15 Nisan 2016, Cuma 09:27:04

3. havalimanına Alman medyasından övgü

Alman Frankfurter Allgemeine Zeitung Gazetesi (FAZ), sayfalarında "İstanbul Yeni Havalimanı"ndan övgüyle bahsetti.
  • Almanlar bizi kıskanıyor falan diyorlar da , 100'den fazla nobel ödülü almış,fizik,kimya,psikoloji,ilaç,ağır sanayide,teknolojide dünyada çığır açmış,bu sektörlerde aldıkları ödüllerin yanına dünyada başka hiçbir millet,ülke yanaşamamış, kuantum mekaniğinden tutun xray'e, radyokimya'dan,nükleer füzyon'a,mikrobiyolojiyi ilk bulanlar bunlar, muhteşem bakanımız! sanki biz de daha iyisi varmış gibi Nasa'da kim oluyor diyor ya Nasa'yı da kuran bunlar, denizi,kumu,güneşi olmadığı halde 35 milyon yabancı,yerli dahil toplamda da 65 milyon civarı turisti var, her sene 45 milyar euro sadece buradan para kazanıyorlar ,dünyanın 4. büyük ekonomisi,en büyük 3. ihracatçısı, en büyük 4. araba üreticisi ve ihracatçısı, 1000'den fazla uluslarası büyük hacimde iş yapan şirketleri var,tüm AB içinde en düşük işsizlik orada ve daha neler neleri olan böyle bir ülke bizi dünyanın en büyük havalimanını yapıyoruz diye kıskanıyor deniliyorsa ya biz de bir sorun var ya da onlarda !
  • Gönül ister ki Almanya gibi olalım ama maalesef ne kafa yapımız ne iş ahlakımız ne çalışkanlığımız ne insan kalitemiz ne de insana değer vermemiz ile mümkün değil. Almanları severiz sevmeyiz o ayrı ancak haklarını teslim etmemiz gerekiyor, unutmayalım ve nankör olmayalım ki orada milyonlarca insanımıza yıllardan beri iş,aş verdiler onlar da zaman içinde orada kazandıkları paralarla hem orada hem ülkemizde yatırımlar yaptılar sonuçta insanımız para kazandı,evine ekmek götürdü! Dünyanın en büyük ve en çok geliri olan ilk 50 şirketin 4'ü onlara ait ve hepsinin yıllık toplam geliri 700 milyar dolar civarında! Geriye kalanları hiç saymayayım daha da moralimiz bozulmasın. Bunlar mı bizden korkacak veya çekinecekler? Bu arada bu 4 büyük şirketi yönetenler ortalama en az 30 yıldır şirketlerinde çalışıyorlar ve işe en alttan başlamışlar yıllar içinde yükselmişler tıpkı ülkemizin yurtdışındaki en önemli şirketi Thy'deki yöneticiler gibi öyle değil mi? Bu kafayla daha çoook sömürülürüz maalesef..
  • ısmarlama haberi kaç paraya yazdırabiliyoruz???
  • almanlar övgüde bulundular diye hemen böbürlenmeye başlamış birileri. yapıyoruz iyi hoş da inşaatta kullanılan kamyonlardan tut elektrik sistemlerine kadar birçok şey yabancı özellikle de alman malı buna ne diyeceksiniz peki? sadece yeni limanda değil birçok yerde adamın icatlarını kullanıyoruz,para saçıp onları zengin ediyoruz! yabancıların malı ile bir şey üretip yabancılara hava atmayı marifet sayan bizden başka hangi millet vardır acaba? bir de korkuyorlar falan demiyorlar mı daha da komik oluyorlar! alman denilen milletin kaç uluslararası büyük firması ve dünya çapında satılan kaç icatları var bizim kaç ? adamın en büyük ortak olduğu firmadan uçak alıyoruz ayrıca büyük başkan ve yandaşları onların yaptığı arabalara pek de meraklılar başka bir şeye binmiyorlar hala konuşuyoruz korkuyorlar falan !
  • Bizum kusurumuz . Dis ülke bizi 3 . Kizkanarak bakıyor bizim vatandaş sirf AKP yapior diye inat ediyor seviyor.
  • Hollanda'da yasayan bir turk olarak gurur duyuyorum ulkemizle bu projeleri cok kiskaniyor avrupa helede Hollanda bu peynir kafalar hic cekemiyor TR yi ne diyelim KISKANANLAR CATIRRRR CATIRRRR CATLASINNNN!!!!!
  • Türk yapar dunya bakar. Ah birde icimizdeki hainlere anlatabilsek !
  • Almanlar Frankfurt'un sollanmasını takmıyor bile. Hoşlarına gitmesede takmıyorlar. Güzel bir proje ise öygüyle bahsederler. Özellikle Berlin havalimanının fiyaskosu sonrası kıyaslamalar yapılıyor. Umarım olumlu bi şekilde devam eder bu proje...
  • Şaka Maka ama Almanya, Ukrayna, Rusya ve Moldova'dan bir çok tanıdık bana bu limanı soruyor, sürekli haberlerde bu limandan bahsediliyormuş, gerçek söylemek gerekirse,,,, galiba bu iş oluyor.... ayrıca çok korkutuyor....
  • Airbus ürettigi uçakları kime satacak,

