27 Kasım 2017, Pazartesi 08:51:11

3. havalimanı belgesel oluyor

İGA, yapımı son sürat devam eden İstanbul Yeni Havalimanı’nın belgesel olacağını açıkladı.
  • Sabiha Gökçen metrosu da bitince Sabiha Gökçen Avrupa yakasında belli yerlerdeki insanlar için bile daha cazip hale gelecek. Yeni havalimanı gerçekten şehre çok uzak. Metrosu da açılışa yetişecek gibi durmuyor. Ayrıca İstanbul gibi büyük bir şehirde havalimanı express treni de şart ama neden düşünülmüyor anlamış değilim.
  • ERDOGAN ulkeme eser ustune eser kazandirdigin icin sana ulkem insanlari adina sukranlarimi sunarim. Ayrica 2019 secimlerini dort gozle bekliyoruz. Ben, hanimim, yetiskin ogullarim onlarin hanimlari ve hatta torunlarim dahi hepimizin oylari AKP ve Cumhurbaskanimiz icin haziriz bekliyoruz.
  • ekonomi ve turizm bitik, benzin başta hergün herşeye zam yapılıyor, dünyada verginin vergisini alan tek ülke biziz,döviz fırlamış, en ufak krizde sallanıyoruz, abd vizeyi kaldırdı 2 saatte 2 milyar dolar para kaybettik,işsizlik rekor kırıyor,afrika'dan saman ithal eder hale gelmişiz,terör riski her an var,suç patlama yapmış,eğitim kalitemiz rezil halde,hastanelerden randevu alınamıyor vs bir havaalanı yapmakla bu sorunlar çözülecek mi ki bu kadar tantana yapılıyor ? yarın aç kalan insanlar yapılan köprüleri,yolları mı yiyecek ne olacak ?
  • Daha ortada Hazirhale gelmis dogrudurust bir unite yokki, Ortaya cikacak ve kem gozler kor olacak, TURK ler kafaya koydumu her sey yaparlar, cunku nuh peygamber soyundan geliyoruz,
  • Helal olsun erdoğana
  • açıklanmayan iş kazalarını da belgesele koyacaklar mı?
  • iki yıl iş yapamadıktan bir çivi bile çakamayıp firmalardan koydukları yöneticileri kovup işi profesyonellere teslim ettiler onlar gelip bir buçuk yılda binayı ve tüm projeyi ayağa kaldırdı hem projeyi yapıp hem binayı yaptılar projeler dizaynlar ve zor kısımlar bitince cefa çekenleri gerçek emekçileri tasviye edip işi en aceminin yapacağı hale getirenleri tasviye edip yine kendi firmalarının işe yaramazlarını getirdiler gelenler bu basit işi bile adam gibi yapamıyor şantiyemizde bizde ibret ve üzüntü ile seyrediyoruz bu olsa olsa vefasızlığın kul hakkı yemenin belgeseli olur vefasızlığın belgeseli olur
  • Hepsini gordum ve hepsini begendim. Insallah o tarafa isim cikarda istanbula ucusum olur. Biraz gormus olurum. Hem gezmek ve gormek iy olur.
  • Bu kadar büyük havalimanı yapmaktan önemli olan içindeki ulaşım. 45 dk lık izmir uçuşu için yine dış hatlardan iç hatlara 45dk yürürsek vay halimize... Orda çalışanların giriş çıkış ındaki mesafeleri düşünmek bile istemiyorum, inşallah bunları düşünmesi gerekenler düşünmüştür
  • Eyyy fel, sen kimsin?

İGA, yapımı son sürat devam eden İstanbul Yeni Havalimanı’nın belgesel olacağını açıkladı.

Yapımı tüm hızıyla devam eden ve yüzde 73’ü tamamlanan İstanbul Yeni Havalimanı belgesel oluyor. Havalimanını inşası ve işletmesini üstlenen İGA konsorsiyumu sosyal medya hesaplarından havalimanıyla ilgili tüm detayların belgesele konu olacağını duyurdu. İGA’nın yaptığı paylaşımda, “Anlatacağımız çok şey var! Dünyanın en büyüğü İstanbul Yeni Havalimanı tam gaz devam ederken, merak edilen tüm detaylar belgesele dönüşüyor. Gözünüz 2018’de bizde olsun” denildi.

