08 Mayıs 2018, Salı 17:20:36

3. havalimanıyla pilot ihtiyacı artacak

Türk Hava Yolları (THY) İstihdam Müdürü Muhittin Hasan Uncular "3. havalimanının faaliyete geçmesiyle pilot ihtiyacı da artacaktır. 3. havalimanı yeni bir istihdam alanı demektir." dedi.
  • İsmim Doktor Michael Baldwin, Iowa Lutheran Hastanesi'nin bir temsilcisi, Organ cerrahisinde uzmandırız ve böbreklerin satın alınmasıyla ilgileniriz ve hastamız böbreğe bağış yapmaya karar veren herhangi bir donöre büyük miktarda para ödemeyi kabul etti. onları kurtarın ve Iowa City, ABD'de bulunuyoruz. Böbreğinizi satmakla ilgileniyorsanız, lütfen ilerlememiz için bize geri dönmekten çekinmeyin. Ve eğer ilgilenirseniz bizim e-postamız: [email protected]
  • Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz. Bu, sizin için tamamıyla zengin olmanız için bir fırsattır. Bizimle% 100 güvenli işlem garantisi veriyoruz ve garanti ediyoruz, her şey yasalara uygun böbrek bağışçılarına göre yapılacaktır. Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize [email protected] adresinden yazın. Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz. Iowa Lutheran Hastanesi.
  • torpil olmazsa olmaz ama dlr ı bi geç, ielts 6 yı masaya koy dayını sonra ara.
  • Pilot lisansı almak o kadar kolaymı ki herkes torpilden bahsediyor. İngilizcesi iyi olan pilotajı bitirmiş olan her birey bir havayolunda pilot olarak çalışabilir bence. O yüzden yok babası pilotmuş amcası pilotmuş fark etmiyor. Önemli olan eğitim ücretini karşılayabilmek.
  • Torpil yazanların alayı süreçte basarısız olmus adamlar bu nasıl tesadüf?
  • Torpil yok derken şaka yapıyor arkadaş bir de mesaj veriyor torpilin yoksa hiç boşuna bizi meşgul etme diyor. Türkiye'deki tüm sektörleri geçer havacılıktaki torpil olayı. Bunu bilmeyen de yoktur. Bilmeyen varsa da öğrensin özellikle uçuş okullarına,hosteslik kurslarına,uçak teknisyeni yetiştiren okullara gidecek genç arkadaşlara tavsiyem kuvvetli torpiliniz yoksa kesinlikle bu işe tek kuruş harcamayın. Halen hiçbir şey bilmeden kaptanın yanında konu mankeni olarak uçan F/O lar var hava yollarında. Çok aptal değilse 1000 - 2000 saatte öğreniyor uçmayı.
  • Herkes birşeyler yazıyor, gerçekler neden hep kaptan cocukları pilot olur bu işe harcamanız gereken 80k ila 130k euro gibi bir para var sırf kurs parası düşünmeyin yaşam herşey. Bunu kolaylıkla verebilenler buna yıllarını vermiş birikimini yapan tecrübeli kaptanlar cocukları istiyor diye. Zengin ve akıllı insan zaten cocuna bu yatırımı farklı yapar Bu fiyat skalasında bu işe harcayak ve kendinizi yuzde 70 riske atacak paranız yoksa THY den başka sansınız yok, ha 160k imza atmak yerine hayatı cok cok güzel yaşabileceğiniz onlarca meslek var yine kafası çalışana
  • Nobre denen yaratık yorumlardan rahatsız mı oldun tprpilli yaratık. Ne o ifşa oldunuz diyemi rahatsızlandın. Bütün ülke bilsin. Sizi hak yiyen torpilli yaratıklar siziii
  • Keskem bir darbe daha olsa,hemen tankin onune yatarim, Reisde ararsa beni, baskanim issiz pilotum derim, iste o zaman reis kulaklarini ceker bende ayni gun THY kaptani olurum.
  • Torpil yapanların başkalarının evlatlarının hakkını yiyenlerin acı yerinden çıkar inşallah...

Türk Hava Yolları (THY) İstihdam Müdürü Muhittin Hasan Uncular "3. havalimanının faaliyete geçmesiyle pilot ihtiyacı da artacaktır. 3. havalimanı yeni bir istihdam alanı demektir." dedi.

Uncular, Kırklareli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Kulübünce Kayalı Kampüsünde düzenlenen, "Gökyüzünde Kariyer" konferansında yaptığı konuşmada, THY'nin hızla gelişerek büyüdüğünü söyledi.

THY'nin dünyanın dört bir yanına uçuş yaptığını ve 121 ülkede faaliyet gösterdiğini anlatan Uncular, THY'nin Türk Bayrağını dünyanın her yerinde dalgalandırdığını vurguladı.

THY'nin ilk kurulduğunda 5 olan uçak sayısının bugün 333'e ulaştığına dikkati çeken Uncular, "Şu an bize uçak sayınız kaç deseniz biz arkadaşlarımızla teyitleşiyoruz. Çünkü THY hızla gelişiyor ve büyüyor. Dünyanın dört bir yanına uçuş yapan, Türk Bayrağını her yerde dalgalandıran bir şirketten bahsediyoruz. 24 bin 403 personelimiz var." diye konuştu.

THY'da pilot olmanın zor ve bir o kadar da keyifli olduğunu ifade eden Uncular, yeni pilotlar yetiştirmek için çalıştıklarını aktardı.