Alman Frankfurter Allgemeine Zeitung Gazetesi (FAZ), sayfalarında "İstanbul Yeni Havalimanı"ndan övgüyle bahsetti.

İGA Havalimanları açıklamasına göre, Almanya'da en çok okunan gazeteler arasında yer alan ve birçok ülkeye dağıtımı yapılan FAZ, "İstanbul Yeni Havalimanı"nı sayfalarına taşıdı. FAZ editörlerinden Dr. Rainer Hermann ile bir araya gelen İGA Üst Yöneticisi (CEO) Yusuf Akçayoğlu, havalimanı inşaatındaki gelişmeleri anlattı.

Hermann, Akçayoğlu ile yaptığı röportajı "Herkesin uçuş istikametinde olan kent" başlığıyla iki tam sayfa olarak yayımladı.

Haberinde, "2018 yılı başında İstanbul'da dünyanın en büyük havaalanı açılacak. İşleticiler böylece dengelerin Asya'ya doğru kayacağını öngörüyorlar" ibaresine yer veren Hermann, projenin iyi tasarlandığına değindi.

Hermann, rekor bir sürede yapılan " İstanbul Yeni Havalimanı" inşaatını Berlin'in rüyasında görebileceğini vurgularken havalimanının Frankfurt Havaalanından dört kat büyük olduğunu belirtti.

