16 Mart 2015, Pazartesi 15:09:54

3. HAVALİMANI EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

İstanbul’un Yeni Havalimanı, ACI (Uluslararası Havalimanları Konseyi) Airport Exchange 2015 etkinliğine ev sahipliği yapacak.
  • Dispatch/pilot:allah sonumuzu hayiretsin yeni havaalani dediklerinin neresinde tutsan elinde kaliyor..........
  • Hayal et rumuzuyla yazan arkadaşa yanıt: Hızlı tren Ankara'dan Pensik'e ortalama 76 km hızla geliyor. Marmaray'ın 65 km'lik hattının %80'i bitmedi. Çivi bile çakılmıyor. Üçüncü köprünün Bağlantı yollarıyla bitmesi için en az beş yıl gerekiyor. Ankara-Sivas Hatti gerçekleşme %13; ödenek ise bitti. Ankara-İzmir hattı başlamadı bile. Ankara-Bursa hattı gerçekleşme %1. Ankara-Antalya Hattı zaten palavra.Kars- Tiflis Hatti da bir türlü bitemedi. Lütfen tüm milleti ahmak sanmayınız. Onların oranı %50'ydi. Son anketlere göre %40'a inmiş. Aktrollerin yorumlarını daha inandırıcı yapması gerekiyor artık.
  • Harıka ✈️✈️✈️✈️
  • İnşaat başladı ise,niye yer teslimi yapılmadı?
  • arazide mangal yapıp müteahitlerin range roverlarıyla offroadculuk oynarlar artık, istanbul da değil o inşaat
  • Bu havalimanın bitmesi çok zor. Sanki hayal ötesi...
  • 15:50 yorum sahibi Ses vermeseydiniz şaşardım. Bu havalimanı biter. Hem de sizlere rağmen.
  • İnşaat'ı hızla devam ediyormuş.... Hala zemin etüdü yapılıyor, bir sene oldu.

İstanbul’un Yeni Havalimanı, ACI (Uluslararası Havalimanları Konseyi) Airport Exchange 2015 etkinliğine ev sahipliği yapacak.

İstanbul’un kuzeyinde dünyanın en büyük yeni havalimanını inşa eden İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. Uluslararası Havalimanları Konseyi ‘ACI’ nın AVRUPA ve Asya-Pasifik bölgeleri tarafından ortaklaşa düzenlenen ve kapsamlı bir havalimanı hizmetleri fuarı ile beş uzmanlık konferansını kapsayacak olan ACI Airport Exchange 2015 etkinliğine ev sahipliği yapacağını duyurdu.

İGA’nın ev sahipliğinde düzenlenecek ACI Airport Exchange 2015, 8-10 Aralık tarihlerinde, İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Dünyanın önde gelen şirketleri, şimdiye kadar inşa edilmiş bu en büyük yeni havalimanı projesinde yer almak için yarışırlarken, fuarın 150’den fazla katılımcı firmayı çekmesi bekleniyor. Fuara ayrıca, 2500 kadar delege ve ziyaretçinin geleceği tahmin ediliyor. Düzenlenecek beş ACI Airport Exchange uzmanlık konferansına ilave olarak, 10,2 milyar avroluk yeni havalimanına özel ‘İstanbul Yeni Havalimanı Gelişim Konferansı’, inşaat alanına yapılacak ilk büyük ölçekli rehberli ziyaret ile birleştirilecek.

Uluslararası havalimanı etkinlikleri takviminde önde gelen, 2013’te Doha - Hamad Uluslararası Havalimanı ve en son 2014’te Aéroports de Paris olmak üzere, Avrupa veya Asya’nın kayda değer gelişmeler sağlayan büyük havalimanlarının ev sahipliğinde gerçekleşen ACI Airport Exchange, bu yıl 10’uncu kez düzenlenecek.  

