18 Ocak 2021, Pazartesi 13:28:18

3 aydır havalimanında yaşayan şahıs tutuklandı!

Covid-19 korkusu nedeniyle uçuştan vazgeçen ve 3 aydır havalimanında yaşayan adam tutuklandı.
  • Kovid kafasina vurmus bu hintlinin. Trenle gitsin. Greyhound otobus ile gitsin. Arabayla gitsin. Otostop yapsin. Demokraside careler tukenmez. :)
  • Yakisikli

Amerika Birleşik Devletleri'nin Chicago eyaletinde bulunan O’Hare Havalimanı'nda üç aydır yaşamını sürdüren adam nihayet havalimanından çıktı.  

36 yaşındaki Aditya Singh, Covid-19 korkusu nedeniyle 19 Ekim 2020'den bu yana havalimanında yaşadığını iddia etti. Ancak kabahatler kanuna göre hakkında işlem yapılan şahıs tutuklanarak havalimanından çıkarıldı.  

Havalimanı yetkililerince yapılan açıklamada, şahsın güvenlik riski oluşturmadığı belirtildi. Singh'in 3 aydır hayatını diğer yolculardan yiyecek temin ederek sürdüğü belirlendi.  

27 Ocak’ta görülecek davaya kadar kefalet ücreti olarak 1000 dolarlık bir tutar belirlendi. Ancak kefaletin ödenmesi halinde bile şahsın havalimanına girişi yasaklandı.  

Singh'in 19 Ekim'de Kaliforniya uçağına binmek üzere Chicago O'Hare Uluslararası Havalimanı'na geldiği ancak son anda yolculuktan vazgeçtiği açıklandı.

Öte yandan Aditya Singh hakkında 26 Ekim 2020'de yakınları tarafından kayıp ilanı verildiği de aktarıldı.

©AirportHaber.com

3 aydır havalimanında yaşayan şahıs tutuklandı!

Yorumlar

kafa ~ 3 yıl önce
Kovid kafasina vurmus bu hintlinin. Trenle gitsin. Greyhound otobus ile gitsin. Arabayla gitsin. Otostop yapsin. Demokraside careler tukenmez. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beyin ~ 3 yıl önce
greyhound daha mı sağlıklı birader yani
Gaye ~ 3 yıl önce
Yakisikli

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000