27 Ocak 2017, Cuma 10:01:10

3. havalimanı inşaatında hayatını kaybetti

Havaalanı inşaatında düşerek hayatını kaybeden işçi toprağa verildi
  • Ben buradan yeter be diyen o sahisa yazıyorum ben otada hayatını 4 yetim çocuğunun geçimini sağlamak için çalışan merhumun kardesiyim şunu yüreklilikle soylesene ki o adamın görevi orada demir bağlamak di firmanın zafiyeti is guvenliyi eksikliği dir bir vinç nasıl olursa yanlış yönlendirilr ters tarafa mazemenin çarpıp aşağı düşmesi sonucu dur burada kusurlu her kimse bilir kişi ve kişilerce sonunda tesbit edilecek buna inanıyorum yeter be yüreklilikle sende bunu şöyle be bu acı senin basaina gelse bu yorumu böyle yazmazdin seninde çocuğun çocuğun var bir gün sende anlatsin bu acıyı
  • Kendisine sahip olmamışlarsa hiç olmasa ailesine finansal açıdan yardımları bulumsa diyeceğim de böyle bir acıyı finansal açıdan hiçbir şey hafifletmez...
  • Bu tur kazalari hemen başka taraflara çekmek doğru değildir.amerikada da avrupa da da olabilir..turkiyede de.olmamasi gereken bir uzucu kaza olaya siyaseti kariştirmayin..işçi sağliģibve guvenliģi açisindan bakmak lazim..ve işci kendi guvenliğini saglamiş midir yuksek yere çiktiğonda bunun gbi bir suru guvenlik kurallarini kontrol edip sorgulamak lazim...kimse ekmek parasi için kaza ile vefat etmemelidir..
  • Turkiye mizde yani bizde cok kotu ve cirkin bir aliskanlik var. Hemen boyle bir is kazasi veya trafik kazasini siyasetle iliskilendirmek. Nicin boyle olaylarin insani yonunu konusmuyoruzda siyasi yonunu konusuyoruz. Insaatta kazada olen bir kardesimizin olumu ile Hukumetin veya Cumhurbaskanimizin ne alakasi var. Olsa olsa calistigi sirketin bir ihmali soz konusu olabilirki onuda tabii kesin olarak bilmiyoruz. Sirketinde gunahini almayalim, bilirkisi kaza raporunu beklemek lazim herhangi bir fikir aciklamasi yapmak icin. Allah rahmet eylesin ailesine sabir versin.
  • Havalimanına ismi verilsin
  • İnş ailesine yardımcı olurlar allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
  • İşte bunun için Hayır diyorum.Önce betona değilde insana değer verin.Allah rahmet etsin.

Havaalanı inşaatında düşerek hayatını kaybeden işçi toprağa verildi

İstanbul'da, 3'üncü havaalanı inşaatında çalışan 43 yaşındaki Taner Tosun, inşaattan düşerek öldü. Taner Tosun, Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde toprağa verildi.

Yaklaşık 1,5 ay önce 3'üncü havaalanı inşaatında çalışmaya başlayan inşaat işçisi Taner Tosun, dün inşaatta yaklaşık 5 metre yüksekten düşerek ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Taner Tosun yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 2 çocuk babası Taner Tosun'un cenazesi Kocaeli'nin Körfez İlçesi'ne getirildi. Taner Tosun bugün Körfez Yavuz Sultan Selim Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Körfez Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. (Hürriyet)

