03 Nisan 2018, Salı 09:02:49

189 öğrenci ilk kez uçakla tanıştı

İçişleri Bakanlığının düzenlediği "Biz Anadoluyuz Projesi" kaldığı yerden devam ediyor. 189 öğrenci, proje kapsamında ilk kez uçakla seyahat etme fırsatı yakaladı.
  • Anlamadigim bu cocuklari daha oynuycak yasta neden kapatip onlarin cocuklugunu ellerinden alip onlara yuk bindiriyorlar ......
  • bravo çok güzel bir etkinlik :):):);)

İçişleri Bakanlığının düzenlediği "Biz Anadoluyuz Projesi" kaldığı yerden devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı tarafından yürürlüğe konulan “Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında, Erciş ilçesinden 189 öğrenci İzmir’e uğurlandı. Havaların ısınması ile birlikte "Biz Anadoluyuz Projesi" tekrar başlarken gezi kapsamında Vanlı öğrenciler İzmir’in tarihi ve turistik yerlerini gezmek için Van Ferit Melen Havalimanı’nda İl Milli Eğitim Şube Müdürü M. Şirin Atlı, jandarma ve emniyet müdürlüğü temsilcileri tarafından uğurlandı.

Van Valiliği tarafından koordine edilen projeyle, daha önce il dışına çıkmamış olan başarılı öğrenciler, İzmir’de bu illerin valiliklerince hazırlanan program dâhilinde şehirlerin hem tarihi ve turistik mekânlarını gezecek hem de yeni arkadaşlıklar edinme fırsatı bulacak. 

189 öğrenci ilk kez uçakla tanıştı

Yorumlar

Yazik-daha çocuklar ~ 6 yıl önce
Anlamadigim bu cocuklari daha oynuycak yasta neden kapatip onlarin cocuklugunu ellerinden alip onlara yuk bindiriyorlar ......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 6 yıl önce
bravo çok güzel bir etkinlik :):):);)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000