05 Temmuz 2018, Perşembe 09:10:30

3. havalimanı metrosu ne durumda?

Turizm alanındaki yatırımlarına hız veren Limak Holding, toplamda sekizinci, yurt dışında ise ilk olan otelini KKTC'de açtı.
  • Yahu sevgili vatandaşlar, meslekdaşlar, yurtdaşlar; size ne yahu, siz seçip başımıza geçirmediniz mi yöneticileri, daha ne konuşuyorsunuz, sizin düşünmenize ne gerek var, onlar herşeyi sizin yerinize düşünür ve sizin için en hayırlı olanı yapar, kendinizi boşuno yormayın, alın maaşlarınızı binin motorsikletinize gidin yeni havalimanına, bu kadar basit, metroyu da ne zaman yaparlarsa biner gidersiniz, 16 yıl önce metro mu biliyordunuz, dolmuşa binin gidin gelin.
  • Pekin en büyük havalimanını yapıyor önümüzdeki sene her bölümüyle açılmış olacak, BAE, Dubai yeni havalimanı için 82 milyar dolar harcanacağını açıldığı tarihte en büyük olacağını ilan etti. Bizi yönetenler de boşa üflediler necip milletimiz de her zaman olduğu gibi kandı...
  • Başkanım nereden vuruldu kazma,kürek,kepçe.Biz birtürlü göremiyoruz.Tüm çalışanlar ANA ARTER'ler üzerinde ( E5 ) ikamet ediyor.Allah aşkına birisi göstersin !! nerde bu metro girişi.Nerde başlmışki 2019 da bitsin..Yalan tamamen ½20 si bile bitmedi bu Havalimanının.Biz,Milleti,tüm uçacakları ve Çalışanları resmen kandırıyorsunuz.Allah aşkına siz de inanıyormusunuz bu yalana ?????
  • Hizmetin küçüğü /büyüğü olmaz RABBİM .C.C. Vatanın için çalış onlardan razı olsun fitness çıkaranlardan ismi razı olmasın inşallah vatanı sevmek imandandır İnşallah hepsi olacak metroda gelecek diğer hizmetler de gelecek vatanımızda ki milli gavurlar milli görünüp ortalığı karıştırmak istiyorlar ama nafile akıllarından kendini yiyip bitiriyorlar kendilerine kahr diyorlar ve de farkında bile değiller
  • Seçim kazanıldı zaten metroya ne gerek var. Senin seçmen uçağa binmez zaten. Binen azınlık da türbanını taksın ve jipi ile gitsin. Şükrederek gitsin. Solcular, okumuşlar ve tatürkçüler zaten uçmasın onlar insan değil. Havaalanının bitmesini beklemeden açacaksın zaten metro falan boşver. Ak ite ne desen yer zaten para harcama.
  • Anadolu yakasından gelecek yolcular içinde inşallah bir ulaşım kolaylığı sağlanır.
  • Dilerim Atatürk Havalimanı’nın yerine Central Park gibi bir alan yapılır. Milletçe böyle bir yere hasretiz. Parkımızda tavşanlar, sincaplar, ördekler, kuğular, kuşlar olsun. Spor alanları ve bol oksijen için mükemmel bir orman yaratalım. Olumlu düşünelim. Evelallah herşey gönlümüzce olur. Saygılar.
  • hızlandırılmalı. Ulaşım konusunda sıkıntı büyük olacak gibime geliyor, servisle olacak işler değil bunlar. Arkeolojik bulgulara rastlanırsa beklersiniz 3 sene daha. Neden en başında metro hattına ağırlık verilmedi anlamıyorum.
  • Atatürk havalimanında işletmede çalışan teknisyenlere ve personle iyi maaş teklif etmişler, arkadaşlarım söylemiyor ama yüzleri gülüyordu.
  • Metroyu kazan köstebek makinaların hergun açabileceği tünel kapasitesi belli..yanı ortalama toplam gerekli sure cok şaşmaz..ama bu planlamayı dahi yapamayanlar ülke yi ve inşaatları yönetiyor maalesef..

Turizm alanındaki yatırımlarına hız veren Limak Holding, toplamda sekizinci, yurt dışında ise ilk olan otelini KKTC'de açtı.

Yeni otelle ilgili düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, İstanbul yeni havalimanıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.

'İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına ilişkin, açılış tarihinde herhangi bir aksilik yok. Allah bir mani vermezse 29 Ekim'de havalimanımızı açacağız. 22 Haziran'da ilk uçaklar indi. Çok başarılı iniş oldu. Yolcular da çok rahat ve güzel bir şekilde indiklerini söylediler. Tesisler hızla devam ediyor. Ulaşıma gelince kara yolları konusunda bütün yollar tamamlanmış, şu anda bile hazır... Atatürk Havalimanı'nın 5 misli daha fazla kara yoluyla bağlanmış oluyoruz.

Metro, 2019'un sonuna kadar yetişecek, programlarında bir aksilik gözükmüyor. Metromuz, 2019'un sonunda oraya bağlanmış olacak. Bu şekilde herhangi bir sorun gözükmüyor. (Atatürk Havalimanı'ndaki) Çalışanlara gelince, burada 100 bin çalışan olacak. Atatürk Havalimanı kapanacağı için oradaki iş gücünden mutlak surette faydalanacağız. İşimize yarayacak önemli derecedeki iş gücünü kullanmamız lazım."

3. havalimanı metrosu ne durumda?

