11 Mayıs 2021, Salı 14:44:17

24 kez sahte pasaportla giriş yaptı 25'incide yakalandı!

Sahte pasaportla Türkiye'ye giriş yapmaya çalışan H.T. 25'inci denemesinde yakayı ele verdi. Rüşvet vererek 'Hamid Namıan' adına aldığı pasaportla Türkiye'ye giriş yapan Türk vatandaşı H.T. İstanbul Havalimanı'nda yakalandı. H.T.'nin daha önce 24 kez aynı pasaportla Türkiye'ye girdiği öğrenildi.
  • Teknik olarak pasaport sahte değil.
  • Ya tosuncuga todexciye bide sana hayran kaliyom ya valla sizin gibi adamları üniversitelerde tez yapmaları lazim
  • Bu tipimi neden böyle yarattın diye allaha dava açsa kazanır ama benim ülkeme kafasına göre girebiliyor. Gerçekten yaşanacak yer değil artık
  • yanlız pasaport sahte değilmiş , rüşvet karşılığı iran makamları vermiş.
  • 18 yasindan kucuk mu adi saklaniyor. Sucu sabit ise desifre olmali.
  • Yine saçma sapan cahil cahil yorumlar. Google baksanız benzer vakaların dünyanın bi çok yerinde olduğunu görürdünüz. Daha geçen senein haberinde ingiliz kaçak bi adamın fransız pasaportuyla dünyada ve ülkesinde nasıl fink attığını, nasıl illgal işler yaptığını anlatıyordu. Sırf bencil sebeplerden istediğiniz ŞEYLERİ rahatlıkla yapamıyorsunuz diye ülkeye ŞEY atıp durmaktan bıkmadınız. Körü körüne içinizi kararttınız. Bitmediniz.
  • Hangi aklı başında bir ülkede böyle bir şey olabilir? Burası dingo'nun ahırı mı? Daha önce bu şahsın sahte pasaportunu yakalayamayanlar,amirleri,müdürleri hakkında soruşturma açılacak mı? Ya bunun gibi bir terörist veya teröristler de ülkemize girdiyse? Memlekette olan biteni gördükçe artık neye şaşıracağımızı şaşırdık.
  • Ticaretini yaptığı şey uyuşturucu değil pudra şekeridir kesin. Ayrıca böyle biri 24 kez yakalanmadan ülkeye girip çıkıyorsa kim bilir kimler bu şekilde geldi gitti belki hala ülkenin içinde. Nasıl bir kontrol sistemi ve iş yapan görevliler var,bunları kimse denetlemiyor mu,anlamak mümkün değil de bu ülkede artık neyi anlayabiliyoruz ki?
  • Ulkenin ayakta kalması mucize.. hakkaten mucize..
  • Ülkeyi yolgecen hanına çevirdiler

Sahte pasaportla Türkiye'ye giriş yapmaya çalışan H.T. 25'inci denemesinde yakayı ele verdi.

Türkiye'ye giriş yapan Türk vatandaşı H.T. rüşvet vererek 'Hamid Namian' adına aldığı pasaportla İstanbul Havalimanı'nda yakalandı. H.T.'nin daha önce 24 kez aynı pasaportla Türkiye'ye girdiği öğrenildi.

İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü'ne bağlı pasaport polisi, İran'dan Türkiye'ye gelen ve İran uyruklu ‘Hamid Namian’ adına düzenlenmiş pasaportu bulunan kişiden kuşkulandı.

Pasaport kontrolü sırasında yolcudan maskesini indirmesini isteyen polis, Namıan'ın İranlı olmadığından şüphelenince şahıs parmak izi kontrolüne götürüldü.

UYUŞTURUCU TİCARETİNDEN ARANMASI VARMIŞ!

Yapılan kontrollerde Hamid Namian'ın aslında Türkiye'de uyuşturucu ticareti suçlarından hakkında arama kararı olan Türk vatandaşı H.T. olduğu anlaşıldı.

Gözaltına alınan H.T.'nin polise verdiği ilk ifadede, 20 bin dolar rüşvet vererek pasaportu İran makamlarından aldığını ve 24 kez aynı pasaportla Türkiye'ye giriş çıkış yaptığını söylediği öğrenildi.

