24 Ocak 2017, Salı 09:32:15

3. havalimanı lastik sektörünü de büyüttü

2016 yılında, ticari lastik sektöründe en ciddi büyüme karma servis olarak adlandırılan ve daha çok inşaat sektöründe kullanılan ürün grubunda yaşanırken, İstanbul’daki üçüncü havalimanı gibi büyük ölçekli projeler, bu ürün segmentinin büyümesine önemli ölçüde katkı sağladı.
  • Goodyear yerine petlas dan tedarik edeydin o kazanaydi, milli şirketler kazanaydiya nerde sizin milliyetciliginiz
  • 3.havalimani inşaati birçok sektoru canlandirdi talep oldu artti çoğaldi..gelelim lastik sektorune iş makinalarin lastik ihtiyaci tabiki bu konuda kaliteli markalar ön plana çikar öyle olmalidir..kusura bakmayin da petlas sadece binek araba lastiğinde idare eder ucuz olduğu için ve kalitesi sorgulanir çunku kullandiği hammaddeler ve katki maddeleri iyi değildir...adam iş makinalarina milyonlarca tl verip ucuz alip 3 gun sonra patlarsa ne yapar..olmaz..gider kusura bakmayin iyisini pahalisini verip alir kafasi rahat olur ben denedim çunku..
  • Mumkun mertebw yerli kaynak kullanacaktik..
  • Turkey !!
  • Haber başlığını "lojistik" olarak okuyup buralara geldim. İçeriği sonuna kadar okudum bir de:)
  • Hani alimlar agirlikli Turk firmalardan yapilacakti. Petlas yabancilara mi satildi da 3. Havalimaninda yok.
  • 3 havalımanı ıle ya sahlancaz;dünyanın havacılık merkezı olucaz;Körfez ülkelerinin egemenliğini bitiricez..yada fena patlıcaz...ya herro ye merroo
  • Parayı yabancıya akıt RTE ülke sınırları içinde adamlara meydan oku ama adamlara paramızı akıt adamlara muhtaç olduğumuzu biliyorsun ama oy için Türkiye istese üretemez mi üretir ama işinize gelmiyor fırellinin lastiklerini Türkiye'de kim üretiyor.

2016 yılında, ticari lastik sektöründe en ciddi büyüme karma servis olarak adlandırılan ve daha çok inşaat sektöründe kullanılan ürün grubunda yaşanırken, İstanbul’daki üçüncü havalimanı gibi büyük ölçekli projeler, bu ürün segmentinin büyümesine önemli ölçüde katkı sağladı.

3. Havalimanı tedarikçisi

Bu verileri değerlendiren Goodyear Ticari Lastikler Direktörü Şaban Güngör konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Goodyear olarak bu yıl en çok inşaat sektörünü kapsayan karma servis ürün grubunda büyüdük. Bu alanda en önemli projelerin başında gelen İstanbul’daki üçüncü havalimanın lastik tedarikçisiyiz. Böylesine büyük projelerde yer alarak, sektörün en güçlü bayilerini Goodyear ailesine katarak ve elbette müşterilerimiz sayesinde, Goodyear Şirketi 2016 yılında, Türkiye ticari lastik pazarının büyümesinin üç katı büyüme sağladı” diye konuştu.

EMEA bölgesinde lider

2016 yılında Goodyear Avrupa, Orta Doğu, Afrika (EMEA) bölgesinde yer alan pazarlardan, ticari lastik işindeki en başarılı performanslarından birini Goodyear Türkiye ekibinin göstermiş olmasından büyük gurur duyduklarını ifade eden Güngör, “Böylece; EMEA bölgesinin 2016 yılı ticari lastik iş sonuçlarına en büyük katkıyı sağlayan ülke, Türkiye oldu” dedi.

Ticari lastik pazarının 2017’de de geçtiğimiz yıllardaki kadar olmasa da, ekonominin genel seyrine paralel olarak büyümesini sürdüreceğini öngördüklerini ifade eden Güngör; “Goodyear, 2017’de ürün portföyüne kattığı yeni ürünlerle, satış sonrası hizmetleriyle büyüyecek. Goodyear’ın bütün stratejilerinin odağında müşterileri yer alıyor. Bu bağlamda Goodyear, servis standartlarının gelişmesini de sürdürecek” dedi.

2017'de çalışmalar hızlanacak

Önümüzdeki dönemde filolaşmanın bir trend olarak daha da artacağını belirten Güngör; “Buna bağlı olarak, biz de Türkiye’de, Goodyear’ın Avrupa’da halihazırda kullandığı filolara yönelik servis programlarının uyarlanması üzerine çalışıyoruz. 2017’de bu çalışmalarımızı daha da hızlandırarak, müşterilerimize çok daha gelişmiş bir hizmet sunacağız” diye konuştu.

3. havalimanı lastik sektörünü de büyüttü

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

petlas ~ 7 yıl önce
Goodyear yerine petlas dan tedarik edeydin o kazanaydi, milli şirketler kazanaydiya nerde sizin milliyetciliginiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 7 yıl önce
İzmit'te Goodyear'ın fabrikası var.
camarothy ~ 7 yıl önce
3.havalimani inşaati birçok sektoru canlandirdi talep oldu artti çoğaldi..gelelim lastik sektorune iş makinalarin lastik ihtiyaci tabiki bu konuda kaliteli markalar ön plana çikar öyle olmalidir..kusura bakmayin da petlas sadece binek araba lastiğinde idare eder ucuz olduğu için ve kalitesi sorgulanir çunku kullandiği hammaddeler ve katki maddeleri iyi değildir...adam iş makinalarina milyonlarca tl verip ucuz alip 3 gun sonra patlarsa ne yapar..olmaz..gider kusura bakmayin iyisini pahalisini verip alir kafasi rahat olur ben denedim çunku..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Petlas bu segmenttw urun tedarik edemiyor mu ~ 7 yıl önce
Mumkun mertebw yerli kaynak kullanacaktik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tr ~ 7 yıl önce
Turkey !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lastik? ~ 7 yıl önce
Haber başlığını "lojistik" olarak okuyup buralara geldim. İçeriği sonuna kadar okudum bir de:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Petlas ~ 7 yıl önce
Hani alimlar agirlikli Turk firmalardan yapilacakti. Petlas yabancilara mi satildi da 3. Havalimaninda yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3 havalimanı ~ 7 yıl önce
3 havalımanı ıle ya sahlancaz;dünyanın havacılık merkezı olucaz;Körfez ülkelerinin egemenliğini bitiricez..yada fena patlıcaz...ya herro ye merroo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Concorde ~ 7 yıl önce
Parayı yabancıya akıt RTE ülke sınırları içinde adamlara meydan oku ama adamlara paramızı akıt adamlara muhtaç olduğumuzu biliyorsun ama oy için Türkiye istese üretemez mi üretir ama işinize gelmiyor fırellinin lastiklerini Türkiye'de kim üretiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 7 yıl önce
Türkçe'yi öğren de gel.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000