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

sergio ~ 6 yıl önce
Yahu sevgili vatandaşlar, meslekdaşlar, yurtdaşlar; size ne yahu, siz seçip başımıza geçirmediniz mi yöneticileri, daha ne konuşuyorsunuz, sizin düşünmenize ne gerek var, onlar herşeyi sizin yerinize düşünür ve sizin için en hayırlı olanı yapar, kendinizi boşuno yormayın, alın maaşlarınızı binin motorsikletinize gidin yeni havalimanına, bu kadar basit, metroyu da ne zaman yaparlarsa biner gidersiniz, 16 yıl önce metro mu biliyordunuz, dolmuşa binin gidin gelin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En büyük ! ~ 6 yıl önce
Pekin en büyük havalimanını yapıyor önümüzdeki sene her bölümüyle açılmış olacak, BAE, Dubai yeni havalimanı için 82 milyar dolar harcanacağını açıldığı tarihte en büyük olacağını ilan etti. Bizi yönetenler de boşa üflediler necip milletimiz de her zaman olduğu gibi kandı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AHLÇLŞ ~ 6 yıl önce
Başkanım nereden vuruldu kazma,kürek,kepçe.Biz birtürlü göremiyoruz.Tüm çalışanlar ANA ARTER'ler üzerinde ( E5 ) ikamet ediyor.Allah aşkına birisi göstersin !! nerde bu metro girişi.Nerde başlmışki 2019 da bitsin..Yalan tamamen ½20 si bile bitmedi bu Havalimanının.Biz,Milleti,tüm uçacakları ve Çalışanları resmen kandırıyorsunuz.Allah aşkına siz de inanıyormusunuz bu yalana ?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NUR MUHAMMED FEYZULLAH ~ 6 yıl önce
Hizmetin küçüğü /büyüğü olmaz RABBİM .C.C. Vatanın için çalış onlardan razı olsun fitness çıkaranlardan ismi razı olmasın inşallah vatanı sevmek imandandır İnşallah hepsi olacak metroda gelecek diğer hizmetler de gelecek vatanımızda ki milli gavurlar milli görünüp ortalığı karıştırmak istiyorlar ama nafile akıllarından kendini yiyip bitiriyorlar kendilerine kahr diyorlar ve de farkında bile değiller

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cengiz ~ 6 yıl önce
İslam hoşgörü dinidir. Bu uslub çok çirkin. Ya bilerek, islamı karalamak için kin ve nefret dolu söylemlerini dindar görünerek etrafa saçıyorsun, ya da
Cengiz ~ 6 yıl önce
İslam hoşgörü dinidir. Bu uslub çok çirkin. Ya bilerek, islamı karalamak için kin ve nefret dolu söylemlerini dindar görünerek etrafa saçıyorsun, ya da
Cengiz ~ 6 yıl önce
Ya da iyi niyetlisin ama islamı anlayamamışsın.
Nur Muhammed ~ 6 yıl önce
Seni savcılığa şikayet etmek lazım. Ülkenin bu hale gelmesindeki en büyük sebeplerden biri bu cahillik işte. Üstelik Türkçe bilgin de yok. Arapça öğreneceğine git önce ana dilini öğren. Sonra yorum yazarsın. Arap kılıklı
No metro ~ 6 yıl önce
Seçim kazanıldı zaten metroya ne gerek var. Senin seçmen uçağa binmez zaten. Binen azınlık da türbanını taksın ve jipi ile gitsin. Şükrederek gitsin. Solcular, okumuşlar ve tatürkçüler zaten uçmasın onlar insan değil. Havaalanının bitmesini beklemeden açacaksın zaten metro falan boşver. Ak ite ne desen yer zaten para harcama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
No metro ~ 6 yıl önce
Keske metro da havalimani ile ayni zamanda yapilsaydi. Fakat bir soru ayrimcilik yapan kim bu yorumda kin ve dusmanliga sevkeden, birde su okumus okumamis hikayesi yokmu varya olduruyor zaten. Senin secmen ucaga binmezmis sen hdp ye oy vermeye devam et, havalimanina zaten karsiydin bir zahmet gelme kopruden gecme yollardan gecme. Ataturk havalimanina yapildiktan kac sene sonra metro geldi onu biliyormusun peki ??
Yeni Havalimanımız ~ 6 yıl önce
Anadolu yakasından gelecek yolcular içinde inşallah bir ulaşım kolaylığı sağlanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Central Park ~ 6 yıl önce
Dilerim Atatürk Havalimanı’nın yerine Central Park gibi bir alan yapılır. Milletçe böyle bir yere hasretiz. Parkımızda tavşanlar, sincaplar, ördekler, kuğular, kuşlar olsun. Spor alanları ve bol oksijen için mükemmel bir orman yaratalım. Olumlu düşünelim. Evelallah herşey gönlümüzce olur. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metro çalışmaları ~ 6 yıl önce
hızlandırılmalı. Ulaşım konusunda sıkıntı büyük olacak gibime geliyor, servisle olacak işler değil bunlar. Arkeolojik bulgulara rastlanırsa beklersiniz 3 sene daha. Neden en başında metro hattına ağırlık verilmedi anlamıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tava civa ~ 6 yıl önce
Atatürk havalimanında işletmede çalışan teknisyenlere ve personle iyi maaş teklif etmişler, arkadaşlarım söylemiyor ama yüzleri gülüyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Köstebek ~ 6 yıl önce
Metroyu kazan köstebek makinaların hergun açabileceği tünel kapasitesi belli..yanı ortalama toplam gerekli sure cok şaşmaz..ama bu planlamayı dahi yapamayanlar ülke yi ve inşaatları yönetiyor maalesef..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000