memlekette adalet sadece cebindeki para ve etrafindaki adamlarla olculuyor
  • Günlerdir tartışılan bu kural tanımamazlığın en kötü örneği işte bu resim birileri hala para kazanma dertinde,birileri şirketlerini koruma halinde ama en önemlisi birileri toprağın altında.Teşekkürler Airport haber bin kere teşekkürler herkese Allh Rahmet eylesin,toprakları bol,ruhları şad olsun.Burada Çizmeci ve onun gibilerini koruyanlarada Allah akıl fikir versin.

Başta şirketin genel müdürü Aydın Kızıltan olmak üzere çok sayıda kişinin yargılandığı dava bugün Isparta'da yeniden görülecek. Aydın Kızıltan ve World Focus Havayolları'nın o günkü sorumluları dün akşam saatlerinde Isparta'ya geldiler. Davaya müdahil kazazede yakınları ile avukatlar da Isparta'ya akın ettiler.

Öte yandan hatırlanacağı gibi mahkemede haklarında soruşturma başlatılan Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru ile dönemin Genel Müdür Yardımcısı Oktay Erdağı hakkında hazırlanan iddianameyi kabul etmiş, bu davayı 10 sanıklı ana davayla birleştirmişti. Bugün yapılacak dava kapsamında tutuksuz yargılanan diğer 10 kişi, ‘Taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebebiyet vermek’ suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor.

Ankara'da ifadeleri alınan Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru ve eski genel müdür yardımcısı Oktay Erdağı önce sözlü saldırıya maruz kalmış ardından bu sözlü saldırı fiili saldırıya dönüşmeden araya girenler tarafından engellenmişti.

 

 

5. DURUŞMADA NELER OLACAK?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Aydin K. olen kaptan pilotun kayitlarinda acik bulmaya calisiyor hala.. Adamcagizin ABD'de calistigi hava yolundan atildigini bile soyluyor etrafta. Ben biliyorum o sirket kapandigi icin geldi kendisi tekrar Turkiye'ye.. Sag koltuktaki pilotun egitiminin olmamasini, ucagin neden GPWS olmadan uctugunu nasil savunabiliyor hala bilemiyorum.. Bu memlekette adalet sadece cebindeki para ve etrafindaki adamlarla olculuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Günlerdir tartışılan bu kural tanımamazlığın en kötü örneği işte bu resim birileri hala para kazanma dertinde,birileri şirketlerini koruma halinde ama en önemlisi birileri toprağın altında.Teşekkürler Airport haber bin kere teşekkürler herkese Allh Rahmet eylesin,toprakları bol,ruhları şad olsun.Burada Çizmeci ve onun gibilerini koruyanlarada Allah akıl fikir versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000