14 EYFEL’E BEDEL

Havalimanı inşaatında şu ana kadar 460 bin ton inşaat demiri kullanıldı. Bu demirlerle 130 bin adet daire yapılabilirken, kullanılan 100 bin ton yapısal çelik 14 tane Eyfel Kulesi’ne eşdeğer.

225 BİN KİŞİYE İSTİHDAM

Terminalin 461 bin metre karelik çatısı ise 58 futbol sahası büyüklüğünde. İstanbul Yeni Havalimanı işletme döneminde 100 bin kişiye, tüm etapları tamamlandığında ise 200 ile 225 bin kişiye istihdam sağlayacak. Havalimanı Türkiye’nin gayri safi yurtiçi hasılasının yüzde 4.89’una denk geliyor. 

3. havalimanı belgesel oluyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

~ 6 yıl önce
Sabiha Gökçen metrosu da bitince Sabiha Gökçen Avrupa yakasında belli yerlerdeki insanlar için bile daha cazip hale gelecek. Yeni havalimanı gerçekten şehre çok uzak. Metrosu da açılışa yetişecek gibi durmuyor. Ayrıca İstanbul gibi büyük bir şehirde havalimanı express treni de şart ama neden düşünülmüyor anlamış değilim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan ~ 6 yıl önce
ERDOGAN ulkeme eser ustune eser kazandirdigin icin sana ulkem insanlari adina sukranlarimi sunarim. Ayrica 2019 secimlerini dort gozle bekliyoruz. Ben, hanimim, yetiskin ogullarim onlarin hanimlari ve hatta torunlarim dahi hepimizin oylari AKP ve Cumhurbaskanimiz icin haziriz bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 6 yıl önce
ekonomi ve turizm bitik, benzin başta hergün herşeye zam yapılıyor, dünyada verginin vergisini alan tek ülke biziz,döviz fırlamış, en ufak krizde sallanıyoruz, abd vizeyi kaldırdı 2 saatte 2 milyar dolar para kaybettik,işsizlik rekor kırıyor,afrika'dan saman ithal eder hale gelmişiz,terör riski her an var,suç patlama yapmış,eğitim kalitemiz rezil halde,hastanelerden randevu alınamıyor vs bir havaalanı yapmakla bu sorunlar çözülecek mi ki bu kadar tantana yapılıyor ? yarın aç kalan insanlar yapılan köprüleri,yolları mı yiyecek ne olacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Santa barbara ~ 6 yıl önce
Daha ortada Hazirhale gelmis dogrudurust bir unite yokki, Ortaya cikacak ve kem gozler kor olacak, TURK ler kafaya koydumu her sey yaparlar, cunku nuh peygamber soyundan geliyoruz,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isa çam ~ 6 yıl önce
Helal olsun erdoğana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iş kazaları ~ 6 yıl önce
açıklanmayan iş kazalarını da belgesele koyacaklar mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hangi birini ~ 6 yıl önce
hangi birini belgesel yapsınlar?
izmirli ~ 6 yıl önce
iki yıl iş yapamadıktan bir çivi bile çakamayıp firmalardan koydukları yöneticileri kovup işi profesyonellere teslim ettiler onlar gelip bir buçuk yılda binayı ve tüm projeyi ayağa kaldırdı hem projeyi yapıp hem binayı yaptılar projeler dizaynlar ve zor kısımlar bitince cefa çekenleri gerçek emekçileri tasviye edip işi en aceminin yapacağı hale getirenleri tasviye edip yine kendi firmalarının işe yaramazlarını getirdiler gelenler bu basit işi bile adam gibi yapamıyor şantiyemizde bizde ibret ve üzüntü ile seyrediyoruz bu olsa olsa vefasızlığın kul hakkı yemenin belgeseli olur vefasızlığın belgeseli olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzmirliye ~ 6 yıl önce
Çok doğru yazmışsınız. İçerden biri gibi :)
M ~ 6 yıl önce
Hepsini gordum ve hepsini begendim. Insallah o tarafa isim cikarda istanbula ucusum olur. Biraz gormus olurum. Hem gezmek ve gormek iy olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 6 yıl önce
Bu kadar büyük havalimanı yapmaktan önemli olan içindeki ulaşım. 45 dk lık izmir uçuşu için yine dış hatlardan iç hatlara 45dk yürürsek vay halimize... Orda çalışanların giriş çıkış ındaki mesafeleri düşünmek bile istemiyorum, inşallah bunları düşünmesi gerekenler düşünmüştür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyfel ~ 6 yıl önce
Eyyy fel, sen kimsin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000