3. havalimanı inşaatında hayatını kaybetti

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Guven topa ~ 7 yıl önce
Ben buradan yeter be diyen o sahisa yazıyorum ben otada hayatını 4 yetim çocuğunun geçimini sağlamak için çalışan merhumun kardesiyim şunu yüreklilikle soylesene ki o adamın görevi orada demir bağlamak di firmanın zafiyeti is guvenliyi eksikliği dir bir vinç nasıl olursa yanlış yönlendirilr ters tarafa mazemenin çarpıp aşağı düşmesi sonucu dur burada kusurlu her kimse bilir kişi ve kişilerce sonunda tesbit edilecek buna inanıyorum yeter be yüreklilikle sende bunu şöyle be bu acı senin basaina gelse bu yorumu böyle yazmazdin seninde çocuğun çocuğun var bir gün sende anlatsin bu acıyı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık... ~ 7 yıl önce
Kendisine sahip olmamışlarsa hiç olmasa ailesine finansal açıdan yardımları bulumsa diyeceğim de böyle bir acıyı finansal açıdan hiçbir şey hafifletmez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaeorhy ~ 7 yıl önce
Bu tur kazalari hemen başka taraflara çekmek doğru değildir.amerikada da avrupa da da olabilir..turkiyede de.olmamasi gereken bir uzucu kaza olaya siyaseti kariştirmayin..işçi sağliģibve guvenliģi açisindan bakmak lazim..ve işci kendi guvenliğini saglamiş midir yuksek yere çiktiğonda bunun gbi bir suru guvenlik kurallarini kontrol edip sorgulamak lazim...kimse ekmek parasi için kaza ile vefat etmemelidir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ABD'de olsaydi ~ 7 yıl önce
Amerika'da olsaydi o firmaya o kadar fazla paraya mal olurdu ki eger cok kucuk bir eksikleri gorulseydi belki de tumden iflas ederlerdi. O firmanin baska isler almasida zorlasirdi cunki sigortalanabilmeleri zorlasirdi.
Huseyin ~ 7 yıl önce
Turkiye mizde yani bizde cok kotu ve cirkin bir aliskanlik var. Hemen boyle bir is kazasi veya trafik kazasini siyasetle iliskilendirmek. Nicin boyle olaylarin insani yonunu konusmuyoruzda siyasi yonunu konusuyoruz. Insaatta kazada olen bir kardesimizin olumu ile Hukumetin veya Cumhurbaskanimizin ne alakasi var. Olsa olsa calistigi sirketin bir ihmali soz konusu olabilirki onuda tabii kesin olarak bilmiyoruz. Sirketinde gunahini almayalim, bilirkisi kaza raporunu beklemek lazim herhangi bir fikir aciklamasi yapmak icin. Allah rahmet eylesin ailesine sabir versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
İş kazası istatistiklerine bakarsan anlarsın neden siyasi olduğunu.. Bizde ne yazık ki iş güvenliği hala kağıt üstünde, çıkarılan iş kanununun gerekleri sürekli erteleniyor. Bu ülkede 301 madenci öldü, kimseye bişey olmadı, var mı bundan ötesi..
Kenan ~ 7 yıl önce
Havalimanına ismi verilsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim belli ~ 7 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan Havalimanı tartışma yaratmayın.
Tgs ~ 7 yıl önce
İnş ailesine yardımcı olurlar allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAYIR ~ 7 yıl önce
İşte bunun için Hayır diyorum.Önce betona değilde insana değer verin.Allah rahmet etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN EVET ! ~ 7 yıl önce
DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN EVET !
Yeter be ~ 7 yıl önce
Yeter be ! Olabilir iş kazası adam dengesini kaybedip düşmüştür ! Her şeyi hükümete yıkıp durmayın
Yazik ~ 7 yıl önce
Olabilir mi???? Sen saka misin is kazasi cinayettir
Komik ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
İşçi cinayetleri ~ 7 yıl önce
Türkiyenin ortalama ömür süresi düştü son senelerdeki işçi cinayetlerinden dolayı.
Evet Hayır değil "Allah rahmet eylesin." ~ 7 yıl önce
Evini geçindirmek için şartların zorluğunu gözetmeksizin çalışan bir baba her ne sebeple olursa olsun hayatını kaybediyor ama belki arkasından bir Fatiha okuyup temiz duygularla başsağlığı dilemek varken "EVET" "HAYIR" derdine düşüp insanlıktan soğutacak yorumlar yapıyorsunuz. Tamam suçladıklarımızda vicdan yok diyelim bari bizler vicdanlı olalım. Biz bu değiliz.. Biz TÜRKÜZ.. Hepiniz adına Allah'tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000