09 Eylül 2016, Cuma 09:20:59

3. havalimanına 6 milyon ton asfalt

3. Havalimanı'nın ilk etabının inşaatında başlangıç olarak 6 milyon ton asfalt üretimi yapılacak.
  • Bu tür haberlere, fotoğraf eklenmesini isterdim. Piste dökülecek asfalt haberi mi var, birkaç günlük taze.pist çallışma fotoğrafları çok ilgi çekebilirdi. Şu anda kaç metre pist harfiyatı yapılmış. Kaç metre beton dökülmüş, üstüne ne dökülecek, bu bilgiler de verilirse mutlu oluruz.
  • yahu kamyon,asfalt,çivi,kum,yün,tüyden ziyade; havalimanının etrafında ki parselleri kime yakın isimler topladı? onu da bi haber yapınız ,hadi size zahmet...
  • Herşeyin en kalitelisi yakışır tebrikler çalışmaya devam.
  • Dünden beri kamyon sayısını düşünmekten uyuyamıyorum. En son kamyonları sayarak uyudum hatta. Şimdi de asfalt tonajını öğrendiğim iyi oldu.
  • Biraz sikildim bu haberlerden. Devamli cevir cevir benzer haber. Baska yok mu haber
  • Yasasin, yeni rakamlar gelmis, super. Fakat kullanilan kablo kac metreydi onu unuttum, bir de toplam vida ve kamyon seferi sayisini hatirlatabilirseniz haftasonuna huzurlu girecegim. Tesekkurler.

3. Havalimanı'nın ilk etabının inşaatında başlangıç olarak 6 milyon ton asfalt üretimi yapılacak.

Toplamda 76 milyon metrekare alan üzerine kurulumuna başlanan ve 2018 yılı ilk çeyreğinde birinci etabının açılması planlanan 3. Havalimanı inşaatında, başlangıç olarak 6 milyon ton asfalt üretimi ve uygulaması yapılması planlanıyor.

Geçmiş dönemlerde yurtiçi ve yurt dışında toplam 8 farklı havalimanı projesinde Benninghoven Asfalt Plentleri ve Ekipmanları ile faaliyet göstermiş olan Tekno Asfalt, İstanbul’un 3. Havalimanı projesinde de çok sayıda Benninghoven asfalt plenti ile asfalt çözüm ortağı olarak yer alıyor.

30.000 – 35.000 BİN TON ASFALT ÜRETİMİ

Asfalt plentlerinin tamamının devreye girmesiyle saatte 1500 – 2000 ton, günlük ortalamada ise toplamda 30.000 – 35.000 bin tonluk asfalt üretimi hedefleniyor. 3. Havalimanı projesi bu kapasiteler ile de, Türkiye’deki en büyük asfalt şantiyesi olma yolunda ilerliyor.

Toplamda 100 bin metreküp bitüm depolayacak olan betonarme bitüm stok havuzları, 3. Havalimanı şantiyesindeki asfaltlama çalışmaları tam kapasiteye ulaştığında, günde 1200 – 1600 ton bitümün, şantiye sahalarında kurulmuş ve kurulmakta olan 6 adet asfalt plentinin sürekli olarak ihtiyaç miktarı kadar bitümle beslenmesine imkan sağlayacaktır.

3. havalimanına 6 milyon ton asfalt

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Taze görüntü ~ 8 yıl önce
Bu tür haberlere, fotoğraf eklenmesini isterdim. Piste dökülecek asfalt haberi mi var, birkaç günlük taze.pist çallışma fotoğrafları çok ilgi çekebilirdi. Şu anda kaç metre pist harfiyatı yapılmış. Kaç metre beton dökülmüş, üstüne ne dökülecek, bu bilgiler de verilirse mutlu oluruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ada Pafta Parsel ~ 8 yıl önce
yahu kamyon,asfalt,çivi,kum,yün,tüyden ziyade; havalimanının etrafında ki parselleri kime yakın isimler topladı? onu da bi haber yapınız ,hadi size zahmet...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beş para etmez ~ 8 yıl önce
Havalimanı çevresi araziler gürültü ve Mania çeşitli çevresel kissaslar ile beş para etmez etsede alan huzur bulmaz
zerre ~ 8 yıl önce
Herşeyin en kalitelisi yakışır tebrikler çalışmaya devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 8 yıl önce
Dünden beri kamyon sayısını düşünmekten uyuyamıyorum. En son kamyonları sayarak uyudum hatta. Şimdi de asfalt tonajını öğrendiğim iyi oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mükemmel eser ~ 8 yıl önce
Yaklaşık 5000 Türkiyenin gelişen gücü
Bbb ~ 8 yıl önce
Biraz sikildim bu haberlerden. Devamli cevir cevir benzer haber. Baska yok mu haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uc uc uc ~ 8 yıl önce
Yasasin, yeni rakamlar gelmis, super. Fakat kullanilan kablo kac metreydi onu unuttum, bir de toplam vida ve kamyon seferi sayisini hatirlatabilirseniz haftasonuna huzurlu girecegim. Tesekkurler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mükemmel havalimanı ~ 8 yıl önce
En az hongko gda 16 km konveyör var burada o kadar olur. 5 bin kamyon yaklaşık vardır. Karınca gibi çalışıyorlar maşallah 2018 de hazır inşallah İstan bul a her şey yakışır

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000