09 Mayıs 2011, Pazartesi 18:15:13

30 MİLYON DOLARLIK UÇAK TÜRKİYE'DE TANITILDI

Boeing ve Airbus’tan sonra dünyanın en büyük sivil uçak üreticisi Embraer, Legacy 650 tipi iş jetinin tanıtımı için ilk kez basına özel uçuş gerçekleştirdi.
  • türkiyeye de geliyor. Alıc şirket belli. SİPARİŞ VERİDİ. 2012 NİN İLK ÇEYREĞİNDE türkiyede. Şirketi airporthaber de okuyacaksınız kimdir? az SONRA...HABER SAĞLAM KAYNAK SAĞLAM.
  • Bu şirket sıfırdan ürün tasarlayarak hem askeri alanda hem de sivil alanda büyük şler yapıyor. Üstelik Amerika ve Avrupa ülkeleri gibi kaprisli değil. Eğer kendi uçağımızı yapmak istiyorsak böyle şirketlerle işbirliği yapmalıyız. Ayrıca uçak çok güzel. MEA
  • Adam zaten üretiyor bizimle neden ortak olsun ki ?
  • Türkiye kesinlikle embraer ile ortak üretim yapmalı onların tekniği çok iş yaparız

Brezilya merkezli uçak üreticisi Embraer, 2010 yılında sertifikasyon işlemleri tamamlanan yeni gözbebeği Legacy 650 için Türkiye’de yaklaşık 1 saat süren bir tanıtım uçuşu düzenledi. AirportHaber de düzenlenen tanıtım uçuşuna katıldı. Tanıtım uçuşuna Embraer Bölgesel Satış Sorumlusu Peter Kaiblinger ev sahipliği yaptı.

İş jeti sınıfında çok iddialı olduklarını söyleyen Kaiblinger, Legacy 650’nin İstanbul için en uygun uçaklardan biri olduğunu ifade etti. Geniş bir kabine sahip olan Legacy 650’nin standart kabin konfigrasyonunda 13 koltuk bulunuyor ve düz uçuşta koltuklar tamamen yatırılabiliyor. Kabin yüksekliği ise 1,82 metre...

Standart konfigrasyon dışında müşterilerinin talebine göre özel üretim de yaptıklarını belirten Peter Kaiblinger, “Standart konfigrasyonların dışında bazı müşterilerimiz kendi isteklerini bize iletip uçağın iç tasarımını kendi zevklerine göre hazırlatabiliyorlar. Özel üretime giren uçakların teslimatı yaklaşık 1 yıl sürüyor. Fiyatlar da müşterinin taleplerine göre değişebiliyor” dedi.

İki adet Rolls-Royce AE 3007A2 tipi motor kullanılan uçak Non-stop Londra’dan NewYork’a, Dubai’den Londra ya da Singapur’a, Miami’den Sao Paulo’ya, Singapur’dan Sidney’e veya Mumbai’den Orta Avrupa ülkelerine uçuş gerçekleştirebiliyor. Uçak, 4 yolcuyla birlikte 7 bin 223 kilometrelik bir menzile sahip.

Standart bir Legacy 650’nin liste fiyatı yaklaşık olarak 30 milyon Dolar.

İŞTE LEGACY 650’NİN TANITIM UÇUŞUNDAN GÖRSELLER



30 MİLYON DOLARLIK UÇAK TÜRKİYE'DE TANITILDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
türkiyeye de geliyor. Alıc şirket belli. SİPARİŞ VERİDİ. 2012 NİN İLK ÇEYREĞİNDE türkiyede. Şirketi airporthaber de okuyacaksınız kimdir? az SONRA...HABER SAĞLAM KAYNAK SAĞLAM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu şirket sıfırdan ürün tasarlayarak hem askeri alanda hem de sivil alanda büyük şler yapıyor. Üstelik Amerika ve Avrupa ülkeleri gibi kaprisli değil. Eğer kendi uçağımızı yapmak istiyorsak böyle şirketlerle işbirliği yapmalıyız. Ayrıca uçak çok güzel. MEA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adam zaten üretiyor bizimle neden ortak olsun ki ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türkiye kesinlikle embraer ile ortak üretim yapmalı onların tekniği çok iş yaparız

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000