3. havalimanına Alman medyasından övgü

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

kıskanç hans ~ 8 yıl önce
Almanlar bizi kıskanıyor falan diyorlar da , 100'den fazla nobel ödülü almış,fizik,kimya,psikoloji,ilaç,ağır sanayide,teknolojide dünyada çığır açmış,bu sektörlerde aldıkları ödüllerin yanına dünyada başka hiçbir millet,ülke yanaşamamış, kuantum mekaniğinden tutun xray'e, radyokimya'dan,nükleer füzyon'a,mikrobiyolojiyi ilk bulanlar bunlar, muhteşem bakanımız! sanki biz de daha iyisi varmış gibi Nasa'da kim oluyor diyor ya Nasa'yı da kuran bunlar, denizi,kumu,güneşi olmadığı halde 35 milyon yabancı,yerli dahil toplamda da 65 milyon civarı turisti var, her sene 45 milyar euro sadece buradan para kazanıyorlar ,dünyanın 4. büyük ekonomisi,en büyük 3. ihracatçısı, en büyük 4. araba üreticisi ve ihracatçısı, 1000'den fazla uluslarası büyük hacimde iş yapan şirketleri var,tüm AB içinde en düşük işsizlik orada ve daha neler neleri olan böyle bir ülke bizi dünyanın en büyük havalimanını yapıyoruz diye kıskanıyor deniliyorsa ya biz de bir sorun var ya da onlarda !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ağzına sağlık ~ 8 yıl önce
Nasılda güzel anlatmışsınız çin olimpiyatlara alman antrenörlerle hazırlanıyor ee nüfusta kalabalık olimpiyatlarda madalyalar patır patır geldi ayrıca irana ambargo zamanı günde 11sefere kadar lufthansa uçmuştu durum böyle iken bizde ayranı bulduk birde dedikki nasada kim oluyormuş peh peh peh.Almanlarla ilişkimiz çıkar ilişkisi mülteciyi al para vericem sana yetmez kayseri pazarlığı yaptık filan ulan aldığımız mülteci bize zarar hastalık kol geziyor virüs hortladı yıllarca çiçek virüsüyle uğraştık şimdi tam artık bu virüs aşılamayla bitirildi derken suriyeli mülteci sayesinde bizede sıçradı.Karadeniz kaserden kırıldı çernobilden sonra.Siyasiler acaba ne olduklarını zannediyorlar insan değiller diye düşünüyorum.İşin özü al mülteciyi verim desteğidir bu mevzu.
Acı vatan ~ 8 yıl önce
Gönül ister ki Almanya gibi olalım ama maalesef ne kafa yapımız ne iş ahlakımız ne çalışkanlığımız ne insan kalitemiz ne de insana değer vermemiz ile mümkün değil. Almanları severiz sevmeyiz o ayrı ancak haklarını teslim etmemiz gerekiyor, unutmayalım ve nankör olmayalım ki orada milyonlarca insanımıza yıllardan beri iş,aş verdiler onlar da zaman içinde orada kazandıkları paralarla hem orada hem ülkemizde yatırımlar yaptılar sonuçta insanımız para kazandı,evine ekmek götürdü! Dünyanın en büyük ve en çok geliri olan ilk 50 şirketin 4'ü onlara ait ve hepsinin yıllık toplam geliri 700 milyar dolar civarında! Geriye kalanları hiç saymayayım daha da moralimiz bozulmasın. Bunlar mı bizden korkacak veya çekinecekler? Bu arada bu 4 büyük şirketi yönetenler ortalama en az 30 yıldır şirketlerinde çalışıyorlar ve işe en alttan başlamışlar yıllar içinde yükselmişler tıpkı ülkemizin yurtdışındaki en önemli şirketi Thy'deki yöneticiler gibi öyle değil mi? Bu kafayla daha çoook sömürülürüz maalesef..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ısmarlama ~ 8 yıl önce
ısmarlama haberi kaç paraya yazdırabiliyoruz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
germen ~ 8 yıl önce
almanlar övgüde bulundular diye hemen böbürlenmeye başlamış birileri. yapıyoruz iyi hoş da inşaatta kullanılan kamyonlardan tut elektrik sistemlerine kadar birçok şey yabancı özellikle de alman malı buna ne diyeceksiniz peki? sadece yeni limanda değil birçok yerde adamın icatlarını kullanıyoruz,para saçıp onları zengin ediyoruz! yabancıların malı ile bir şey üretip yabancılara hava atmayı marifet sayan bizden başka hangi millet vardır acaba? bir de korkuyorlar falan demiyorlar mı daha da komik oluyorlar! alman denilen milletin kaç uluslararası büyük firması ve dünya çapında satılan kaç icatları var bizim kaç ? adamın en büyük ortak olduğu firmadan uçak alıyoruz ayrıca büyük başkan ve yandaşları onların yaptığı arabalara pek de meraklılar başka bir şeye binmiyorlar hala konuşuyoruz korkuyorlar falan !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alamanci ~ 8 yıl önce
Hadi git yat gec oldu.
alamanci'ya ! ~ 8 yıl önce
ne o doğruları duymak işine mi gelmedi git yat geç oldu diyorsun?
Mevlüt ~ 8 yıl önce
Bizum kusurumuz . Dis ülke bizi 3 . Kizkanarak bakıyor bizim vatandaş sirf AKP yapior diye inat ediyor seviyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cello ~ 8 yıl önce
Hollanda'da yasayan bir turk olarak gurur duyuyorum ulkemizle bu projeleri cok kiskaniyor avrupa helede Hollanda bu peynir kafalar hic cekemiyor TR yi ne diyelim KISKANANLAR CATIRRRR CATIRRRR CATLASINNNN!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cello'ya ! ~ 8 yıl önce
peynir kafa dediklerin sayesinde adam gibi maaş alıyorsun sosyal haklar da cabası yani insan gibi yaşıyorsun,nankör olma! ekmek yediğin adamlara laf söyleyeceğine ülkene geri dön o zaman! dönemezsin ama işine gelmez değil mi ?
O zaman ne diyoruz.. ~ 8 yıl önce
Türk yapar dunya bakar. Ah birde icimizdeki hainlere anlatabilsek !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acı ama gerçek ~ 8 yıl önce
bu kafa yapısıyla türk hiçbir şey yapamaz,yapamıyorda zaten !
tkFan ~ 8 yıl önce
Almanlar Frankfurt'un sollanmasını takmıyor bile. Hoşlarına gitmesede takmıyorlar. Güzel bir proje ise öygüyle bahsederler. Özellikle Berlin havalimanının fiyaskosu sonrası kıyaslamalar yapılıyor. Umarım olumlu bi şekilde devam eder bu proje...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilya ~ 8 yıl önce
Şaka Maka ama Almanya, Ukrayna, Rusya ve Moldova'dan bir çok tanıdık bana bu limanı soruyor, sürekli haberlerde bu limandan bahsediliyormuş, gerçek söylemek gerekirse,,,, galiba bu iş oluyor.... ayrıca çok korkutuyor....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçakçı ~ 8 yıl önce
Airbus ürettigi uçakları kime satacak,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000