3. Havalimanı Projeni önemsediklerini belirten Uncular, şunları söyledi:

"3. havalimanının faaliyete geçmesiyle pilot ihtiyacı da artacaktır. 3. havalimanı yeni bir istihdam alanı demektir. Biz, bizimle çalışacak olan arkadaşlarımızdan öncelikle lisans mezunu ve yabancı dil bilmelerini önemsiyoruz. Bu nedenle bizimle çalışacak olan arkadaşlarımız kendilerini sürekli yenilemelidir. En önemlisi de bu işte torpil diye bir şey yoktur. Biz işe aldığımız kişilere uçağı ve binlerce insanın canını teslim edeceğiz. Bu nedenle biz güvenli ve emniyetli kişileri tercih ediyoruz."

Pilot Koray Eriç ise meslek hayatında yaşadığı anıları öğrencilerle paylaştı.

3. havalimanıyla pilot ihtiyacı artacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (95)

Lutheran ~ 6 yıl önce
İsmim Doktor Michael Baldwin, Iowa Lutheran Hastanesi'nin bir temsilcisi, Organ cerrahisinde uzmandırız ve böbreklerin satın alınmasıyla ilgileniriz ve hastamız böbreğe bağış yapmaya karar veren herhangi bir donöre büyük miktarda para ödemeyi kabul etti. onları kurtarın ve Iowa City, ABD'de bulunuyoruz. Böbreğinizi satmakla ilgileniyorsanız, lütfen ilerlememiz için bize geri dönmekten çekinmeyin. Ve eğer ilgilenirseniz bizim e-postamız: [email protected]

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lutheran Hospital ~ 6 yıl önce
Biz Iowa City, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Iowa Lutheran Hastanesi temsilcisiyiz, bir kez daha hastalarımız için böbrek almak için buradayız ve onlar kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi bir miktar para ödemeyi kabul etmişlerdir. Bir bağışçı olmak ister veya bir Hayatı kurtarmak istiyorsanız, aşağıdaki e-postada bize yazabilirsiniz. Bu, sizin için tamamıyla zengin olmanız için bir fırsattır. Bizimle% 100 güvenli işlem garantisi veriyoruz ve garanti ediyoruz, her şey yasalara uygun böbrek bağışçılarına göre yapılacaktır. Artık daha fazla zaman kaybetmeyin, lütfen bize [email protected] adresinden yazın. Ayrıca whatsapp +1 929 281 1248 numaralı telefondan bizi arayabilir veya bizimle iletişime geçebilirsiniz. Iowa Lutheran Hastanesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
paylıt ~ 6 yıl önce
torpil olmazsa olmaz ama dlr ı bi geç, ielts 6 yı masaya koy dayını sonra ara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 6 yıl önce
Pilot lisansı almak o kadar kolaymı ki herkes torpilden bahsediyor. İngilizcesi iyi olan pilotajı bitirmiş olan her birey bir havayolunda pilot olarak çalışabilir bence. O yüzden yok babası pilotmuş amcası pilotmuş fark etmiyor. Önemli olan eğitim ücretini karşılayabilmek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpilmiş ~ 6 yıl önce
Torpil yazanların alayı süreçte basarısız olmus adamlar bu nasıl tesadüf?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVACILIK TORPİL ! ~ 6 yıl önce
Torpil yok derken şaka yapıyor arkadaş bir de mesaj veriyor torpilin yoksa hiç boşuna bizi meşgul etme diyor. Türkiye'deki tüm sektörleri geçer havacılıktaki torpil olayı. Bunu bilmeyen de yoktur. Bilmeyen varsa da öğrensin özellikle uçuş okullarına,hosteslik kurslarına,uçak teknisyeni yetiştiren okullara gidecek genç arkadaşlara tavsiyem kuvvetli torpiliniz yoksa kesinlikle bu işe tek kuruş harcamayın. Halen hiçbir şey bilmeden kaptanın yanında konu mankeni olarak uçan F/O lar var hava yollarında. Çok aptal değilse 1000 - 2000 saatte öğreniyor uçmayı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herkes ~ 6 yıl önce
Herkes birşeyler yazıyor, gerçekler neden hep kaptan cocukları pilot olur bu işe harcamanız gereken 80k ila 130k euro gibi bir para var sırf kurs parası düşünmeyin yaşam herşey. Bunu kolaylıkla verebilenler buna yıllarını vermiş birikimini yapan tecrübeli kaptanlar cocukları istiyor diye. Zengin ve akıllı insan zaten cocuna bu yatırımı farklı yapar Bu fiyat skalasında bu işe harcayak ve kendinizi yuzde 70 riske atacak paranız yoksa THY den başka sansınız yok, ha 160k imza atmak yerine hayatı cok cok güzel yaşabileceğiniz onlarca meslek var yine kafası çalışana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nobre ye cvp ~ 6 yıl önce
Nobre denen yaratık yorumlardan rahatsız mı oldun tprpilli yaratık. Ne o ifşa oldunuz diyemi rahatsızlandın. Bütün ülke bilsin. Sizi hak yiyen torpilli yaratıklar siziii

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC ~ 6 yıl önce
Keskem bir darbe daha olsa,hemen tankin onune yatarim, Reisde ararsa beni, baskanim issiz pilotum derim, iste o zaman reis kulaklarini ceker bende ayni gun THY kaptani olurum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
JOJO.. ~ 6 yıl önce
Torpil yapanların başkalarının evlatlarının hakkını yiyenlerin acı yerinden çıkar inşallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000