30 Ağustos 2011, Salı 09:58:13

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Türkiye ve Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.
  • ey yüce önder atatürküm keske cok gec dünyaya gelseydin yanimizda olsaydin seni bu devlet bu millet cok ariyor ZAFER BAYRAMIN KUTLU OLSUN ATAM.
  • Dünyanın en büyük devrimcisi, iki bayramı bir arada özgürce yaşayabiliyorsak bu senin sayendedir yüce ATATÜRK. Devrimlerinin ve Cumhuriyetinin bekçisiyiz. Ruhun şad, mekanın cennet olsun.
  • KİMİLERİ BU GÜNÜ İTTİHAT VE TERAKKİNİN TAM ANLAMIYLA TAHLİYESİ OLARAK GÖRSEDE, (ABDULLAH GÜLÜN BAŞKOMUTAN SIFATI İLE KUTLAMALARI YÖNETMESİ) CEMİYETİN ANADOLU TOPRAKLARINA GETİRMİŞ OLDUĞU DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜK RÜZGARI DİNMEMESİ DİLEĞİ İLE, ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!
  • ne mutlu iki guzel bayram birarada. Hepinize iyi bayramlar.
Zafer Bayramı, 1922 yılında 26 Ağustos'ta başlayıp, 30 Ağustos'ta Dumlupınar'da Mustafa Kemal'in başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'ni anmak için kutlanan bayramdır. İşgal birliklerinin ülke sınırlarını terketmesi daha sonra gerçekleşse de, 30 Ağustos sembolik olarak ülke topraklarının geri alındığı günü temsil eder.

AirportHaber olarak vatan topraklarımızın işgalden kurtulduğu bu günde toprak bütünlüğümüz için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun...
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
ey yüce önder atatürküm keske cok gec dünyaya gelseydin yanimizda olsaydin seni bu devlet bu millet cok ariyor ZAFER BAYRAMIN KUTLU OLSUN ATAM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dünyanın en büyük devrimcisi, iki bayramı bir arada özgürce yaşayabiliyorsak bu senin sayendedir yüce ATATÜRK. Devrimlerinin ve Cumhuriyetinin bekçisiyiz. Ruhun şad, mekanın cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KİMİLERİ BU GÜNÜ İTTİHAT VE TERAKKİNİN TAM ANLAMIYLA TAHLİYESİ OLARAK GÖRSEDE, (ABDULLAH GÜLÜN BAŞKOMUTAN SIFATI İLE KUTLAMALARI YÖNETMESİ) CEMİYETİN ANADOLU TOPRAKLARINA GETİRMİŞ OLDUĞU DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜK RÜZGARI DİNMEMESİ DİLEĞİ İLE, ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ne mutlu iki guzel bayram birarada. Hepinize iyi bayramlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000