İfadenin ardından adliyeye sevk edilen H.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

24 kez sahte pasaportla giriş yaptı 25'incide yakalandı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Hakkı ~ 3 yıl önce
Teknik olarak pasaport sahte değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay vay ~ 3 yıl önce
Ya tosuncuga todexciye bide sana hayran kaliyom ya valla sizin gibi adamları üniversitelerde tez yapmaları lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bıktımya ~ 3 yıl önce
Bu tipimi neden böyle yarattın diye allaha dava açsa kazanır ama benim ülkeme kafasına göre girebiliyor. Gerçekten yaşanacak yer değil artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saçma yorum ~ 3 yıl önce
İnsanların tipine kılıfına göre suçlu suçsuz haklı haksız olacağına karar verme düşüncesine ve her fırsatta ülkesini bir şekilde suçlama potansiyeline sahip bir insanla yaşamayı inanın bizde iple çekmiyoruz. Lütfen ilk fırsatta gidin :)
başlık ~ 3 yıl önce
yanlız pasaport sahte değilmiş , rüşvet karşılığı iran makamları vermiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Niye ~ 3 yıl önce
18 yasindan kucuk mu adi saklaniyor. Sucu sabit ise desifre olmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nonamesiz ~ 3 yıl önce
Yine saçma sapan cahil cahil yorumlar. Google baksanız benzer vakaların dünyanın bi çok yerinde olduğunu görürdünüz. Daha geçen senein haberinde ingiliz kaçak bi adamın fransız pasaportuyla dünyada ve ülkesinde nasıl fink attığını, nasıl illgal işler yaptığını anlatıyordu. Sırf bencil sebeplerden istediğiniz ŞEYLERİ rahatlıkla yapamıyorsunuz diye ülkeye ŞEY atıp durmaktan bıkmadınız. Körü körüne içinizi kararttınız. Bitmediniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Votandaş ~ 3 yıl önce
Kes trası...
Nonamesiz yazana ~ 3 yıl önce
Dünya'da kaç kişi ki aranan biri bir ülkeye 24 kere girip çıkıyordur? Ki benzeri şeyler oluyordur diyelim ya burada kaç kere oluyor ? Ve bu haber olanı ya olmayanlar? Ayrıca bu adam uyuşturucu kaçakçılığından aranıyor ya o İngiliz? Asıl senin gibi gerçekleri çıkarı için görmezden gelenler bitmediniz.
Cvp ~ 3 yıl önce
Ortada bir suç ve yanlış varsa tepki verilmesin senin gibi koyun mu olunsun? Belki ülkemizde böyle bir rezilliğin olması yakıştırılmadığından tepki veriliyor illa bir kötü şey olsa da eleştirsek diye deģil. Sen cahilliği bırak yanlışları sorgula biraz sahibinin sesi,koyun olma.
ŞEY ~ 3 yıl önce
Ne imiş o istediğimiz şey ?
Hayret akepeli mi arkadas ~ 3 yıl önce
İyi sahtekar!
Mr.Adam ~ 3 yıl önce
Burada yorum yapam büyül bir kitlenin ben Türk vatandaşı olduğunu düşünmüyorum!!!
ne desek boş ~ 3 yıl önce
Hangi aklı başında bir ülkede böyle bir şey olabilir? Burası dingo'nun ahırı mı? Daha önce bu şahsın sahte pasaportunu yakalayamayanlar,amirleri,müdürleri hakkında soruşturma açılacak mı? Ya bunun gibi bir terörist veya teröristler de ülkemize girdiyse? Memlekette olan biteni gördükçe artık neye şaşıracağımızı şaşırdık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen de boşsun ~ 3 yıl önce
Haberi okuyun. Pasaport sahte değil. Sadece alım yöntemi usule uygun değil. Pasaport geçerli bir İran pasaportu. İran makamları vermiş. Adam İran vatandaşı olmadığı halde rüşvetle alınmış. Sahte olmadığı için yakalanması daha zor.
yazık ~ 3 yıl önce
Ticaretini yaptığı şey uyuşturucu değil pudra şekeridir kesin. Ayrıca böyle biri 24 kez yakalanmadan ülkeye girip çıkıyorsa kim bilir kimler bu şekilde geldi gitti belki hala ülkenin içinde. Nasıl bir kontrol sistemi ve iş yapan görevliler var,bunları kimse denetlemiyor mu,anlamak mümkün değil de bu ülkede artık neyi anlayabiliyoruz ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlgili ~ 3 yıl önce
Yakalayanların açığa alınması an meselesi olabilirmi
pes pes pes ~ 3 yıl önce
Ulkenin ayakta kalması mucize.. hakkaten mucize..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 3 yıl önce
Ülkeyi yolgecen hanına çevirdiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000