29 Haziran 2009, Pazartesi 10:20:23

1.TASSA GÜZEL SANATLAR ETKİNLİĞİ

TASSA, kuruluşundan bu yana ilk kez sanatsal bir faaliyete öncülük ediyor...
  • TASSA'nın açılımını yapan arkadaşları tebrik ediyorum! bu ne bilgi birikimi :) sabancıyla ilgili yorumcu resmen espiri yapmış dalga geçmiş ama size daha çok güldüm valla :))
  • Havacılık yasasının çıkmamasına sebep TASSA mı? Biz de TOSHID zannediyorduk...
  • Ne zaman derneğin haberi yayınlansa AYNI TAS AYNI HAMAM başlığı yoruma başlıyor...Kendisinin derneğe özel takıntısı var galiba... Ayrıca TASSA Turkish Airlines Steaward-Steawardess Association cümlesinin kısaltılmış halidir. Okul yaptırıp şehit kabin memurlarının adını vermek ve kabin memurlarının sanat eserlerini sergilemek kabin memurları için yapılmış şeylerdir. Algılaması bu kadar zor mu?
  • bu yorumları yazanlara sadece acıyorum. 5 sene boyunca bu ülkede ne aynı kaldı ki aidatlar artmasın? 5 yıl sonra yapılan zam okula destek olmak içindi...Dernek mesleğimizi temsil eder. yapılan bu etkinlikle bizlerin bu mesleği yaparken aslında sahip olduğumuz başka bilgi ve becerilerimizin de olduğunu kamuoyuna göstermek maksadındalar. Meslek gurubunun prestijini arttırmaya çalışmak en kutsal vazifedir!Ama nerdeeee bunu anlayanlar! Anca taş atın, yerin ama bir taşta siz koymayın olur mu? Havacılık yasası mı?Eylül ayında SHGM nün yapacağı şurada TASSA'nın olmadığını mı sanıyorsunuz? Orada konuşulacakların arasına TASSA'nın raporununda olması sizi hiç ilgilendirmez! Sabancı'nın adını telaffuz eden misafir daha TASSA'nın açılımından bihabe
  • bütün herşey bitti.şimdi de sanatsal faaliyetlere el atmak kaldı..kolay gelsin..
  • tasSA! Sabancının mı acaba? Havacılıkla pek alakaları yokta! Hayır kurumu gibi maşallah!...
  • biraz gerçek sorunlarla uğraşsalar havacılık yasası gibi! anca aidatları artırmayı biliyorlar...

Temsil ettikleri Kabin Memurluğu mesleğine mensup amatör ya da profesyonel çok fazla sayıda sanatçı ve zanaatkâr meslektaşlarının olduğuna inanan TASSA Yönetim Kurulu, kabin memurlarının bu alanlardaki emeğini kamuoyuyla paylaşma kararı aldı.

Ekim ayı içerisinde düzenlenecek ve gelenekselleşmesi planlanan “Kabin Memurları Sergisi”ne katılmak için aranan tek şart “Kabin Memuru” olmak olarak belirlenirken etkinlik için eser teslim tarihi 30 Eylül 2009 mesai sonu olarak belirlendi.

Eserlerin, derneğin Ataköy’deki genel merkezine şahsen teslim edilmesi istenirken konu seçimi eser sahiplerine bırakıldı. Sanatçı ve zanaatkâr meslektaşlarının yağlı boya resim, heykel, ahşap boyama, ebru, hat, takı tasarımı, fotoğraf gibi branşlarda eserleriyle katılabilecekleri belirtildi.

Fotoğrafla katılacak olan sanatçıların fotoğraflarını yüksek çözünürlükte ve dijital makineyle çekmiş olmaları esas alınırken, fotoğraflarda Photoshop türü programlar kullanılarak fotoğraflarda oynama yapılmaması istenmekte. Katılımcılar renkli ya da siyah/beyaz fotoğrafla katılabilirler ancak fotoğrafların bastırılmış olarak teslim edilmesi gerekiyor.

Sanatçıların etkinliğe en çok 5 eserle katılabileceği ve sergilenecek olan eserler ve sayıları etkinliğe katılım oranına göre dernek yönetim kurulu tarafından belirlenecek. Bütün katılımcılar eserlerinde anlatım biçimde özgür olmakla birlikte kültürel ve mesleki etiğe uymayan, erotizmin ya da teşhirciliğin ön plana çıkarıldığı eserlerin değerlendirmeye alınmayacağı vurgulandı.

Etkinliğe katılan eser sahipleri arzu ettiği takdirde eserleri, ziyaretçiler tarafından satın alınabilecek ve bu eserlerden edinilen gelir TASSA İlköğretim Projesi Fonu’na aktarılacaktır...

1.TASSA GÜZEL SANATLAR ETKİNLİĞİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
TASSA'nın açılımını yapan arkadaşları tebrik ediyorum! bu ne bilgi birikimi :) sabancıyla ilgili yorumcu resmen espiri yapmış dalga geçmiş ama size daha çok güldüm valla :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Havacılık yasasının çıkmamasına sebep TASSA mı? Biz de TOSHID zannediyorduk...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ne zaman derneğin haberi yayınlansa AYNI TAS AYNI HAMAM başlığı yoruma başlıyor...Kendisinin derneğe özel takıntısı var galiba... Ayrıca TASSA Turkish Airlines Steaward-Steawardess Association cümlesinin kısaltılmış halidir. Okul yaptırıp şehit kabin memurlarının adını vermek ve kabin memurlarının sanat eserlerini sergilemek kabin memurları için yapılmış şeylerdir. Algılaması bu kadar zor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu yorumları yazanlara sadece acıyorum. 5 sene boyunca bu ülkede ne aynı kaldı ki aidatlar artmasın? 5 yıl sonra yapılan zam okula destek olmak içindi...Dernek mesleğimizi temsil eder. yapılan bu etkinlikle bizlerin bu mesleği yaparken aslında sahip olduğumuz başka bilgi ve becerilerimizin de olduğunu kamuoyuna göstermek maksadındalar. Meslek gurubunun prestijini arttırmaya çalışmak en kutsal vazifedir!Ama nerdeeee bunu anlayanlar! Anca taş atın, yerin ama bir taşta siz koymayın olur mu? Havacılık yasası mı?Eylül ayında SHGM nün yapacağı şurada TASSA'nın olmadığını mı sanıyorsunuz? Orada konuşulacakların arasına TASSA'nın raporununda olması sizi hiç ilgilendirmez! Sabancı'nın adını telaffuz eden misafir daha TASSA'nın açılımından bihabe

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bütün herşey bitti.şimdi de sanatsal faaliyetlere el atmak kaldı..kolay gelsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tasSA! Sabancının mı acaba? Havacılıkla pek alakaları yokta! Hayır kurumu gibi maşallah!...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
biraz gerçek sorunlarla uğraşsalar havacılık yasası gibi! anca aidatları artırmayı biliyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000