İGA CEO’su Mertol Genç, “İstanbul’un yeni havalimanının inşası hızla sürerken, dünyanın en büyük havalimanı ve önde gelen transfer merkezlerinden biri olacak projeye dünya genelinde büyük ilgi gösteriliyor. İGA’nın ev sahipliğinde gerçekleşecek ACI Airport Exchange, havacılıkta çığır açacak ‘mega hub’ İstanbul Yeni Havalimanı’na odaklanan ilk küresel etkinlik olacak. Etkinlik, İGA ve ortaklarımıza, İstanbul’un yeni havalimanının temsil ettiği vizyonu ve geleceğe doğru atılan bu dev adımı sergileme imkanı sunan ilk gerçek fırsat olması nedeniyle, küresel hava taşımacılığı sektörünün de önemli ölçüde ilgisini çekecektir” diye konuştu.

ACI Avrupa Genel Direktörü Olivier Jankovec ve ACI Asya-Pasifik Bölgesi Direktörü Patti Chau, “İstanbul ve Türkiye, küresel hava taşımacılığının yükselen yıldızlarıdır. Son 10 yıla ait havalimanı trafik raporlarımız, Türkiye’nin havalimanlarının çift haneli büyüme rakamları ile hızla ilerlediğini ve trafik sıralamasında son derece etkileyici bir hızla yukarılara tırmandığını gösteriyor. Ülke, yüzüncü kuruluş yıldönümü olan 2023’e kadar, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma yolunda istikrarlı bir şekilde ilerliyor.

İstanbul’un yeni havalimanı, dünyada önde gelen transfer noktası projelerinden biri olduğu gibi,  ACI AVRUPA ve ACI Asya-Pasifik tarafından ortaklaşa organize edilen İGA ev sahipliğindeki ACI Airport Exchange de, ACI tarafından şimdiye kadar düzenlenmiş en büyük etkinliklerden biri olacak; doğu ile batı arasında havalimanı öğretisi alanında bir köprü oluşturacak.

3. HAVALİMANI EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dispatch/pilot:allah sonumuzu hayiretsin yeni havaalani dediklerinin neresinde tutsan elinde kaliyor..........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hayal et rumuzuyla yazan arkadaşa yanıt: Hızlı tren Ankara'dan Pensik'e ortalama 76 km hızla geliyor. Marmaray'ın 65 km'lik hattının %80'i bitmedi. Çivi bile çakılmıyor. Üçüncü köprünün Bağlantı yollarıyla bitmesi için en az beş yıl gerekiyor. Ankara-Sivas Hatti gerçekleşme %13; ödenek ise bitti. Ankara-İzmir hattı başlamadı bile. Ankara-Bursa hattı gerçekleşme %1. Ankara-Antalya Hattı zaten palavra.Kars- Tiflis Hatti da bir türlü bitemedi. Lütfen tüm milleti ahmak sanmayınız. Onların oranı %50'ydi. Son anketlere göre %40'a inmiş. Aktrollerin yorumlarını daha inandırıcı yapması gerekiyor artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Harıka ✈️✈️✈️✈️

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İnşaat başladı ise,niye yer teslimi yapılmadı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
norge ~ 9 yıl önce
arazide mangal yapıp müteahitlerin range roverlarıyla offroadculuk oynarlar artık, istanbul da değil o inşaat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zor ~ 9 yıl önce
Bu havalimanın bitmesi çok zor. Sanki hayal ötesi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777-9 ~ 9 yıl önce
Berlin'le karıştırdınız yine ! Bu havalimanı denilen tarihde bitecek,Türk milletinde bu güç fazlasıyla var..
hayal et ~ 9 yıl önce
Marmaray, hızlı tren, 3. köprü vs vs.. hepsi hayaldi gerçek oldu...
hayal ~ 9 yıl önce
HAYALDI GERCEK OLACAK
Pek yakında ~ 9 yıl önce
Yakında İran usülü hayaldi. O da gerçek olacak değil mi ?
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
15:50 yorum sahibi Ses vermeseydiniz şaşardım. Bu havalimanı biter. Hem de sizlere rağmen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
biter de ~ 9 yıl önce
biter biter de firmanın işletme süresi o günden itibaren başlar galiba.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İnşaat'ı hızla devam ediyormuş.... Hala zemin etüdü yapılıyor, bir sene oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000