28 Kasım 2017, Salı 08:24:34

4 bin kişinin işine son verilecek!

Türkiye'nin mega projesi Yeni İstanbul Havalimanı'nda aldığı siparişle adından söz ettiren Thyssenkrupp'un 4 bin kişiyle yollarını ayıracağı belirtildi.
  • benim en son hatırladığım almanya bu projeyle batacaktı yine aslan payı onlara gitmiş :))
  • milli havalimanı ne kadar yerli ne kadar milli görmüş olduk. asfaltı atan aaçdan toprağı kazan dozere merdiveninden körüğüne yer hizmetleri araclarından duty free de satılan ürünlere. uçakları zaten saymıyorum. yazık insan üzülüyor yapamamak bir tarafada yapıyormuş rolü yapmaya ifrit oluyorum.
  • Sakarya/Hendek'de köprü imalatı yapan UBS isimli firma mevcut.ARAŞTIRABİLİRSİNİZ.
  • Yazık yazık, şu körükler köprüler bizde yapılamıyor sanki. Yazık milli hazine yurtdışına kaçıyor. Sonra bu cari açık niye bu kadar yüksek?
  • Her şeyi milli(!!) olan 3. Havalimanımızın köprüleri almanlardan. Demek ki bizim ereğli, kardemir yapamıyor bunları ne yazık ki...
  • Hani yerli firmalar çoğu işi yapacaktı. Bu işi yapan yerli firmalar da var
  • Kardeşim aslan gibi Türk girişimcimiz körük imal etmiş, Diyarbakır'da mis gibi kullanılıyor. Niye ondan almazsın da Alman'dan alırsın!

Alman çelik üreticisi ve teknoloji firması ThyssenKrupp, Hintli Tata Steel ile yapacağı birleşmenin ardından 4 bin çalışanının işine son vermeyi planlıyor. Alman şirket konuyla ilgili olarak sendikalarla görüşme sürecine dün resmen başladı.

ThyssenKrupp ile Hintli Tata Steel arasında Eylül ayında duyurulan birleşme süreci gerçekleştiğinde Avrupa'nın ikinci büyük çelik üreticisi ortaya çıkacak.

ThyssenKrupp, Tata Steel birleşmesi nedeniyle çelik bölümündeki 27 bin çalışanından yaklaşık 4 binini işten çıkarmayı planlıyor.

Thyssenkrupp CEO'su Heinrich Hiesinger, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, firmanın çelik işlerinin geçmişinin 200 yıl önceye gittiğini, ancak Tata Steel ile yapılacak birleşmenin ardından firmanın çelik endüstrisi ile bağını yavaş yavaş azaltıp bir teknoloji şirketine döneceklerini söylemişti.

ÜÇÜNCÜ HAVALİMANININ KÖPRÜLERİNİ YAPIYOR

Thyssenkrupp, yürüyen bantlar, asansör ve yürüyen merdiven üretiminde dünyanın önemli firmaları arasında bulunuyor.

Şirket aynı zamanda İstanbul'un 3. Havalimanı için yolcu uçak bindirme köprülerini de üretecek. Thyssenkrupp, 3. Havalimanı için geçtiğimiz yıl tarihinin en büyük siparişi olan 143 köprü siparişi almıştı.

4 bin kişinin işine son verilecek!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

şokkk ~ 6 yıl önce
benim en son hatırladığım almanya bu projeyle batacaktı yine aslan payı onlara gitmiş :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yerlide son nokta ~ 6 yıl önce
milli havalimanı ne kadar yerli ne kadar milli görmüş olduk. asfaltı atan aaçdan toprağı kazan dozere merdiveninden körüğüne yer hizmetleri araclarından duty free de satılan ürünlere. uçakları zaten saymıyorum. yazık insan üzülüyor yapamamak bir tarafada yapıyormuş rolü yapmaya ifrit oluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öz Milli. ~ 6 yıl önce
Sakarya/Hendek'de köprü imalatı yapan UBS isimli firma mevcut.ARAŞTIRABİLİRSİNİZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Milli ~ 6 yıl önce
Yazık yazık, şu körükler köprüler bizde yapılamıyor sanki. Yazık milli hazine yurtdışına kaçıyor. Sonra bu cari açık niye bu kadar yüksek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hazine? ~ 6 yıl önce
Milli hazine mi? Lan ülkeyi soydular para kalmadı para.havaalanının milli olacak tek şeyi muhtemelen ismidir.. onun da ne olacağı malum..
Milliyetci ~ 6 yıl önce
Her şeyi milli(!!) olan 3. Havalimanımızın köprüleri almanlardan. Demek ki bizim ereğli, kardemir yapamıyor bunları ne yazık ki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adamın biri ~ 6 yıl önce
Hani yerli firmalar çoğu işi yapacaktı. Bu işi yapan yerli firmalar da var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yerli Körük? ~ 6 yıl önce
Kardeşim aslan gibi Türk girişimcimiz körük imal etmiş, Diyarbakır'da mis gibi kullanılıyor. Niye ondan almazsın da Alman'dan alırsın!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OGLUM ~ 6 yıl önce
BIR KORUGU YAPIYOR IKINCISINDEN CALIYOR O YUZDEN BIZDE ESNAF YOK ESKIDEN DAHA BETERDI BAKKAL AMCA SEKER TUZ YOK DERDI ARKA AHILDA SAKLARDI ZAM GELINCE BASARDI PIYASAYA
Emekli personel ~ 6 yıl önce
Yerli firmaya verilebilse süper olurdu amma

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000